Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

Ay amaaan 5 yıl önce yazdıklarımı gördüm şimdi... :53: Neler neler eklendi onun üstüne. O zaman sevmiyordum artık bütün iletişimimi kopardım. Böyle iyiym valla.

bende hic sevmeyenlerdenim soguk bir kadın ama sadece bana komsularına cocuklarına nasıl sıcaklık gosteriyor anlatamam.Sıcak davrnadım olmadı sımardı kendini biizm eve geldiginde 17lik kız havalarına soktu.Benimle zaten yarıs halinde bir koku alayaım bir saat alayım aynı markayı modeli hemen alır soylemez ben sonra gorurum onda:) Ya kadın birde 65 yasında.Kendini gencecik kız sanıyor.Sıcak davrandıgım zamanlarda bir ara gelmisti bizim eve gece yatıcaz bizim 3lü koltuga boylu boyunca yuzustu yatıp bacaklarını kıvırıyordu sanki 17lik cıtır kız nasıl sinir olmustum

Bu klube beni de alin klubun as uyesi bile olurum ki kayganami hiiiiiiiiiiiiic sevmem hic hic hic hic sevmem o kadar sevmemki hani derler ya evlat olsa sevilmez diye ahan da ondan iste oyle sevmem o da beni karsilikli duygularimiz cok sukur

bende hiç sevmem ilk 6 ay şans verdim içime attım kavga etmedim görümcemde bekar 37 yaşında ikiside hakkını kaybetti 2 senelik evliyim konuşmuyorum bi dahada sevmem mümkün değil affedemem 1 buçuk aya doğumum var gelip görebilmek için planlar yapıyrlrmş benden çekiniyorlar bi hoşgeldin bile demem . fazlada kalıp göremezler hadi artık evinize der yollarım çünkü çok nefret ediyorum onlardan çok sinirleniyorum fazla izin vermem gelip bebek görmelerine az az yoksa s,n,rden süt kesilir. 1 kelime konuşmam suratımıda indiririm 2 karış. hakeetikkleri gibi bittiii 1 buçuk sene oldu nefretimden azalmadı arttı ohh evimede gelemiyo karışamıyo oğlunuda kandıramıyoyaaa çatlasın evide 10 dakka yürüme mesafesi ilerde daha çok barışmaya çalışır çok kişi gönderir ama yook

merhaba arkadaslar bende kaynanmdan nefret ediyorum kayinpederim iyi sanki deli ne soylediyini bilmez kocamda annesinin tarafin tutmuyomu cildiriyorum

Ben hayatimda ilk defa birinden nefret ediyorum o da kaynana olacak kadindir.
Oyle cahil, kurnaz, gorgusuz bir o kadar da cimri, otoriter bir kadin ki boyle bir insan tanimadum omrumde.
Biz nisanliyken oyle bir kina kavgasi tutturdu ki kiyametleri kopardi, esimle birbirimize girdik, aileler birbirine giriyordu, nisan bozuluyordu yemin ederim. Neymis bunlarin orada kina kadin erkek karisik olurmus. Bizim kinaya bunun erkek akrabalari da girecekmis. Annem, babam, ben, nisanlim, kayinpeder hepimiz bir kadinla oturduk kavga ediyoruz kina kadinlar arasinda olur, erkekler gelmesin diye ama nafile bir adim inadini kiramadik kadinin. 40 tane de alternatif sunduk, bak boyle olsun, soyle olsun, erkekler kina yakildiktan sonra gelsin, kina yapmayi cok istiyorsan kendi memleketinde yap bilmem ne diye ama kabul etmiyor. Nisanlim herkesin icinde bagirdi annesine ki omrunde bir kere bagirmisligi yoktur, kadin rezil oldu, agliyor yine de benim bir oglum var, oglumun kinasini istedigim gibi yapamayacak miyim diyor, sanki hayat memat meselesi. Yahu benim de anamin bir kizi var, Ben de omrumde bir kere gelin olacagim ama anlamiyor gorgusuz. Nisanlim sinirinden sabaha kadar agladi o gun. Artik ben, annem, esim hepimiz susup kinada 100 tane kadin icinde pos biyikli 3 adamin ve kv nin 3 erkek yegeninin gelmesine goz yumduk. Yoksa gercekten artik o nisan bozulacakti. Hatta kinada dunyadan haberi olmayan erkek kardesim anons yaptirmis erkekler ciksin diye, kadin gitmis ayagi kirik haliyle kardesimi bulmus, azarlamis, oyle anlastik, benim erkek akrabalarim da kalacak diye! Butun kadinlar kalkti gitti, kimse de oynamadi kv nin akrabalardan baska dogru duzgun.

Sonra bana yaptigi 3 kurus masrafi ballandira ballandira abartir, dugunde aldiklari sadece kiralik bir gelinlik, bir bindalli, bir pijama, birkac camasir, bir de gelin ayakkabisi ve altinlar. Bir de uyduruk bir dugun salonu tutmuslar. Cogunu da nisanlim odedi. Ailecek Hic mi hicbirsey istemedik. Ama dunyanin en pahali dugununu yapmistir gorgusuz, Ailem boynuna cokmustur. Esim ve Ben israrla dugunde anons istemiyoruz dedik, dugunden once. Guya ilk defa iddialasmadi kadin ama fitnesini dugun gunune saklamis. Dugun gunu salonun ortasinda ki iki dugunum oldu benim (onlar yapmadi ha, nisan, kina, dugun hep benim Babam yapti) iki salonda da akrabasini kolundan tuttugu gibi Bangir Bangir taktilarini soyleyerek anons yaptirdi, kurusu kurusuna. Anlayin ne kadar gorgusuz.

Daha gorgusuz gorgusuz neler yapti nisanli kaldigimiz bir koca yil boyunca. Benim arkamdan ne kadar konustu, esimi ne kadar doldurdu. Bizi ne kadar kavga ettirdi. Bir de gecenlerde diyor ki utanmadan siz kavga ettiniz Ben karismadim diyor yuzsuz. Nefret ediyorum o kadindan. Icinde nasil fitneler yasiyor bir gorseniz... Hic mi Hic iyi kalpli bir insan degil, Hic seveni, Hic komsusu, arkadasi yok fitnecinin. Sadece kendi annesi, kardesleri ve yegenleri etrafinda. Kocasinin butun sulalesini silmis, dedikodu yapa yapa cocuklarini da kocasinin sulalesinden sogutmus. Hicbir komsusuna selam vermez, evine davet etmez, kimseye bir lokma ekmegini ikram etmez cimriliginden. O kadar cimridir, ama yine de Hic bereketi yoktur.

ben daha anne bile diyemedim ismiyle hitap ediyorum xxx anne diye :D sanırım mesajımı almıştır :)
benim oğlum benim oğlum diye diye ömrümü yedi saçıma başıma etmediği laflar kalmadı. ama anladım ki patavatsız bir kv sahibim eşim bilee hak veriyo artık bana ( çoook tartışmalar yaşadıktan sonra birde kendi gözüyle gördü. iftar yemegine çagırdım yemeklere demediği kalmadı sanki 40 yıllık ascıyım ! ) kısaca kayınpederim babacıgım ama kendisi xxx anne! den öteye gidemiyo gözümde!

Sevmemek ne demek NEFRET ediyorum kadından. Hayatımın en güzel yıllarını kaprisleriyle harcadı. Mutsuzluğumun mimarıdır.

Buraya yazDigimda 5aydir gorusmuyomusun simdi 4yıl oldu hala görüsmüyorum
Allahda görüstürmesin

Aklima bile gelince icimi sıkıntı ter basıyo kalp ritmim degisiyo geriliyorum sanki nefes alamıyorum

Hala esime acındırmalar devam ediyo
İnsallah esim bukadar zaman sonra yine annem annem demez

Bu sefer okadar sabırlı degilim

Böyle insanlar niye var bilmiyorum

Benimde kaynanamla pek sohbetim yoktur. Aslında iyi bir insan kötülüğüde yok bana karşı ama yanyana gelince konuşamıyoruz sohbet falan edemiyoruz. Tabi yinede saygıda kusur etmem üstüme düşen görevi yaparım ama öyle sohbet muhabbet yok aramızda

