İyi de benim eşim 2 kız kardeşimi çok seviyorlar gerçekten de kardeş gibiler bende öyle olmak istiyorumSevmek zorunda misiniz?
Sevme bacım uzak dur. Fazla muhatap olma.Ben 26 yaşındayım , kaynım da 19 . 1 buçuk yıldır evliyiz . çocuğu hiç kardeş gözüyle göremiyorum serseri vs değil ama ilk zamanlar sevgilisiyle benim bi kaç esyamı kullandılar ve bu beni sinir etti (bisiklet ve hor kullanıldı) ondan beri sevemiyorum ısınamıyorum yoksa başka yanlısı yok ne yapmam lazım sizce?
Ben 26 yaşındayım , kaynım da 19 . 1 buçuk yıldır evliyiz . çocuğu hiç kardeş gözüyle göremiyorum serseri vs değil ama ilk zamanlar sevgilisiyle benim bi kaç esyamı kullandılar ve bu beni sinir etti (bisiklet ve hor kullanıldı) ondan beri sevemiyorum ısınamıyorum yoksa başka yanlısı yok ne yapmam lazım sizce?
Malım kıymetli değil olsa vermem zaten baştan. Lakin geri aldıgımda bıraktıgım gibi değildi bu da cidden sinirimi bozduBu tek başına sebep değil, bisikleti izinsiz mi kullandılar? Yoksa gönülsüz verip geri alınca kusur mu aradınız? Malı kıymetli insandan ölsem su istemem.
Sevgi zorla olacak birsey degil olmuyorsa olmuyordur. Kardes degilsiniz sonucta birbirinize saygi duysaniz yeter sevgi gerekli degilİyi de benim eşim 2 kız kardeşimi çok seviyorlar gerçekten de kardeş gibiler bende öyle olmak istiyorum
Çok doğru söylüyorsunuzSevgi zorla olacak birsey degil olmuyorsa olmuyordur. Kardes degilsiniz sonucta birbirinize saygi duysaniz yeter sevgi gerekli degil
Kızkardeşlerinizden de eşyanızı esirgiyor musunuz, yoksa onlara her şey serbest mi? Şimdi kalkıp ama onlar hor kullanmıyor dersiniz. Bence eşinize, sen benim kardeşlerimi sev ama ben senin kardeşini sevmiyorum deyin bakalım ne diyecek. 19 yaşında daha ergen, çocuk. Bir bisiklet için böyle düşünecek ne var? Kullanılacak ve bakımı yapılacak bir şey değil mi bisiklet dediğin?İyi de benim eşim 2 kız kardeşimi çok seviyorlar gerçekten de kardeş gibiler bende öyle olmak istiyorum
Biliyor musun bunu da düşündüm ahaha doğru galiba daha çocuklar sevgili ben galiba eltilik yaptımBir eşya için insanları sevmemek bana çok tuhaf geliyor. Başka sebep vardır! Mesela eltilik damarı gibi absbsjzsk
Evet bisikleti onun için istedi zaten . Neyse aydınlandım sabah sabah çocuga daha ılıman yaklaşıcamKızkardeşlerinizden de eşyanızı esirgiyor musunuz, yoksa onlara her şey serbest mi? Şimdi kalkıp ama onlar hor kullanmıyor dersiniz. Bence eşinize, sen benim kardeşlerimi sev ama ben senin kardeşini sevmiyorum deyin bakalım ne diyecek. 19 yaşında daha ergen, çocuk. Bir bisiklet için böyle düşünecek ne var? Kullanılacak ve bakımı yapılacak bir şey değil mi bisiklet dediğin?
Siz başka şeye mi kuruldunuz? Kaynınız yetmiyor sevgilisine de saydırıyorsunuz. Kız da mı kullandı bisikletinizi?
Boşver böyle kötü düşüncelerin seni ele geçirmesine hiç izin verme. Sevgiyle yaklaş herkese. Daha küçükler yani çok mantıksız bu düşüncelerBiliyor musun bunu da düşündüm ahaha doğru galiba daha çocuklar sevgili ben galiba eltilik yaptım
Kaynımı sevemiyorum diye konu açmakBen 26 yaşındayım , kaynım da 19 . 1 buçuk yıldır evliyiz . çocuğu hiç kardeş gözüyle göremiyorum serseri vs değil ama ilk zamanlar sevgilisiyle benim bi kaç esyamı kullandılar ve bu beni sinir etti (bisiklet ve hor kullanıldı) ondan beri sevemiyorum ısınamıyorum yoksa başka yanlısı yok ne yapmam lazım sizce?