Kaynımı sevemiyorum bir türlü..?

Ben 26 yaşındayım , kaynım da 19 . 1 buçuk yıldır evliyiz . çocuğu hiç kardeş gözüyle göremiyorum serseri vs değil ama ilk zamanlar sevgilisiyle benim bi kaç esyamı kullandılar ve bu beni sinir etti (bisiklet ve hor kullanıldı) ondan beri sevemiyorum ısınamıyorum yoksa başka yanlısı yok ne yapmam lazım sizce?
Yani kimseyi sevmek zorunda değilsiniz illaki bir yanlışa bahaneye gerek yok sevmezsin bitti gitti asgari saygı düzeyinde olduktan sonra sıkıntı yok neden sevmek istiyorsunuz onu anlamadım

Bir insan kaynını sevse ne olur sevmese ne olur. Bu düşüncenin arkasından gidip ileride kaynınızın eşine gıcıklık yapmayın o kâfi

Kaynımı sevemiyorum diye konu açmak 🤭
Bazısı da gerçekten sevilmiyor, benimki de düğünümde kavga ettiği birini vurmak için silahını aramıştı yana döne, neyse onu sakinleştirdiler bu sefer de silahım kayıp çaldılar diye ortalığı ayağa kaldırmıştı,arabada unutmuş salk 🤦🏻‍♀️

Ben 26 yaşındayım , kaynım da 19 . 1 buçuk yıldır evliyiz . çocuğu hiç kardeş gözüyle göremiyorum serseri vs değil ama ilk zamanlar sevgilisiyle benim bi kaç esyamı kullandılar ve bu beni sinir etti (bisiklet ve hor kullanıldı) ondan beri sevemiyorum ısınamıyorum yoksa başka yanlısı yok ne yapmam lazım sizce?
Niye sevmek zorundasın ? Aynı evde mi yaşıyorsunuz ? Etliye sütlüye karışmayın yeter.

Ben bu konuya kayinvalide adayı olarak gireyim burada sana sevmiyorsan sevme zaten o hisseder cok gelip gitmez ama sadece iki oğlumun arasına girme kocana kaynini devamlı kötüleme sogur kinlenir derim

İyi de benim eşim 2 kız kardeşimi çok seviyorlar gerçekten de kardeş gibiler bende öyle olmak istiyorum
Herkes herkeis sevmek zorunda degil koca 26 yasindasiniz dusunceleriniz çok çocukça herkes birbirine karşı saygılı olup haddini bilmeli sevmek zorunda değilsiniz

Sevmek zorunda değilsiniz. Zaten daha çocuk sayılır kaynınız. Hareketleri o yüzden absürt gelebilir size. Saygı duyun birbirinize yeter.

X