Bende hiç sevmiyorum buz gibi... O yüzden görüşmüyorum eşime de negatif enerji aldığımı söylüyorum oda saygı duyuyor sonuçta sevmek zorunda değilim :anneadayı:

Son düzenleme:
nefret ediyorum tiksiniyorum aynı soyadını taşımak bile batıyor bana kendi etti kendi buldu 10 aylık evliyim daha evim nerde tam olarak yerini bile bilmez en son düğünümde gördüm bi dahada görmedim allah karşılaştırmasın inşallah

nefret ediyorum tiksiniyorum aynı soyadını taşımak bile batıyor bana kendi etti kendi buldu 10 aylık evliyim daha evim nerde tam olarak yerini bile bilmez en son düğünümde gördüm bi dahada görmedim allah karşılaştırmasın inşallah
Canım ne yaptı seni bu kadar üzecek merak ettim hemde en başında:KK57:

Bende hiç sevmiyorum, hatta kendi aileme demiştimki eğer bir cana kıymak Allah katında günah olmasaydı öldürürdüm. o derece. insanın eşiyle arasındaki muhabbetde bozuluyor bu sebepten. eşim üzgünlüğünü dile getiriyor soğuk duruyorum diye ama ne zaman bi adım atsam hep küt diye bi tokat,darbe ile yıkıyolar beni. Öyle hiç kötü sözler sarfetmedik, bağırmadık hatta ben düzgünce ifade bile edemedim çoğu zaman hoşlanmadığım şeyleri. zamanla akıllandım tecrübelendim ona göre savunmalar geliştirdim kendimede bi nebze dilediğimi yapıyorum. Değilse her gün git gel mıcmııc her saniye öp her saniye gör doymaz kadın. çok değişik bi kültürleri var zaten. Kadın onlarda bi HİÇ. erkek ne derse o. benim kaynanam 65 doğumlu, eşinden habersiz çıkamaz. pazara gitmez bile. eşi nereye kadın oraya. bir tandığı bir arkadaşı kimsesi yok kadının. Manyak gibi bişeyler. Maddi manevi inanılmaz ardılıyorlar üstümüze zaten. ben 8 aydır evliyim, ve evimdeki sıkıntıdan dolayı beyaz eşyalarım halen kutusunda. takmıyorlar. öylece harap bi mutfakta yaşıyorum. geçen gün diyoki kayınpeder, sizin buzdolabını bize verin. :KK57: kendi aileminde para kattığı buzdolabını onlara vercekmişim. bi diğer oğulları çamaşır makinesi almıştı, bizede onu verin diyolar. mal gibi bi halt diyemedim suratlarına, ama eşime vermem dedim. yine bi diğer oğullarına sgk'dan borç gelmiş 2500 tl, bize ödeyin diyo kayınpeder. ödemicez tabiki. Ama bu seviyesizlik tiksindiriyo işte insanı. bazen aklıma şaşıyorum, çok sevmeme rağmen eşimi pişmanlık duyuyorum böyle bi aileye geldiğim için. asırlarca suratlarını görmek istemiyorum ama eşim gitmek istiyor. haftada 1 kez illa görcez! dur demezsende hergün görcez! ben dur diyorumda nispeten haftada 2 falan görüyoruz.
Benim düğünde ailemin ve tüm misafirlerimizin taktıklarını istemişlerdi, biz onlara emanet edip balayına gitmiştik, döndüğümüzde neymiş,, ee biz saydık sizin para pul altın herşeyi diğer oğulların borcu varmış, kardeşmişiz vercekmişiz. ama borç değil haaa. üçün beşin lafı olmazmış kardeş arası verivercekmişiz. ve size yemin ederim en başından beri herşeyi eşim yaptı. bir çeyrek bile takmadılar bana, taktıklarını hep eşim aldı, onlar taktı. benim ailem bile fazla altın yaptı. zaten eşimden hiç istemedim çünkü sonra beraber ödeyecez borcu harcı. A'dan Z'ye ne varsa eşim alırken