• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın Çocuğunu Taşımalı Mıyım ?

midem bulandı desemm...!
bu nasıl bir zihniyettir..bu teklifi sunan kayınvaliden nasıl bi kişiliktir ya..
eşin buna izin verebilecek mi ?
o çocuk olsa bile kendi çocuğu gibi sahiplenebilecek mi ?
eşiniz her ne kadar hasta olursa olsun yakıştıramadım..
siz ne kadar üzgün ve hayalkırıklığına uğramış olsanız da bu olayı kabullenmeyi biran için bile düşündüyseniz
yazıık !.. gerçekten çok yazık ...

hanfendi siz evlenırken ıyı gunde kotu gunde bırbırınıze destek ıcın soz verdınız sımdı cocuk olmuyor dıye boyle sapkın bır sekılde cocuk edınmek ,ve yarın obur gun eğer boyle bırsey yaparsanız o kaynınızın sıze ne gozle bakacagını bılıyormusunuz ,illegal durumları legallestırıyorsunuz o sıze cocugunun anası gıbı bakacak ,iğrenc bır durum .nasıl mantıklı dusununce boyle bır sey sıze doogru gelebılıyor cocuk olmuyorsa olmuyor benımde tanıdıgım nıce cocugu olmayan ınsan var cevremde ,cozumu boyle ıgrenc otesı seylerde aramıyorlar bu konuyu burada acmanız bıle ınsanların yuzunu gozunu acıyor haya perdesını yırtıyor akıllarda soru ısaretı bırakarak bıle zıhınlerı kırletıyorsunuz,artık genişşş aileye dönüyor toplum,bence mantıklı dusunmenız gereken sey kocanızın sıze neden evlenmeden once bunu sıze soylemedıgı olabılır.

Son düzenleme:
dün ki konunuzda çocuk istemiyorsa boşanırım demiştiniz.keşke istemeseymişte size bunları yaşatmamış olsaydı.teklif ettikleri şey iğrenç,kabul edilir bir şey değil.dini boyutuna değinmek bile istemiyorum.
boşanmayı düşüüyorsunuzdur her halde.

Arkadaşlar öncelikle merhaba :14:
Ne olur bana bir akıl verin:43:
2 yıllık evliyim ve dün eşimin 14 yaşında geçirdiği bir kaza nedeniyle asla çocugunun olmayacağını öğrendim.:43::43:
Bugüne kadar ben hep çocuk isteyen o ise çeşitli bahanelerle erteleyen taraftı.
Ama herşey su yüzüne çıktı :43::43:

Dün eşimle ciddi anlamda çocuk sahibi olma isteğimi başbaşa konuşacağımızı zannederken kapı çaldı ve kayınvalidem geldi.
Şaşırdım ama bozuntuya da vermedim.:44:
Meğer konudan haberdarmış. Ve başladı anlatmaya :43::43:

Eşim 3 kardeş ve eşim 3 kardeşin en küçüğü.
Ortanca abi evli ve 2 çocugu var.
Büyük abi bekar.

Benim ise derdim büyük.:43:
Dün eşimin çocugunun olmayacağını öğrenmem yetmezmiş gibi birde kayınvalidemin teklifiyle altüst oldum. :44:

Bana Eylül ayı için Kıbrısta organizasyonun yapıldığını ve ben istersem büyük abi'den alınacak spermlerin bana nakledileceğini söyledi.
:44::44::44: ne düşüneceğimi bilemiyorum.

baştan çok kızdım ama bugün daha mantıklı düşünmeye çalışıyorum :50:

ne olur bana fikir verin:43:

böyle saçma iş ne gördüm ne duydum....cocugun olmuyorsa dünyanın sonu degıl kı neden kaynının bebegını tasıyasın esın o cocuga her baktıgında canı yanmayacakmı ya da kaynın kendı öz cocugunu abisine nasıl verecek ...sımdılık kabul etmıs olabılırler ama bebek dogunca ısın rengı degısır...

cok cocuk sahıbı olmak ıstıyorsanız bakımevlerınden alıp buyutebılırsınız amaç analık yapmak dogurmak önemli degıl

allahım derdinize bıran önce mucize bir sekılde derman versın ınsallah bol bol dua edin insallah kabul olur ve mucızeyle evladınız olur ınsallah.. RABBIM OL DERSE HERSEY OLUR.. insallah böle birşeye gerek kalmaz kendımı yerinize koydum karnımdakı cocuk kayınımdan olsa bu sekılde eşim sevemzdiki oglum diyemezdi ne bileyim ben kaynımla evlıyım gibi hissederdım cunku arada buyuk bağ olusturcak dogdugunda cok sey değişebilir. bence bı çözüm arayın ama bu bence cözüm değil gibi. ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM.

Benim içinde olduğum durumu anlamak için benim gibi hissetmeniz gerekiyor sanırım:43:

Ben eşimi çok seviyorum ve anne olmak için resmen deliriyorum. Evet eşimden çocuk sahibi dünya da en çok istediğim şey ama olmuyor işte olmayacakta :(

onun neden böyle davrandığını anlayabiliyorum beni çok seviyor kaybetmekten korkutugu için söyleyemedi evlenmeden önce. diğer olayı evet hiçbir erkek kolay kabul edemez fakat benim ne denli büyük istediğimi bildiği için ve elinden birşey gelmediği için.

