Bakın anlamıyorsunuz, yanlış anlıyorsunuz, kişiselleştiriyorsunuz, çarpıtıyorsunuz. Bilerek yapıyorsanız çok çirkin, farkında olmadan yapıyorsanız olabilir insanlık hali anca üzülürüm bu durumunuza. Sabaha kadar da kelime kelime açıklasam siz aynı noktada kalacaksınız bu görünüyor daha fazla zorlamayın
Allah sağlık ve uzun ömür versin, o günleri görmeyi bana da nasip etsin
Evladım beni davet ederse elbette giderim evinde kalırım eşyalarını kullanırım, ben ziyaret etmek istersem evladımı arar müsade isterim evladım dururken neden onun karısını kocasını arayıp izin isteyecem? O gerekli görürse eşine danışır bana cevap verir. Bekar evladımın evine gitmek için de evladımdan başka kimsenin dediğini önemsemem, onun için uygunsa bitmiştir. Ben çocuğumu kendi huzurunu inşa edebilecek hatır gönül bilecek sapla samanı ayırabilecek adaletli davranabilecek eşyaya yada dört duvara yada yalnızca eşinin veya kendinin isteklerine önem vermeyecek kapasitede yetiştiriyorum. Çok da fazla birşey yapmama gerek yok aslında henüz bir yıl bile olmadı o çooook fazla anlam yüklenen insandan daha çok değer verilen evler, kendinden başkasına saygı duymayan egolar yerle yeksan oldu, benim evladım bunları görüp yeterli çıkarımı yaptı zaten. Yetişkinlere de nasip olsun bu bilinç İnşaallah
Son olarak eşim bile evladımla nasıl bir ilişkim olacağına dil uzatamazken siz kim oluyorsunuz hayırdır? Sizin üstünüze vazife değil yerinizi bilin, fikir belirtemeyeceğiniz alanlar vardır bu da onların başında geliyor.
Bu cüreti gösterdiğiniz kişi evladı olmayan olamayacak olan evladını kaybetmiş yada evladı yuva kuramayacak durumda olan bir kadında olabilirdi
Sonuç itibariyle siz aynı tas aynı hamam devam edin diğer arkadaşlarla dedikodu filan yapın elalemin çoluğuna çocuğuna ilişkilerine de burnunuzu sokmayın