Kaynımı sevemiyorum bir türlü..?

Gkyzu371

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
157
88
Ben 26 yaşındayım , kaynım da 19 . 1 buçuk yıldır evliyiz . çocuğu hiç kardeş gözüyle göremiyorum serseri vs değil ama ilk zamanlar sevgilisiyle benim bi kaç esyamı kullandılar ve bu beni sinir etti (bisiklet ve hor kullanıldı) ondan beri sevemiyorum ısınamıyorum yoksa başka yanlısı yok ne yapmam lazım sizce?

Sevme bacım uzak dur. Fazla muhatap olma.

Bu dertle yasanmaz. Sevmeyiver ne olacak? Birbirinize saygili olun yeter. Illa ki sevmek mi lazim?

İyi de benim eşim 2 kız kardeşimi çok seviyorlar gerçekten de kardeş gibiler bende öyle olmak istiyorum
Kızkardeşlerinizden de eşyanızı esirgiyor musunuz, yoksa onlara her şey serbest mi? Şimdi kalkıp ama onlar hor kullanmıyor dersiniz. Bence eşinize, sen benim kardeşlerimi sev ama ben senin kardeşini sevmiyorum deyin bakalım ne diyecek. 19 yaşında daha ergen, çocuk. Bir bisiklet için böyle düşünecek ne var? Kullanılacak ve bakımı yapılacak bir şey değil mi bisiklet dediğin?

Siz başka şeye mi kuruldunuz? Kaynınız yetmiyor sevgilisine de saydırıyorsunuz. Kız da mı kullandı bisikletinizi?

Evet bisikleti onun için istedi zaten . Neyse aydınlandım sabah sabah çocuga daha ılıman yaklaşıcam

Biliyor musun bunu da düşündüm ahaha doğru galiba daha çocuklar sevgili ben galiba eltilik yaptım
Boşver böyle kötü düşüncelerin seni ele geçirmesine hiç izin verme. Sevgiyle yaklaş herkese. Daha küçükler yani çok mantıksız bu düşünceler

Kaynımı sevemiyorum diye konu açmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…