Kaynımı Evimizde İstemiyorum...

Peki siz bu 3 yıl boyunca abiyi karşınıza alıp yüz yüze konuştunuz mu ?
Burasi benim de evim gelmeni istemiyorum dediniz mi ?
Yoksa hep pasif agresif bir tutum mu sergilediniz?

Ya gülmeyin ama eşinize şeyi teklif edin abi kardeş bir ev tutsunlar birlikte yaşasınlar mutlu mesut.
Sizin de düzeniniz bozulmaz eşiniz de abisine baksın yedirsin icirsin madem istediği hayat bu.

Ayrıca terapiste daha çok çözümü zor olan komplike konular için gidilir.
Hani konu kv meselesi olsa yine anlarım anneyle bağ vs .
Burada ki mesele basit yani abisine aşık filan değilse tabi.
Valla konu çok acayipmis.

Öncelikle çok geçmiş olsun,sağlıklı güzel bir ömür diliyorum Konuya gelince babanız hastanede ne var ne yok dökmüş .Eşiniz ve ailesi durumdan hiç pay çıkarmayın,sizi kaale almadığı için sorun değişmemiş,terapi ise eşinizin tamamen süreç uzasın diye düşündüğü oyalama taktiği Terapist abin gitsin dese sanki gönderecek?
Eşiniz asla abisine bunu yapmaz,ilk gözden çıkaracağı siz olursunuz.Hastayken size bakması aklınızı karıştırmasın bence tamamen insanı bir durum o kadarda öküz değil,babanız sert tavır gosterince kendince çözümü böyle bulmuş.
Gerçekten sizin üzülmenizi istemeseydi bu sorunu 3 yıl uzatmaz,cozerdi.......

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.. Doğu görevi yaptığımız yere gonderdi dershaneye bahane etti İzmir gibi yerden geçen gün yine aldı geldi 22 yaşında kayinim burada yaninizda kalsın diye bende 1 yıldır sağlıklı problemleri ile uğraşıyorum eşim kabul etmedi sorun sizin esinizde karşı taraf bencilce gelip kaliyorsa eşinizin konuşması gerekiyor tutsun kendine göre bir ev kimse kimseye bakmak zorunda değil heleki sağlık sorunlari varsa düşüncesizlik başka bir şey değil sizin ile değil abisi ile gitsin terapiste sorun ikisinde

Çok geçmiş olsun. İnsallah sağlığınız tamamen yerindedir Allah bir daha yaşatmasın
Eş ve ailesine gıcık oldum. Nasıl bencillik bu!! Asla kabul edilebilir bir şey değil. Umarım terapi işe yarar.. Ama dediğiniz gibi ailelerin her şeyin icin olması ilişkinin laçkalaşmasın çok kötü olmuş.

Bu konunun aynısını okuduğuma eminim,hatta babanız 'sizin yüzünüzden' diyordu önceki mesajda, ben de 'kaynin bu konuyla ilgisi Ne' demiştim, sanırım bu ikinci üyeliğiniz.
Eşiniz ne kadar iyi biri olabilir ki, böyle basit sebeple yuvasını dağıtacak . Abi gelme demek zor değil ki. Bunu diyemeyen adamdan zaten bir halt olmaz. Böylesi bugün senin hakkını savunamadigi gibi yarın cocugunun da hakkını savunamaz

oncelikle geçmiş olsun.
Abime evet diyeceksin ne demek oluyor yahu eșinizde orta kulak iltihabi vs varmı anlayışında baya bir bozukluk var çünkü hiç düşünemiyor mu eşim belki rahatsız oluyor diye hadi o birşey diyemiyor belki abisi olacak sayın sultan süleyman han hazretleri kendinde o rahatlığı nereden bulupta çat pat gelebiliyor utanmada kalmadı herhalde..

Bakıma muhtaç değil de, işi her bizim tarafa düştüğünde kardeşimin evi var nasılsa olarak görmesi sanırım.
Eşim bugüne kadar hep hayatım ne olur idare et diyordu. Ta ki ben abi ile konuşana dek.
Terapistten tek beklediğim eşime bir bakış açısı kazandırması. Çünkü kardeşler olarak anne babalarını erken kaybettikleri için hep birbirlerine tutunarak yaşamaya alışmış olduklarını düşünüyorum.

Teşekkür ederim.
Evlilik terapisinde çözüm ne olur bilemiyorum. Benim tek istediğim çekirdek aile olarak yaşamak. Bence bu sağlıklı olan ve eşimin bunu göremediğini düşünüyorum.

Başkasının evine gelip gelip kalma sebebi ne gerçekten? Ne anlıyor yani, istenmediğini de elli bin kez duymuştur, nasıl biri bu böyle?

Düşünemeyen insanlara bilimsel bir yöntemle bir şans daha vermek istiyorum. Söylediğiniz diğer şeylere çok katılıyorum.

Eşimin psikoloğa ihtiyacı olduğunu biliyorum. Umarım terapi bunu ayrıca ona sağlar. Benimle olsun ya da olmasın.

Abim evimizde kalacak diye yillarca kavga eden birine terapist ne yapsin bilemedim. Bu boşa para ve zaman kaybi gibi geldi bana. Boşanip minik bir tatile gitseniz daha faydali olurdu belki. Umarim yaniliyorumdur.

Abisine tutunma psikolojisinden kurtulmuş eşimle giderim belki o minik tatile.

Biz baktık diyen abla neden evine almıyor? Ayrıca evde neden bir kayın olsun ki? Yani yer geliyor insan evinde çıplak dolaşmak istiyor. Eşiyle istediği saatte yalnız kalmak istiyor ve siz daha yeni evlisiniz. Bu olayların üstüne bu kaynınız da hiç mi alınmıyor yahu. Ben istenmiyorum benim yüzümden huzursuzluk çıkıyor diye? Çok sabırlıymışsınız. Sağlığınız için de ayrıca üzüldüm umarım istediğiniz sonuca varırsınız. Çok geçmiş olsun

Bu adam sizin tüm bu tartismalarinizdan huzursuzluklarinizdan hiç mi kendine pay çıkarmıyor,eğer anlamıyorsa acik acik söyleyin gitsin.Esinizde ariza çıkaracak olursa Inceldigi yerden kopsun.gitsin abisiyle mutlu huzurlu paşa paşa yaşasın ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…