Kaynanaya Kayinbabaya "Anne Baba "diyememe..BANA ZOR OLMADIGINI SÖYLEYIN

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
3 sene nisanlilik 4 sene evlilik ve ben hala anne baba diyemiyorum cok zoruma gidiyo anne anne diye söyleyen gelinleri duydummu helede baba diyenler daha cok hosuma gidiyor imreniyorum nolur bana akil verin ben nasil söyleyebilirim cok sikildim artik Annecim Babacim diyorum kaynanam kabul etmiyor ayni dalga gecer gibi diye yani sadece anne dememi istiyor bunca zmn demeyince annecim deyince dalga geciyorum gibi hissediyo ama diyemiyorum lutfen yardim edin en cok kayinpederime demeyi cok istiyorum onlar beni bende onlari cok seviyorum aramizda bi mesafe oluyo nisanliyken X amca X yenge diye cok tatli söylerdin diyo kaynanam eskisi gibi yenge amca dememi bekliyo araya konusma tek onu söyle diyo ama olmuyo biraz uzun oldu ama bana nolur akil verin

Cok kolay canim ya bir kac defa kendini zorla telafuz et agiz aliskanligi oluyor birde karsi tarafin senden bunu istemesi seni daha cok engeller. Seni bu konuda rahat birakmalilar bence

Hazir hic soylememisken, boyle devam et. Bence soyleme. Biz anne baba diyoz da noluyor? Ilerde kotu olursan bu defa da demek istemitorsun. Cok zor geliyor yine anne baba demek. Ama artik dedik bi kere. Baska bisey diyemiyoruz. Bence deme. Teyze amca fln. Oyle devam ettir.

Ben de nisanliyim, ufaktan o dusunceler sarmaya basladi. Ama demeyi istemiyorum. Simdi kendi annem bile nisanlima "artik anne mi dersin" gibi bir sey soyledi saka yaparak, benim de aklimda yer etti bu. Anne diyemiyorum, X teyze de diyemiyorum, hicbir sey demiyorum resmen hitapsiz konustum en son kadinla Zor.

E annecim babacim diyormussun cim cimleri cikar cok zor olmaz heralde. Yada isimlerin yanina anne/baba koy oyle de ama bi kere dersen gerisi gelir bak dene gor. Ben ilk nisanliyken sorun yasadim ama simdi sorun yok

E annecim babacim diyormussun cim cimleri cikar cok zor olmaz heralde. Yada isimlerin yanina anne/baba koy oyle de ama bi kere dersen gerisi gelir bak dene gor. Ben ilk nisanliyken sorun yasadim ama simdi sorun yok

Bazen esim nette konusurken napiyosunuz baba fln deyince bende hemen atliyorum gulerekten napiyonuz baba diye ama ise yaramiyo tlfde fln konusurken gene utaniyorum diyemiyorum

Bende diyemiyorum X anne X baba diyorum ,

ama sizin durum tuhaf annecim babacım demenizi kabul etmiyorlar amca yenge de diyorlar öyle mi

Nişanlıyken amca yenge mi ?
siz baştan diyememişsiniz zaten
annecim babacım hoş ama dozunda her zaman söylendiğinde yapmacık duruyor
önce ismini söyleyip yanına anne ekleyip başlayın ayşe anne gibi
benim bir arkadaşımda 10 yılı geçti evli kayınvalidesiyle aynı evde oturuyor
kayınvalidesine babaanne kayınpederine dede diyor
hadi çocuğun dilinden söylüyor gibi gözüküyor ama
çocuktan önce ne diyordu hep merak etmişimdir

Ben söylemiyorum. Hele baba hic diyemem zaten...

Bende en cok baba demeyi istiyorum cok seviyorum cunku dunyalar tatlisi babam kadar olmasada seviyorum yani yakisani baba demek esimin annesi babasi benim hayat arkadasim onun annesi babasi benimde öle olmali sadece bir iki kelime beni rahatlatacak hem onlari mutlu edecek ama yapamadim bu zamana kadar

Bende çok seviyorum kv ve kp ama 3 yıl oldu evliyim söyleyemem hala..Hatta kv arkadasları akrabaları falan ben teyze dedikçe böyle bakıyolar.Ama bana yapmacıkmış gibi geliyo.. Kv bozuluyo aslında ve geçen torun olunca onun yanında da teyze mi diceksin kafası karısır dedi bende kaldım öyle..Annem de kızım onada anne de diyo..Bi yandanda hoşuna gidiyo inceden sanki

Bende bazen oglumu ad ediyorum babaannesi dedesi fln ama kurtarmiyor onlar nasilsin X deyince gecistiriyorum iyiyim siz nasilsiniz ne var ne yok fln gercekten cok zor

Hiç kimse annemin ve babamın yerini tutamaz
ama ben bu adama aşıksam annesi annem babası babam demek zorundayım
hatta akrabalrına x amcam x abim x yengem diye hitap ederim
eşimin bu çok hoşuna gider çünkü böyle söyleyerek onun ailesini sahiplenmiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…