Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

Ben hamileyken son 2 ay annem bakti kirkliykende kaynana bakmak mecburunda kaldi.Altli ustlu oturuyoruz annemin basinda yasli var gelip bakamadi sirf bu yuzden annem buraya gelince kavga ettiler ogunden beri sogudum sevmeye calisiyorum olmuyor

kaynanamı hiç sevmiyorum zaten o da beni sevmiyor duygularımız karşılıklı yani eşimle yuvamızı yıkmaya çalıştı,sayısız kötülük yaptı ama ben yinede eşimin hatırı için onunla barıştım ama içimde hiçbi zaman onu affetmedim edemiyorumda,tek temennim ömür boyu bizden ve yuvamızdan uzak durması okadar sahte,yalancı ve oyuncu bi insan tanımadım eşimin hatırı için katlanmak zorunda olduğum bi şahsiyet o kadar

Esimle suan ayrilsam zil takıp gobek atmazsa bende bisi bilmiyorum :DD

Edenin buldugu bölümü izlemeye bayılıyorum ben hemde fullhd.
Ettiler buluyolar kaynanam ve tayfası
Beter olsunlar

İlahi adalet diye bisi var.

kaynanamla annem kavga etmisti gecen annem bana geldi.kaynanayla.altli.ustlu.oturuyoruz.anneme dedim anne birazdan.kaynanam gelir cocugubirakiriz bende.ise gecerim.sonra ben lavaboya gittim kaynana kapiyi acmis annem gel gel demis.annemi gorunce asagiya inmis.annem bariscakti o barismadi.sizce bu kaynananin amaci ne

ben başta sevmeye çalıştım ama hiç yakınlık görmedim sonra da zaten boşanmamızı istediğini söyleyince tabiki sevmiyorum ne yüzünü görmeye ne sesini duymaya tahammülüm yok yok yok

Nefret ediyorum.Tiksiniyorum hatta.Herşeyi sahte numaradan.kocasindan başkasini sevdigini düsünmüyorum.Allahim onlardan beni uzak tutsun.yüzlerini görmeye tahammülüm yok!!

Beni hiç aramiyor yanındayken iyi davranıyor sonra arayıp sormaz hiç istemedi zaten beni ama basaramadi

sevmem icin neden birakmadi aslinda cok iyi olabilirdik ama tuketti dedikodumu yapti pis dedi daha bir suru seyde ama seytan diyerek son noktayi koydu o gunden beri anne demiyorum kendisine dememde

tam gününde iyi geldi bu konu,sevemiyorum valla eşimede dedim içimden gelmiyor
bugün telefonda konusuyoruz oğlum anne diyor baba demeye baslamadı daha
kv:babası bakıyor baba demiyor anne diyor ardından hemen babası bakıyor annesi besliyor dedi
ben:anne diyecek ne var bunda önce anne demeyi tercih etti dedim kaldı
artık bu kadının cahilliğinden bezdim içi fesatlık kaynıyor
aylardır saçma sapan bahanelerle torunlarını görmeye gelmediler,mevlide bile komşumun düğünü var ertelesek diyip sinirlerimizi bozdu 40 kişiye haber vermişiz onun keyfi için iptal edicez sadece 1 kişi getirdi rezilliği saymakla bitmez yalanı da çok var inanmazsınız tek oğlu var baska cocugu yok yıllarca torun diye bizi bunalttılar şimdi yapılana bakın
zaten çocuğu sevmeyi bile bilmiyorlar abuk subuk kelimeler kullanıyorlar çok doldum artık ya Allahtan yakın değiliz insanın ömrünü yer bunlar
Rabbim böyle cahil insanlarla karşılaştırmasın cok zor

Arkadaslar sizce koyu renk sacmi yakışıyor yoksa açık renk bakır rengimi düşüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 69
Heyooo burası abonesi olabileceğim bi klup... Bekleyin kızlarr kaynanamı kaynar kazanda kaynatıp geleceğimmm ... :KK53::KK62:.
Yaa bilmiyorum neden kendimi de zorluyorum ama nedense sevemiyorummm kaynanamı , hahaha ikizde birbirizden elektrik alamıyoruz malesef. Ama asla saygısızlık yapmam o ayrı konu nede olsa aslan gibi kocamı verdi bana :KK60:

Ben de katılayım bu kulübe =)
Kaynanamın hayatında benimle ilgili sıkıntıları var! :p
Sürekli kendisiyle beni kıyaslıyo..
Kocam bana jest yapsa, ah babası bana hiç yapmazdı bile diyebiliyo
:D Enteresan bir kadın.. Sevemedim gitti valla..

konuşmanızın üzerinden çok zaman geçmiş ama bende aynı durumdayım. 2 yıllık evliyim . Şu an kayın validemin bana geçmişte yaptıklarına ve daha çok kendi aptallığıma o kadar kızıyorum ki. bizim nişanda düğünde hep tutumlu olmaktan bahsederdi. her şeye gerek yok gerek yok derdi. ben de iyiliğimi istiyor diye avunurdum, salak ben işte. doğru dürüst bi nişan bohçası bile getirmedi bana , cemi cümleye rezil rüsva oldum. bayramda seyranda eli bom boş gelirdi ailemin yanına, asker arkadaşının yanına gelir gibi gelin evine gelinir mi gelirdi işte. nişanlımın kesitiği kurbandan bi parça getirmediğini geçtim bir ekmek bile getirmezdi. şimdi kızı evleniyor her şeyi kendisi 4 dörtlük alıyor üstelik kızı çalışmasına ve bi birikiminin olmasına rağmen. bileziklerine kadar kendisi alıyor yani o derece . bize 3 ün beşin hesabını yapan insan diğer çocuklarına yağdırıyor nedense.bizim düğünde de bütün masrafları eşim karşılıyordu bu arada. kayın validem yana yakıla çalışan gelin arayan bi insan. beni bu konuda herkes uyardı. ben böyle diyorum ama benim nişanlıyken aileme harcadığım paranın hesabını yapıyor kadın. fakat ben eşimin iyiliğine aldandım kulak arkası ettim anasını. ben çalıştığım ve çok para kazandığım için bizi milyarder sanıyor aklınca. öyle bir muamelesi var ki sanki bütün parayı eşim kazanıyor ben de evde oturuyorum. halbuki eşimin kazandığı para evin geçimine bile yetmez üstelik gece gündüz çalışıyor evin idaresi hep bende buna çocuk da dahil, üstelik çocuğa da bakmadı ona da benim annem bakıyor. biliyorum ki yarın öbür gün kızının çocuğuna bakacak ve mecbur kaldığını iddia edecek, eşim de ne yapsın mecbur kaldı diyecek. eşim ona göre diğer çocukları arasında maddi yönden en güçlü olanı ama birinin ona eşimin o gücü bizzat benden aldığını açıkça söylemesi gerekiyor ama ben söylesem eşim çok kırılır. onu çok seviyorum o beni daha da çok seviyor bunu çok iyi biliyorum çünkü etrafımda pervane oluyor ve belki de asıl kabullenemedikleri de budur. eşimin hatırına susup oturmayı denedim ve her defasında farklı bir beklentiyle karşıma çıktı, beklenti bitmiyor. bunların acısını çıkartmayı herşeyi bir bir dile getirmeyi istiyorum son zamanlarda nedense. doldum taştım çünkü çifte sıtandartlardan

Back
X