Selam kızlar... Başlıkta görüyorsunuz ki bende kaynanadan dertliyim. Hamile kaldım eşim o zamanlar askerdeydi sigortam olmadığı için hastaneye 9 ayda sayılı gittim yani hatta bigün usuttugum için kanamam geldi hafif görümce yalandan yapıyordur sırf hastaneye gitmek için dedi. Neyse kızımın kalp atışlarında sıkıntı vardı 39. haftada hastaneye yatacaktım. Kaynanama yanımda kim kalacak dedim. Kim kalsın ben evimi boş bırakamam çocuklar var dedi (en küçük çocuk 15 yasinda) neyse zaten hormonlarım zirvedeydi oturdum ağladım Ertesi gün hastaneye yattım tek başımayım nstye filan bağlıyorlar sık sık. Arkadaşım aradı nasıl tek bırakırlar seni dedi gece 12 gibi geldi yanına. O gece saat 4te sancim başladı. Ağlaya inleye sabah 8de dogum yaptim. Sütüm gelmedi beni suçladı niye sütun gelmedi benim göğüslerim şişerdi bu çocuk ac bu çocuk doymuyor diye zaten lohusayim bende kendimi yemistim ben nasil anneyim çocuğumu doyuramıyorum diye. 15 gün evinde kaldım altlı ustluyuz zaten ağzımdan aldı burnumdan getirdi. Önüme getirdigi yemegin lafini etti. Ben kaçarak evlendim eşimle ve kaynanamın istediği kadar hizmet etmedigim için istenmeyen gelin oldum. Halbuki kaynanamda kacarak evlenmis aynisini yasamis. Şimdi kaynima nisan yapacaklar eşimin halasının kızıyla akraba yani onun için ölüp bitiyorlar. Hergun arayıp konuşuyorlar kızım canım diye oda bunlara aynı. Altınlar esyalar kiyafetler olsun insanin zoruna gidiyor bende isterdim oyle yapilmasini. bana bi 4 bilezik yapıp 10 gün sonra ev alıcaz diyip almışlardı. 1 senedir telefonum bozuk eski bi telefon vardı esime dedim defalarca almadi kpya dedim en sonunda suanlik paramiz yok dedi ve 10 gun sonra telefonu eltime aldilar kosa kosa tabi. Eltim desen bana yengecim diyor ama alttan igneliyor annem aradı konuştuk canım annem ya annemden farkı yok bilmem ne habire wp de görümcelerimle ilgili guzel seyler paylasiyor falan ay bu da insanin ister istemez zoruna gidiyor. 3 senedir evimde biton eksik var perdem fırınım tencere vs eksik ama ona çeyiz düzüyorlar. Kaynım ilk istemedi o kızı her seferinde bak abin başımıza bela getirdi kendi hayatını karartti sende mi öyle olacaksın tanıdığımız kendi akrabamızı al diye neler neler beni yere vurararak konuştular. Kızım oldu 1 çöp almadılar hep annem ve kendim aldım. Asker eşi maaşı cektim onlara vermedim diye laf ettiler. Kbabaya bez ve mama bitti diyorum alsın diye kaynanam gidip para çekiyorsun alsana kendin diye laf ediyordu. Şimdi sorsalar torunumuz kızımı diyorlar. Ay öyle yani çok bunaldim paylaşmak istedim hakkınızı helal edin çok uzun oldu
BU ARADA ESIM VE AILESI ORTAK CALISIYORLAR AYNI KESEDEN BU YUZDEN EKSIK OLAN VE ISTEDIGIM SEYIN YAPILMASI GEREK CUNKU ESIMIN DE RIZKI VE PARASI VAR O ISTE.
BU ARADA ESIM VE AILESI ORTAK CALISIYORLAR AYNI KESEDEN BU YUZDEN EKSIK OLAN VE ISTEDIGIM SEYIN YAPILMASI GEREK CUNKU ESIMIN DE RIZKI VE PARASI VAR O ISTE.
Son düzenleme: