- 15 Haziran 2008
- 8.770
- 36.700
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Ayol insanlar size bedelsiz kullanın diye mallarını sınırsız vermişler. Bu zamanda sukredip minnet duyacaginiza satış hakkıniz yok diye bileniyorsunuz insanlara resmen... Hatta bilenmek yetmemiş bir de eşinizi ailesine karşı doldurmuşsunuz...Bravo.... Görümcenizin 10 yaşındaki çocuğu bile eşinizden akıllı bu aradaHahah ne kadar tanıdık o işler hep öyle olur bizde evlenirken arabayı size verdik dediler düne kadar eşimi çocuk gibi kandiriyordular araba sizin diye eşime bigun dedim arabayı yenilicem bunu satıyorum de bak nasıl sahipleniyorlar dedim beni aileme düşman etme aramı bozmak istiyorsun dedi sonra gidip konuşmuş bu arabaya karışma demişler gorumcemin 10 yaşındaki çocuğu bile dayı bu arabada bizimde hakkımız var dedi ah ah biz görüyoruz da olacakları kocalar kabullenmiyor şimdi bana sen haklıydın diyor bende boşver bindiğimiz kâr diyorum bindigim için masrafını karşılıyoruz ama sizin olay karışık işte hem arabanın çoğunu eşin almis hem kullanmıyorsunuz hemde yan gelip yatan fosule bedavadan mal sahhibi oluyo
Son düzenleme: