Kaynanaya Kayinbabaya "Anne Baba "diyememe..BANA ZOR OLMADIGINI SÖYLEYIN

Ben diyemem. Bu dunyaya benim babam gibi baba geldigini düşünmüyorum. Babami kaybettim.
Anne de diyemem. Demiyorum da zaten 1 yillik evliyim. Zaten cok gorusmuyoruz. Iyi insan olabilirler ama ben soyleyemiyorum..

Ya bende anlamiyorum amcalari teyzeleri halalari babaannesine annannesine hepsine söyluyorum hepsini benimsemisim ama anne baba diyemiyorum bazen kendi kendime dusunuyorum beni yvrumu en cok seven dusunen koruyup kollayan bunlar ben bunlara söyleyecegime diyemiyorum tuhaf yani gercekten tuhaf

Erkek çocuğunuz varmış kendinizi düşünün siz de onların durumunda olacaksınız

Benim annemde söylemedigim icin defalarca uyardi insanlar seni cok seviyor anne baba demek bu kadarmi zor nice haketmeyenler var gelinleri söyluyor sana noldu diye ama olmuyor. Hosuna gitmiyodur bu durum bence annemin öyle dusunuyorum nolmus sanki desem nolacak yani anlamiyorumki :))

Ben diyemem. Bu dunyaya benim babam gibi baba geldigini düşünmüyorum. Babami kaybettim.
Anne de diyemem. Demiyorum da zaten 1 yillik evliyim. Zaten cok gorusmuyoruz. Iyi insan olabilirler ama ben soyleyemiyorum..

Bende ayriyim onlar turkiyedeler yazlari izinde görusuyoruz nette bide telfonda ama bu bile beni cok yoruyor söylesem rhatlaycam bundan eminim aramiza mesafe giriyo

Ben cok severek isteyerek söylüyorum nişanımızda söylemeye başladım.öncesinde amca ve teyzeydi.söylemeseydim alışamazdım herhalde.ben söyledikçe onların mutluluğunu görüyorum.aile oluyoruz sonuçta sevdiğin adamın annesini babasını benimsemek için onların da seni benimsemesi adına cok güzel bence

X Anne
Y Baba formulunden devam etseniz. Yani direk anne-baba demeyi ben de yadırgıyorum.
Ama annecim demeyin. Su ana kadar söylemediginiz icin yanlış anlaşılıyodur tabi.

Erkek çocuğunuz varmış kendinizi düşünün siz de onların durumunda olacaksınız

Kendi cocugumu henuz dusunmedim cok kucuk ama kayinim var onun karisi söylerse cok kiskanirim ayyy galiba birazda bundan korkuyorum biraz zor oldu ama o gelmeden söyleyip gecen yillari telafi edebilirim dimi kizlar

eşimin babası olmadığı için öyle sorunum olmadı.benimde babam yok.eşimin babası olmuş olsaydıda baba diyemezdim.kendi babama ihanet olmuş gibi hissederdim sanırım.kvdemle evlendiğimizden beri görüşmüyoruz.nişanlılık döneminde çok baskı yaptı anne de diye.hem öyle kötü davranıyordu hemde anne de diyordu."sen haketmiyorsun bu davranışlarınla anne demesini" demişti eşim annesine.bende bunu anlamamıştım hem benden nefret ediyordu hemde anne de diyordu garip bi fantezi

kim bunu icat etmişse iyi yapmamış..bende hiç demedim..insan kendi anne baba dışında kimseye demek istemiyor..diyenlerede sorulsa isteyrek kimse söylemez..en iyisi yurt dışındaki gibi isimleri ile çağırmak..
Aynen canim ya. Ben pismanim valla. Keske hic demeseymisim

Bende ayriyim onlar turkiyedeler yazlari izinde görusuyoruz nette bide telfonda ama bu bile beni cok yoruyor söylesem rhatlaycam bundan eminim aramiza mesafe giriyo

Ne alakasi var ki? Bence hicte mesafe girmez. Saygida kusur etmiyorsaniz anne baba laflarina kimse takilmaz bence. .

Kendi cocugumu henuz dusunmedim cok kucuk ama kayinim var onun karisi söylerse cok kiskanirim ayyy galiba birazda bundan korkuyorum biraz zor oldu ama o gelmeden söyleyip gecen yillari telafi edebilirim dimi kizlar
Devlet sırrı değil ya söyleyin gitsin
eltinin eline böyle bir koz geçerse bu hassas noktayı anlarsa
iki lafından biri anne baba olur

Ben hemencecik demiştim ya ne meraklıymışım İlk seferlerde cılız çıkar sesin sonra alışırsın canım. Yeni yeni icatlar çıkarmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…