KAYNATAM VE KAYNANAM

selencccxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2021
17
-11
27
Merhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm :KK43:

Merhaba kızlar herkese . Bugün kayınvalidemlerde düğün hakkında sohbet ederken hiçbir şey benim içime sinmedi düğünüm hiç istediğim gibi olmadı gelinliğim içime sinmedi makyajımı hiç beğenmedim tek kına gecem güzeldi dedim. Kalkıp eve gittik . Eşimle bu yüzden tartıştık sonra kaynatam eşımı eve cagırdı esım eve gelince boşanmak istediğini söyledi çok kötüyüm :KK43:
Yuh diyorum yaaa yuhhhh . Ne demişsiniz de BOŞANMA sebebi olmuş ,cidden konu buysa bahane olarak . Yazık onlara nasıl insanlar 😡😡 ne kadar oldu evleneli ? Bu yüzden mi akılları başlarına gelmiş ,eşiniz adam değil gerçekten .

Ayy bizde de tam zıttı kaynana diyor bu lafları bana
Neden sinmedi canm içine

Niye durduk yere böyle bir şey söylediniz ki? Çok gereksiz olmuş. Geçmiş gitmiş sonuçta arkadaşlarınıza falan söyleseniz böyle şeyleri neyse.

eşin sırf bu nedenden dolayı mı boşanmak istiyor? Aile evine gidince doldurmuşlardır. Sen bu lafları söylemekte haksızsın o da abartmış ama bence huyuna git
.

ekleme: eski konunuza baktım. Daha önceden de görümce yüzünden boşanma seviyesine gelinmiş. Sadece bu yüzden değil belli ki. Anladığım kadarıyla zaten sürekli huyuna gidiyorsunuz

Son düzenleme:
Şaka gibi boşanmak istemesinin sebebi içinize sinmeyen şeylerin olması mı? Adama bak içine sinmeyen bi şekilde düğün yaptıysa gönlünü alıp telafi etmeye çalışacağına birde boşanmak mı istiyor?

Düğününüz olmuş bitmis sonucta illaki düğünlerde bazi aksilikler olur ama baska hicbir sorununuz yoksa bosanmak nedir anlamadim . Esinize sormadınız mi ne oldu nerden çıktı boşanmak diye

Niye durduk yere böyle bir şey söylediniz ki? Çok gereksiz olmuş. Geçmiş gitmiş sonuçta arkadaşlarınıza falan söyleseniz böyle şeyleri neyse.

eşin sırf bu nedenden dolayı mı boşanmak istiyor? Aile evine gidince doldurmuşlardır. Haksızsın o yüzden huyuna git
.
Benim kaynanamda bana diyor dugun içime sinmedi keşke bu sene olsaydı falan 1 senedir diyor
Keşke anne ya bıktım bu laftan napayim bosanip gideyim mi sen cezadan korkmayın dugun yaptın da biz mi kabul etmedik dedim kader kısmet böyle dedim

Bu konuları neden açtın ki , ölmüş eşeğin peşine düşülmez, soğuk kanlı ol esin korkutmak için boşancam demiş olabilir, sakın yalvarma , o da yatışsın oturup güzelce konuşun

boşanmazsınız bence. eşiniz biraz saf galiba, ailesi çağırıp ne fena gelin bizimle ne biçim konuşuyor dediyse hemen gaza gelmiş. geri basar yani. yoksa bu durum için ailesinin boşan diyeceğini zannetmiyorum.
Afedersiniz ama eğer dangalak kendini bilmez bi aile ise oyle bir derler ki baktılar boşanma yok onlar değillermiş gibi bunları diyen devam ederler

İçi dışı bir dedikleri bu olsa gerek. Ne gerek vardı da söylediniz bunları. Eşinizde koştur koştur boşanmak istemiş. Kaynananız da size sürekli düğün içime sinmedi diyormuş. Hiç mi aklı başında bir insan yok ailede

Olay kesinlikle çok saçma haklısınız da.

zamanında ne diye söylemediniz içinize sinmeyen şeyleri? Fırsat varken susup sonradan şikayet edenlere sinir oluyorum ben şahsen.

bir de tam adamlarına konuşmuşsunuz. Zaten aranız limoni, ne diye onlarla bu konuyu konuşuyorsunuz ki? Azıcık politik ve gözü açık olun.

X