• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla beraber yaşamak

Git kadın sığınma evine aç davanı al nafaka ı tazminatını bu resmen eziyettir işkencedir sanki malsın birileri senin adına karar veriyor evleniyorsun aynı ev nedir ya hangi yılda yaşıyoruz
Bunuda yapma kv konuşabilirsin

Eşim beni dışarı çıkarmak istiyo başlıyo söylenmeye çocuk küçük başına bişey gelir cikmayi gitmeyin oturun evinizde inanin gün yüzü görmedim

Eşinize net tavır koyun söz vermiş sözünü tutsun arkadaş. Ne demek yani siz mecbur musunuz sürekli hizmet etmeye. Onu da geçtim saçınızı açmanıza ne karışıyorlar evin içinde ne saçmalık. Kaç tane kızı varmış işte her gün de geliyorlarmış eşiniz merak etmesin anası yalnız kalmaz kocası da var daha ne yani. Çok akıllılar sizin gibi bir gelinde bulmuşlar nasılsa sesi çıkmaz karşı çıkamaz diye ayrı ev meselesini de kapatmışlar. Ey yarabbim ya senin o eşine ne diyeyim...

Ailenden fayda yoksa ince ince kocanı işleyeceksin bacım ama hemen sonuç bekleme, anası duygu sömürüsü yapıyorsa sen de yapacaksın, internetten açık saçık kombinler göster kendi evimiz olsa senin için giyerdim de, en büyük fantezim seninle evin heryerinde sevişmek ama bu kabile gb hayatta mümkün değil de. Saçımın rengini değiştirsem onu bile anlamayacaksın bu nasıl evlilik de, yani sen evde huzurlu değilsen kocana da huzur verme, adamın keyfi rahatı yerindeyken neden değiştirsin düzenini?? Rahatını kaçıracaksın ki anlasın olayı! Yumuşak söylemelerin işe yaramıyorsa üslubu sertleştireceksin, kv ile iyi geçinmeyi bırak, kardeşlerinden de çocuklarından da bıktım de, kocamla başbaşa kalmak için 50yaşına kadar bekleyecek miyim de, konuş da konuş.

Yoksa kocan hayatta düzenini değiştirmez, niye değiştirsin ki kendine aşık olan tüm kadınlar aynı evde, onu memnun etmek için etrafında dönüyor, erkekler çekirdek aile fikrini zor idrak ediyor.

Siz de pasif durmayın ayrıca karısına ayrı ev açmamak önemli bir boşanma ve tazminat sebebi, yani sana lütufta bulunmayacak zaten yapması gereken şeyi yapacak. Ezik durma lütfen!!!!

Kocalarınızın hiç mi fantezisi falan yok? Benim kaynanam bende 3 gün kaldığında eşim diyor ya rahat edemiyorum, bu bir kalanlar nasıl yapıyor diye. Ki öyle gerçekten. İnsan bacağını bile uzatamıyor.
Sizin yapacağınız tek şey var, 2 yıl tek kalacaksın diyenlere gidip büyük kavga çıkartacaksın. Bu işi çözmeyene kadar da gitmem kapınızdan diyeceksin.
Ya kadın 50 yaşında kocası da var manyak mıdır nedir? Benim anneannem 100 yaşına yaklaşmış hala tek Yaşar, her işini kendisi yapar. Ne kadar abartıyor bu insanlar.
Çekilecek çile değil, eşinle birliktelik yaşama bari. Evim ayrılmadan hiçbir şey yok dersin. Odandan da çıkma. Ne derlerse desinler.

sız baskası ıcın nıye hayatınızı heder ediyorsunuz...kayınvalıdenız kusura bakmayın ne hastalıgı bilinçli yapıyor...bunun adna bırşey derdim ama neyse...kaç kurtul..sende aglama krızlerıne gor...boyle omurmu gecer....sonra cok pişman olursunda geriye donus olmaz...

bizim aile değişik boşanma hayatta olmaz babamgilde kabul etmez babam çok karsı eliyle bile teslim eder valla hiç bir oluru yok yinede çok sağol zaman ayırıp yazdığın için
Konu sahibi insan hayata bir kere geliyor . Eşinin annesine Babasına hizmet etmek için gelmedin Dünya'ya . Hasta olurlar bşy olur eyvallah büyüğümüz her zamsn yanındayız ama sende genç bir kadınsın eşinle bir hayat yasamak istersin doğal olarak . Ve evlilik şu an senin bu yaşadığın değil emin ol buna . Sen git Baba'nın annenin evine al evladını da eşine de adam akıllı söyle ayrı ev istiyorum de bir odada olsa de . Annene de Detaylı anlat durumu babana da anlat . Artık hiçbirşeyde kalmadı böyle ev üstüne ev hayatı .

İki ailede de iç içe yaşamak normal görülen bir durumsa rest çekip baba evine gitmek de çözüm olmaz. Bir arkadaşın dediği gibi bence kocanizi işleyin. Ama yavaş yavaş alttan alttan. Bu bı süreç kesinlikle çabuk sonuç vermez ama en azından deneyin. Kadınlığınızı kullanın.. ben gün içinde bu kadar yorulmasam akşam sana neler neler yaparim ama.. falan diyin ne biliyim duruma göre bu modda beynine girmeye çalışın daha çok gencsiniz, 50 yaşından sonra başbaşa kalsaniz nolur..

elinde kendı işin ve paran varsa rest çekebilirsin aılende sana bısey dıyemez yok bosanma fln olmazmısmıs ben onlara ınanmıyorum burda senın mutlulugun soz konusu

Çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca ama sizden çok o evde büyüyen çocuklara ve anneye tabiki. Çünkü ne kadar ilgilenebilirsin ki yavrunla, ne kadar güçlü bir bağ oluşturabilirsin?Yazık hem size, hem yavrunuza. O evde sürekli bir curcuna vardır. Nasıl geçti bebekliği, nasıl büyüttünüz hiç farkettiniz mi büyürken. İstediğiniz gibi bakıp, düzeni oluşturabildiniz mi? Hiç sanmam. Benim için öncelik hep çocuğumdur, çocuksuzken herşeye katlanıp fedakarlık yapabilirim ama çocuktan sonra çocuğumun rahatı ve mutluluğu için herşeyi yaparım ve doya doya büyütmek isterim onu. Bekara karı boşamak kolay. Şuanki hayatımdan bakıp boşanmalı bence böyle hayat olmaz diyorum ama sizin yerinizde olsam belki boşanamam. İnsanların verdikleri kararda içinde bulundukları ortam, etrafındaki insanlar önemli rol oynar. Mesela benim ailem böyle bir durumda beni destekler ve muhakkak kayınvalidemlere baskı yapar baktılar yine olmuyor ve mutsuzum alırlar arkamda dururlar bu yüzden ben rahatlıkla boşanırdım diyebilirim ama sizin aileniz böyle şeyleri önemli görmeyip sizi desteklemiyorsa evladınız da var çalışmıyorsunuz da ne yapacaksınız. Eşiniz zaten açık oynamış kartları ben sana 2 yıl diye söz vermedim bilseydim evlenmezdim demiş açık açık. Yapacağınız tek şey ya bulunduğunuz durumu kabullenip mutlu olmaya çalışmak yada kiminle 2 yıl diye konuştuysanız o kişiyle ya aileniz yada siz düzgünce konuşup karara bağlayacaksınız

Babana söyle,git ağla yalvar.
Çözüm bulsun,konuşsun damadı ile.
Böyle hayat geçmez.
Valide 50 yaşında üstelik kayınpeder de sağ.
Öyle yaşlı başlı değillermiş.
Of ne gerek var şu zamanda hâlâ aynı evde yaşamaya.
Kocan koca değil işte.
Ağır olacak ama adamlık değil bu.
Ayrı ev açamayan tüm erkekler hakkında böyle düşünüyorum.
Anasını babasını bırakamayan evlenmesin.
Sen niye bıraktın geldin?
Seninki anne değil miydi?
Aç gözünü arkadaşım.
Bir sinir krizine bakar hepsi.
Dağıt ortalığı,adamın aklını başına getir.
Yazık bak vallahi gençliğine yazık.
Hayat bu değil.

Iyide kocası yanında ,ne demek yanlız kaldı annem?
Otursun eşiyle olması gerektiği gibi.
Aile kalabalıkmış,gitsinler birazda görümcelerinizle,eltinizle yaşasınlar.
Baştan kabul etmeniz hataymış zaten ama 2 sene bitmiş artık ne deseniz haklısınız.

Sizin ailede de gelin babanlarla oturduğu için babana laf anlatman zor. Seni haksız görüp boşanmana izin vermeyecektir. Anlayabiliyorum. Yapman gereken şey belli. İsyan çıkaracaksın. Eşine, anasına, babasına beraber yasamak istemediğini söyle. Onların hizmetini falanda görme. Tepki koy. Evde isyan çıkınca kocan mecbur bir karar vermek zorunda kalacak. Bunun sonucunda seni ve çocuklarını seviyorsa ayrı eve çıkar. Anasını sizden çok seviyorsa da seni boşamak ister. Sen de tehdit et kocanı o zaman boşandığımızda nafaka tazminat alıcam senden diye. Evlendikten sonra ayrı eve çıkmak zorunda. Eğer çıkmamış olursa evlilikte sana karşı yükümlülüklerini yerine getirmemiş sayılıyor. Kanunlar senden yana. sonuçta bu senin yasal hakkın.
Eve veremediği paraları senin nafakana versin bakalım. Anasıylada bir ömür koyun koyuna uyusunlar. Sen de çalışırsın. Kocandan gelecek parayla rahatça yasayabilirsin.
Gençliğine yazık arkadasım. Bu hayata bir daha gelmeyeceksin. Onlar sana bunu reva görse de sen kendine görme. Birşeyler yapmazsam solup gideceksin.

İsyan etmekten Korkma!! Belki babandan kocamdan çekiniyorsun. Ama böyle de kaybeden sensin zaten. Bari şansını dene. Olmazsa en azından denedim dersin.

Esinizde bir boşvermişlik umursamazlık sesiyorum. Size değer verdiğine eminmisiniz, babanıza söyleyin kayinvalide ve kayınpeder gençmiş daha, imkanı varsa ayrı ev tutabiliyorsa çıkın hersey esinizde bitiyor,

Evim ayrı ama iki katlı üstte ben kaynanam altta sürekli ben onlarda onlar bizde tek başımıza hiç bir yere gidemiyoruz hiç rahat edemiyorum misafir geldiğinde sabah kalkıp gidiyorum geceye kadar çalışıyorum eve geldiğimde ayaklarımın altı ağrıyor hem çocuklarım var hamileyimde eşim anlayışsız hmn hmn aynı şeyi yaşıyoruz sabretmekten başka elimizden başka bir şey gelmiyor cnm kaderimizde bu var :kızgın::KK61::kızgın::kızgın::kızgın:

Boşuna demiyoruz kadın dediğin okusun kendini geliştirsin garantiye alsın diye. Ya koca ya baba dimi hayatınız ikisinden birine bağlı. Ağızlarından çıkanlara göre yön veriyorsunuz kendinize. Kocam ailesinden vazgeçmiyor babam boşanma istemiyor eee sen ne olacaksın sen ne istiyosun? O kadar pasifsiniz ki sizin gibilere sadece kızabiliyorum.

Back