- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Sizz yine babaannesi diyorsunuz arkadaşımBende bazen oglumu ad ediyorum babaannesi dedesi fln ama kurtarmiyor onlar nasilsin X deyince gecistiriyorum iyiyim siz nasilsiniz ne var ne yok fln gercekten cok zor
Bana zor olmadigini soyleyin demedin mi? Soyluyorum iste,zor degilNASIL????
Bende en cok baba demeyi istiyorum cok seviyorum cunku dunyalar tatlisi babam kadar olmasada seviyorum yani yakisani baba demek esimin annesi babasi benim hayat arkadasim onun annesi babasi benimde öle olmali sadece bir iki kelime beni rahatlatacak hem onlari mutlu edecek ama yapamadim bu zamana kadar
Hiç kimse annemin ve babamın yerini tutamaz
ama ben bu adama aşıksam annesi annem babası babam demek zorundayım
hatta akrabalrına x amcam x abim x yengem diye hitap ederim
eşimin bu çok hoşuna gider çünkü böyle söyleyerek onun ailesini sahiplenmiş oluyorum
Erkek çocuğunuz varmış kendinizi düşünün siz de onların durumunda olacaksınızYa bende anlamiyorum amcalari teyzeleri halalari babaannesine annannesine hepsine söyluyorum hepsini benimsemisim ama anne baba diyemiyorum bazen kendi kendime dusunuyorum beni yvrumu en cok seven dusunen koruyup kollayan bunlar ben bunlara söyleyecegime diyemiyorum tuhaf yani gercekten tuhaf
Bende çok seviyorum kv ve kp ama 3 yıl oldu evliyim söyleyemem hala..Hatta kv arkadasları akrabaları falan ben teyze dedikçeböyle bakıyolar.Ama bana yapmacıkmış gibi geliyo.. Kv bozuluyo aslında ve geçen torun olunca onun yanında da teyze mi diceksin kafası karısır dedi bende kaldım öyle..Annem de kızım onada anne de diyo..Bi yandanda hoşuna gidiyo inceden sanki
Ben diyemem. Bu dunyaya benim babam gibi baba geldigini düşünmüyorum. Babami kaybettim.
Anne de diyemem. Demiyorum da zaten 1 yillik evliyim. Zaten cok gorusmuyoruz. Iyi insan olabilirler ama ben soyleyemiyorum..
Erkek çocuğunuz varmış kendinizi düşünün siz de onların durumunda olacaksınız
Aynen canim ya. Ben pismanim valla. Keske hic demeseymisimkim bunu icat etmişse iyi yapmamış..bende hiç demedim..insan kendi anne baba dışında kimseye demek istemiyor..diyenlerede sorulsa isteyrek kimse söylemez..en iyisi yurt dışındaki gibi isimleri ile çağırmak..
Bende ayriyim onlar turkiyedeler yazlari izinde görusuyoruz nette bide telfonda ama bu bile beni cok yoruyor söylesem rhatlaycam bundan eminim aramiza mesafe giriyo
Devlet sırrı değil ya söyleyin gitsinKendi cocugumu henuz dusunmedim cok kucuk ama kayinim var onun karisi söylerse cok kiskanirim ayyy galiba birazda bundan korkuyorum biraz zor oldu ama o gelmeden söyleyip gecen yillari telafi edebilirim dimi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?