Ve? Zaruret hali olmuş kalmışlar. Benim durumum sadece ev görmek için. Zaten ev serilecek iki haftaya nişanlım düğün için dönecek. Kardeşini özlemiş desem mümkün değil yani. Ayrıca görümceniz, kocası, 2 çocuğu ve kayınvalideniz de hiç hoş bir şey yapmamış. Arkalarını kim topladı?Benim düğünden 3 gün önceye kadar görümcem, kocası, 2 çocuğu kayınvalidem ve eşim kaldıBaşka ülkeden gelmişlerdi. Otelde de kalabilirlerdi, kalmadılar. Sorun etmedim. 3 gün kala görümcemler otele gitti, kayınvalidem son geceye kadar kaldı. Ben de bozuldum ama ses etmedim. Benim eşyalarımı da kullandılar yani. Sıfır eşyalarımda bulaşık, çamaşır falan yıkandı
Benim eltim in çeyizini eltim den önce KV kullandıKızlar düğünden iki hafta önce farklı bı şehire ev sermeye gidicez anne babalarla. Biz evi serip döndükten sonra büyük kaynım gidip nişanlımın yanında kalacakmış biraz. Bana mı abes geldi durum? Evi sermişim, iki hafta sonra düğün olacak, kaynım gidip benden önce sırf gezmek için evde kalacak.
Yazım tarzınızı çözemedim ilk cümlede onları destekler gibi (veee? falan), yazının sonlarına doğru ayıp etmişler minvalinde. Ayrıca ne zarureti, otel diye bir şey neden var o zaman? Evet hoş değildi,rahatsız oldum ama ah vah edecek bir durum da yok. Temiz bırakmışlardı evi. Gerçekten bunlar basit şeyler, tabi siz çok rahatsız oluyorsanız konuşun nişanlınızla.Ve? Zaruret hali olmuş kalmışlar. Benim durumum sadece ev görmek için. Zaten ev serilecek iki haftaya nişanlım düğün için dönecek. Kardeşini özlemiş desem mümkün değil yani. Ayrıca görümceniz, kocası, 2 çocuğu ve kayınvalideniz de hiç hoş bir şey yapmamış. Arkalarını kim topladı?
Ve? Zaruret hali olmuş kalmışlar. Benim durumum sadece ev görmek için. Zaten ev serilecek iki haftaya nişanlım düğün için dönecek. Kardeşini özlemiş desem mümkün değil yani. Ayrıca görümceniz, kocası, 2 çocuğu ve kayınvalideniz de hiç hoş bir şey yapmamış. Arkalarını kim topladı?
Boş boş konuşma, sen ne biliyorsun benim hayatım hakkında ki boş hayat diyorsun.böyle şeylere kafa yoracak kadar boş bi hayat , ne bileyim
hayatı zorlaştırmak için bundan daha fazlası yapılamazdı , tebrikler
orası sadece senin değil, nişanlının da evi
arada bi bunu hatırlatmalısın kendine .
açtığın konuya bakmam yetti :)Boş boş konuşma, sen ne biliyorsun benim hayatım hakkında ki boş hayat diyorsun.
şeyi merak ettim meselaYurtdışında ne olduğu açıkcası beni ilgilendirmiyor onlarin aile dinamikleri ile Türklerinki bambaşka. Bizde -çevremde -evine gitmeden haber vermek, yatili misafirlikten önce müsade istemek vardır yeni gelin olmuş bir kadının evine gelin girmeden girilmesi kalınması hoş karşılanmaz. Genç nesil olarak demiyorum anaannem babanemlerde bu görüştedir. Zorunluluk olur mesafe vardır o zaman amenna. Keyfe keder kalınması tuhaf bulunur.
Şuan bu görüşteki insanlar evlendikten sornada kafasina göre gidip gelecek müsade istenmeyecek. Forumda bir sürü konu görebilirsiniz bu şekilde. Bu eşyaya kıyamamaktan ziyade saygı ile ilgili.
Sizin dediğiniz eşlerden birinin ortak evde yaşaması diyelimki farklı şehirler kaldiki çift kira vermemek, yada kira vermemek için mantikli olan budur, bu şekilde yapilsa dahi ev yerlesip ceyiz serildikten sonra kalinmasi yine olacak iş değil. Neden nikaha kadar kalinsin saçma yani. (Zorunluluk ve mesafeler dısında )
İyi bilirim senin gibi insanları. Hayatında mutsuzluktan gebermiyorsan ben de bir şey bilmiyorum. Benim fikrime katılmıyor olabilirsin. Bunu düzgünce dile getirirsin saygı duyar, fikir edinmeye çalışırım. İnsan gibi izah edersin belki sana katılırım. Ama böyle boş hayatlar kisvesi altında zavallı adam laf soktum sanman...açtığın konuya bakmam yetti :)
Evi sermek ...ilk kez duyuyorum bunu...neyse ben sizi haklı buldum...yeni bir yuva kuruluyor,herşey özenle hazırlanıyor..o eve ilk olarak gelin damat kalmalı....ama empati yapın, siz ve kardeşiniz ilk kez kalacak olsaydınız Aynı tepkiyi verecek miydinizKızlar düğünden iki hafta önce farklı bı şehire ev sermeye gidicez anne babalarla. Biz evi serip döndükten sonra büyük kaynım gidip nişanlımın yanında kalacakmış biraz. Bana mı abes geldi durum? Evi sermişim, iki hafta sonra düğün olacak, kaynım gidip benden önce sırf gezmek için evde kalacak.
Ama siz kadınsınız ve onlar sizin aileniz, gelin hanım ve ailesine mübah zaten sadece damat ve ailesi olunca saygısızlık oluyor
açıkçası senin ayy ama yatak odam , çamaşırlarım diye hayıflandığın yorumunu görene kadarİyi bilirim senin gibi insanları. Hayatında mutsuzluktan gebermiyorsan ben de bir şey bilmiyorum. Benim fikrime katılmıyor olabilirsin. Bunu düzgünce dile getirirsin saygı duyar, fikir edinmeye çalışırım. İnsan gibi izah edersin belki sana katılırım. Ama böyle boş hayatlar kisvesi altında zavallı adam laf soktum sanman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?