Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

Şimdi eşteki sorun da önemli,acaba morfoloji sorunu mu,varikoselle ilgili bi durum mu,zamanında kapılan bi enfeksiyon sorunu mu,

yani bunların bi sürü tedavisi var artık,hani daha önce ki konularda korunmaktan falan bahsedilmiş,o yüzden bende bunu merak ettim açıkçası:26:

dün kü konusuna göre 2 yıldır korunuyorlardı. deneyip de olmama durumu yok söylenenlere göre.14 yıl önceki tıbbi bilgilere göre mi konuşuyorlar acaba.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy kopardın beni yaa o nası konuşur gibi yazmak öyle

dün kü konusuna göre 2 yıldır korunuyorlardı. deneyip de olmama durumu yok söylenenlere göre.14 yıl önceki tıbbi bilgilere göre mi konuşuyorlar acaba.

olabilir

en mantıklısı bi tüp bebek merkezine gidip detaylı taramadan geçmek

bu yolda biraz sabırla biraz koşarak gitmek

pucca siz daha maça başlamadan yenilgiyi benimsemiş gibi bi tutum sergiliyorsunuz

bu iş için yıllarını hastanelerde geçiriyo insanlar çok emek veriyo

Bütün konularınızı tek tek okudumm..
Dün çocuk yapmayı kabul etmezse eşinizden boşanabileceğinizi söylemişsiniz gerçeği öğrendiğinizde neden boşanmayı düşünmediniz ?? Ve hala düşünmüyorsunuz ?
Kayınvalideniz size böyle iğrenç insanlık dışı bir teklifle geldiği zaman neden bunu dile getiremediniz ??
Vanlı olmak, vanlı bir ailenin gelin olmakla hiç birşey değişmiyor.. Bunu vanlı olmaya bağlamayın lütfen..
Bu düşüncelerde istanbulda yaşayan bir insanda olabilirdi.. Önemli olan kişilerin kendi düşünceleriidirr..
Kayınvalidenizin sunduğu teklife karşı eşinizin susması ilginç, çok ilginç hatta.. Belki durumundan dolayı mahçup düştü ama bu kadarda susması doğal birşey değil..
Sizin susup bu durumu kabullenmiş gibi bize sorup onay alma isteğiniz ise hiç sağlıklı değil..
Acil şekilde bir uzman tarafında psikolojik destek almalısınızz.. Bu kafayla asla doğruyu göremezsinizz..
Çocuk konusuna hiç girmiyorum bile.. Çok çok daha sonra belki bir evlatlık alabilirsiniz belki ama bu şartlar altında asla aslaa..
O çocuğuda yakmayın...

aynen yaa benim şaşırdığım da bu zaten..

Bi sürü tüp bebek merkezleri,tedavi merkezleri var madem korunuluyor,korunmayı bi bırakın,o zaman olmazsa e maddi durumları da iyi git tedavi merkezine..

bilmiyorum var bir durum ama ne...:26:

dünkü konunda boşanmaya kadar gitmişti mevzu
şimdi kaynının çocuğunu taşımayımı düşünüyorsun
anladığım kadarıyla senin tek derdin doğurmak
kusura bakma ama senin eşinle aranda sevgi aşk filan yok
hadi eşini bir nebze anlarım erkekler bu konuda gurur yapabilir
ama sen nasıl böyle birşeyi düşünürsün aklım almıyor
ben o kayınvalideyi evden kovmuştum kusura bakmada
bu resmen saçmalık

bence bütün suç kocada ne demek ya bende pes diyom pes.ama hanım kızımızında gönlü var gibi Allah bir tokat atarki nerden geldiğinizi anlayamazsınız.

kaynımın çocuğunu taşımalıyım başlığını görünce bakmamıştım bile önce. kaynının ufak çocuğu var, kucağında taşımadın die sorun oldu sanmıştım. bu aklımın ucundan bile geçmedi ya

ayyy çok üzgünüm ama düşündüğünüz şey iğrenççç.o kadar cocuk istiyorsanız evlatlık edının.

