Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi eşteki sorun da önemli,acaba morfoloji sorunu mu,varikoselle ilgili bi durum mu,zamanında kapılan bi enfeksiyon sorunu mu,
yani bunların bi sürü tedavisi var artık,hani daha önce ki konularda korunmaktan falan bahsedilmiş,o yüzden bende bunu merak ettim açıkçası:26:
ayy kopardın beni yaa o nası konuşur gibi yazmak öyle
Eşim Vanlı .
Ben gelin olarak eşimin ailesinin karşısına çıkıp öyle konuşamam.
İmkanlarımız var. Okumuş çalışan insanlarız ama burda ki durum farklı. böyle bir şeyi istememe hakkım var ama evlatlık deme hakkım yok
dün kü konusuna göre 2 yıldır korunuyorlardı. deneyip de olmama durumu yok söylenenlere göre.14 yıl önceki tıbbi bilgilere göre mi konuşuyorlar acaba.
dün kü konusuna göre 2 yıldır korunuyorlardı. deneyip de olmama durumu yok söylenenlere göre.14 yıl önceki tıbbi bilgilere göre mi konuşuyorlar acaba.
Şaka dimi? Şaka de yaa
Böyle bir şeyi nasıl düşünebilirsiniz, kayınvaliden sana böyle bir teklifle nasıl gelebilir, senin eşin buna nasıl izin verebilir..
Sen resmen eşinin abisinden hamile kalıcaksın, onun çocuğunu taşıyacaksın.. Çocuk büyüyünce kime baba diyecek kendi babasına mı? Yoksa annesinin kocasına mı? Böyle bir mantıksızlık olabilir mi? Yarın öbür gün bu amca evlenirse evlendiği kadına nasıl açıklanacak bu olay.. Yoksa saklanacak mı? Böyle bir rezillik olabilir mi?
İnsan gerekirse hiç çocuk sahibi olmaz ama sevdiği insanı da bırakmaz.. Nasıl böyle bir yola girmeyi aklınızın ucundan geçirirsiniz.. Çok sinirlendim gerçekten...
Size bu teklifle gelen kayınvalideye PES, size sperm vermeyi kabul eden kaynınıza PES, bütün bunları kabul edebilen eşinize PES ve en önemlisi sizin böyle bir şey düşünüyor olmanıza PES PES PES.......
insan yaşadığı ortama göre şekil alırmış...
konunun başında yazdıklarından aşırı bır şaşkınlığını sezemedım maalesef...
eşine ve aılesıne ciddi bir tepki gösterdiğini, eşinle konuşmadığını, delirdiklerini düşündüğünü vs vs yazmamıssın...
bence % kaç bilmem ama, az da olsa aklından geçirdiğini düşünüyorum!..
ayrıca kaynının eşi falan yok mu??
yoksa ve ılerıde evlenınce duysa ne tepki verir..resmen kandırmıs esın seni, en basından söylemesı lazımdı..
aılen ne dıyor bu duruma??
ayy kopardın beni yaa o nası konuşur gibi yazmak öyle
Eşim Vanlı .
Ben gelin olarak eşimin ailesinin karşısına çıkıp öyle konuşamam.
İmkanlarımız var. Okumuş çalışan insanlarız ama burda ki durum farklı. böyle bir şeyi istememe hakkım var ama evlatlık deme hakkım yok
Aile, gelinleri ayakta uyutmada oldukça başarılı.
Onu da düşünmüşlerdir eminim...
Aile, gelinleri ayakta uyutmada oldukça başarılı.
Onu da düşünmüşlerdir eminim...