Eşimin beni çok sevdiğine eminim.

evlat edinmek evet buda mantıklı ama ben daha 24 yaşındayım ..

anlatılamaz ...

anlatılamıyor :43::43:

bende daha 22 yaşındayım adet olmayınca öğrendimki doğuştan rahmim yokmuş çocuk sahibi olmayacağımı öğrendim.yıkıldım evet o anda,bende çocuk sahibi olmayı çok isteyen biinsanım,daha evlenmeden yeni doğmuş bebeklere bakamaz hale geldim üzüntümdn ama hiç böyle olmayacak şeyler düşünmedim.Rabbim vermiyo die çocuk sahibi olamıyorum die eşimden yada benden farketmez böyle şeyler düşünmek çok saçma.evlatlık edinmek en mantıklısı.illa kendi canımdan çocuk olacak die böyle bisaçmalığı göze almayın.

Benimde aklımda soru işaretleri oluşmaya başladı.:43:

Gerçekten belki de bu baştan planlı birşey olabilir.

Abi evlenmedi evlenmez kolay kolay yurtdışında genelde. ben kullanılıyor muyum acaba :43::43:

günaydin... bu kafayla anne mi olmak istiyorsun bide.. yazik cocuga .. galiba burda tek gözü acik olan kisi kayinvalide :))

Canım böyle birşey kabul edilemezki....Bence git kimsesiz bir çocuğu evlat edin daha mantıklı birşey yapmış olursun...Düşünsene böyle birşeyi kabul ettiğini ilerde çocuğun ve kaynın vede eşin aynı ortama geldiğinizde hissedeceğin şeyleri...
Zor bir durum Allah yardımcın olsun...

konunun tamamını okumadımsadece ilk ve son sayfaları okudum çok uzun çünkü yazılan cevaplar o yüzden de size özel bir soru soracağım cevaplamayabilirsiniz eşinizin 14 yaşında yaşadığı olay nedir ki hamile kalmanıza engel oluyor anlayamadım.

bence eşiniz annesinden çekindiği için bişey diyemiyo. aynısının başıma geldiğini düşünüyorum hani eşiniz yerinde olsam hani şöyle düşünürüm; senin sevgin bu mu sırf anne olmak için bana böyle bişey yaptın? daha da yakın olmam yaklaşmam. daha 24 yaşındayım evlatlık için diyosunuz evlatlık illa yaşlılar için mi tamam çocuğunuz olabilir gençsiniz diye düşünüyosunuz da ya boşanın, zira kaynınızın çocuğunu taşımaktan daha az acıtır eşinizi sanırım, yada tedavi yoluna gidin, uğraşın.

dünyanın çivisi çıktı sanırım .:30::30::30::30::30::30:
tepki koyacak yazı bulamadım. rabbım islah eylesin

Madem esiniz cocugu olmadigini en bastan biliyordu bunu neden sizden sakladi?
Belki evlenmeden önce bunu bilseydiniz evlenmeyecektiniz, bu kadar önemli bir konuyu
sizden saklamaya haklari varmiydi!?

Kayinvalidenizin teklifini gelince, gayet "ahlaksizca"...

Sahsen eslerden birinin cocugunun olmamasini bosanma sebebi olarak görmeyenlerdenim,
ama esinizin cocugu olmadigi gerceginin sizden saklanmasi ve annesinin böylesi ahlaksiz bir teklifte bulunmus olmasi
bana göre gayet güclü ve mantikli bir bosanma sebebidir.

Kimsenin sizin anne olma hayallerinizi bile bile calmaya, sizi aptal yerine koymaya hakki yok.

Esinizin bosu bosuna dogum kontrol hapi kullanmaniza ses cikarmamasi konusuna ise hic deginmiyorum.

Kacin, kurtulun bu aileden.

:20:

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım şu anda şoktasın sağlıklı düşünemiyorsun b
besbelli planlı bu iş vanlı ailelerde büyük abi , en yaşlı erkek vs çok önemlidir kimse ona ses çıkaramaz o çok değerlidir kayınvaliden de kocanın bu durumunu bu adam çocuk sahibi olsun diye planlamış olabilir bu ahlaksızlığı SAKIN kabul etme eşinle konuş ne yapacağınıza siz karar verin biliyorum bu çok zor çünkü ben de vanlı geliniyim:5:

eşin sana bunu en başında söylemeliydi :S ben de pek çok arkadaşım gibi evlat edinme fikrinden yanayım hem sevaptır bir masumun hayatını da kurtarmış olursun, aile sıcaklığını tatmasını sağlamış olursun.

ŞİMDİİİİ.............
GELELİM SAADETE....

Öncelikle özür dileyerek başlıyorum:18:

Zira böyle birşey olmamakla beraber bu anlatılanlar, yeni sezonda reyting ölçümlerine giren büyük kanalların birinde, yayına girecek olan TV de izleyeceğimiz dizinin senaryosudur.

Ön tanıtım ya da ufak çaplı bir izleyici kitle ölçümü denilebilir :51:

Tekrar özür dilerken bir yandan da senaryomun tutacağını test edip onayladığım için mutluluk duyuyorum:16:

Kızacaksınız biliyorum ama kızarken biraz insaflı davranmanızı istiyorum.:44:

arkadaşlar yorumların tümünü okuyup yanıtlamaya çalışıyorum ama lütfen biraz sakin

yorumlari okuyup laf yetistirmeye calisma bir an önce birr psikologa görün bosanma avukati bul
anan baban varsa ahlak dersine kaldiklari yerden devam etsinler ,anan baban yoksa sizden
daha ahlakli ve akli selim birinden ahlak dersi al ...

Back