esin bunu onceden biliyorsa evlenmeden soylemesi gerekti hakkina girmis

kayninin cocugunu tasima fikri sacmalik otesi sakin oyle bsy yapma yine detayli bi tedavi gorun bnce esinle cunku doktorlarin asla cocugunuz olmayacak dedigi ciftlerin bugun bebekleri var Allah bilir herseyi

veya evlatlik edinin tabi bu psikoloji ile cocuk isini erteleyin derim

insan yaşadığı ortama göre şekil alırmış...

konunun başında yazdıklarından aşırı bır şaşkınlığını sezemedım maalesef...

eşine ve aılesıne ciddi bir tepki gösterdiğini, eşinle konuşmadığını, delirdiklerini düşündüğünü vs vs yazmamıssın...

kaynın ılerıde evlenınce eşi duysa ne tepki verir( gerçi o kadını kandırırlar) ..resmen kandırmıs esın seni, en basından söylemesı lazımdı..

aılen ne dıyor bu duruma??

demek mantıklı geldı sanada ??
senın aklından şuan dan ıtıbaren şüphe duymaya başladım..

Son düzenleme:
eşiniz ve ailesi size çook büyük bir haksızlık yapmış.hani aldatılma diyoruz ya bu aldatılmaların en büyüğü olmuş, vicdansızlık.tedavisi var mıdır bilmem ama aile ta kaynın spermlerine göz diktiğine göre herhalde çocuğunun olması imkansız.

teklif resmen ahlaksız teklif çok çirkin de eşinizin bunu bilip saklaması olurdu beni asıl yıkan sizin yerinizde olsm.sonradan ortaya çıkar tamam kaderim der çekersin ama bile bile sana sormadan senin kaderini belirlemek?haksızlığı ne çabuk yuttun?çok garip.

olacak iş değil ya düşüncesi bile kötü. asla kabul etmezdim. bu resmen zina. nasıl teklif ederler böyle bişeyi ya

Aile, gelinleri ayakta uyutmada oldukça başarılı.

Onu da düşünmüşlerdir eminim...

ayy kopardın beni yaa o nası konuşur gibi yazmak öyle

bu nasıl yoz nasıl sapkınca bir tekliftir yarabbi :S kaynananı ıslak odunla dövmeli falakaya yatırmalı yeminle

bence bu olay tamamen bır senaryo...
konu sahıbı yıne ortada yok!..

gizli giren bir insan zamanınıda ayarlar...

yınede aklım almadı...

törelere baglı bır aıleye sahıp desem?? ki nette ne işi var kadının? o tarz ınsanların teknolojıden bıle haberlerı olmaz...olsada zor yanii

Ben ileriyi görebiliyorum biraz..
Hanımefendi eşinden boşanmaz bence.. Çocuk sevdasıyla yanıp tutuşmaya devam eder ve sonunda kaynından alır o spermi...

Evlilik böyle bir şey mi? Çocuk yapmak için mi evlenilir? Herkes ister çocuğu olsun, istemeyen varmıdır? Ama olmuyorsa da olmuyordur, bu yüzden eş boşamak günah değilmidir? Siz eşinizi sevmemişsiniz bence, yoksa boşanmayı ya da başkasının spermini almayı aklınızın ucundan bile geçirmezsiniz.. Benim eşimin bir sorunu olsun ve hayatının sonu boyunca bu sorun olacak olsun, boşanmayı aklımından ucundan geçirmem.. Diğerini söylemiyorum bile.. Beraber yaşlanırız, kuru başımızla otururuz, napalım yani..

Sorun sizde olsaydı nasıl olurdu? Sizi boşamayı düşünse nasıl hissederdiniz? Ve ya tam tersi teklif edilse.. Sizin kız kardeşinizin karnında eşinizin spermleriyle oluşan bir çocuk olsa, doğurunca size verse? (Düşüncesi bile tiksindirici)... Nasıl olur acaba? İğrenç dimi, kabul edilemez.. Empati biraz ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…