evet iğrenç bir durum ama bu bebek sadece kocasının çocuğu değil ayrıca kendi bebeğidir. yani yanlış anlaşılmasın erkeğin spermi değil. kadının yumurtası ve erkeğin spremi ile birleşmiş bebek hücresi beslenerek büyümesi için başka bir kadının rahmine bırakılıyor. yani taşıyıcı anne bebeği kanı ile beslemekten başka birşey vermiyor bebeğe. anne kanından vitamin mineral protein bebeğin kanına geçiyor. bir nevi süt anne gibi. ama bence iğrenç bir durum. süt annelik uygun edepli bir durum da taşıyıcı anne çok aşağılayıcı bir durumÇok merak ettim;Aynı durumda sen olsaydın acaba kız kardeşinin kocanın çocuğunu doğurmasına müsade edebilir misin?
arkadaşlar böyle demeyin bu kulupte sperm ve yumurta donasyonu ile gebe kalmaya calısanlar var
insanların kişisel tercihleri
siz belki kolayca gebe kalıyorsunuz anlayamayabilrsiniz ancak
sunu unutmayın cocugu olmayan bi kadın her yolu deneyebilir..
bu konunun dısında ancak kimsenin ne yasadıgını bilmiyoruz...
tüp bebek konusunda tüp bebkte kaç kişiyiz isimli topikte herkez kendi dr nu yazmışş istersen oraya bakabilrsin ...
bence bu ısın içinde bi bit yeniği var kesınlıkle
bastan zaten kandırmıslar senı bu durumu soylemeyerek sımdı de soyler soylemez baska bı ıse kalkısıyorlar hemde hıc olmayacak türdensankı planlı gıbı geldı bana esınızde ses cıkarmadıgınıa göre cok tehlıkelı bı durumdasın bence
ben olsam esımden ayrılır tamamen o aıleyle ılıskımı keserdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?