niye bilezik isteyipde yorayım adamı. O vercek olduğumuz oğullarındada eşimin 25bini var zaten ve ödemiyolar eşime. NAH alırlar altınlarımı. :KK45: bi araba alalım diyoruz, kayınpeder beğenmiyomuşmuşmuş neymiş minübüs alcakmışız, o gezecekmiş büyük araba seviyomuş. eşime benim ve ailemin aldığı bişeyi giydirip onlara gitsek öbür kardeş ister hemen. verde giyeyim diye. defalarca evimize gelip şunu ver bunu ver dedi ve verdim. sonra akıllandım vermedim. eşimede deddim istemiyorum diye. bi o giyiyo o kokuyo bi sen giyiyosun kocamın kokusu siniyo bu ne böle !? diye... şu saatten sonra istesin mesela, kusura bakma ben kocamın kıyafetini paylaşmayı sevmiyorum sen olanlarla yetin, abine onları hep benim ailem aldı dicem.
ilk zamanlar kayınpederi hiç sevemedim zaten ama kaynanayı seviyodum nispeten, şimdi olup bitenlerden dolayı hiç sevmiyorum. Eşimede bunları diyemiyorum, soğuk durdukca kendisi anlıyo hepsi o yani.
Ama eşimin saflığı ve sessiz tepkisiz kalışı ailesine beni derinden etkiliyor ve sevgimi saygımı huzurumu etkiliyor. bazı şeylere ne var bunda normal deyip çıkıyor. sinir krizi geçiriyorum resmen.
düşünmemek için işe girdim 4 aydır çalışıyorum. Kadroluyum ayrıca istedğimde çekilemem, istifa gerekir. Bebek olsun diyoruz ama olunca ödlerim kopuyo onlar bakar diye. Kendi annem çok hastalığı oluyor, babam iyi ama annemle bakarlar inşallah diye binbir dualar ediyorum.
Kaynanalarda çocuk şerefsiz it köpek mikrop soysuz namussuz diye sevilir. öyle iğrenç yani. Biz melek gibi bebek deriz, onlar serefsize bak yaaa der. ben gittiğimde adam bi yatıyo, ayaklarını ayırıyo bi de biri koltuk tepesinde biri koltukta, ayı gibi. benim babam gelini yanında ayağını uzatmaz. annemde. bi de öle bi küfürler ediyoki tv izlerken utanıyorum çıkıp gidiyorum.
Sinir hastası oldum şimdiden vücudum bambaşka tepkiler veriyor gerildğimde, sonum kötüye gidiyor ama mutlu olmaya çalışıyorum, eşimden bile bazen soğuyorum ama yinede kovalıyorum aklımdakileri ve mutlu olmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
benım sorunum bıraz uzun kısaca anlatmaya calısacagım benım kayınvalıdemle ılgılı kayınvalıdem bayagı zaman once komple vucudu yanmıs ve aylarca yogun bakımda yanık tedavısı gormus agrıları cok oldugu ıcınde morfın vermısler.sonra kayınpederım bellı zaman once kayınvalıdemı aldatmıs ve kayınvalıdem paronoyak bır ınsan olmus ıs yerınde kadınla gormus ve esının ısınden emeklı olması ıstemıs ve donem donem kaynanam ve kayınpederım yıollar gecmıs olmasınına ragmen bu olaydan kavga edıyolar kayınvalıdem durup durup esıne bu konuyu getırıp gozu hırs ve kavgacılıktan baska bırsey gormuyor bu olayları anlattım cunku bellkı suankı tavırları bunlara gecmısınde morfın alması esının aldatmasına baglıdır dıye yazdım genelım sımdıkı tavırlarına benım 2 evlılıgım bu evlıgım ve kayınvalıdem dulum dıye benı ıstemedı ve sevmedı 3 tane oglu var kayınvalıdenın 2 eltıme sureklı benım yalan soyledıgımı yalancı oldugumu soyluyormus arkadamdan ve ıfıtarlar boyutuna gelmıs olaylar ornek vereyım mesela hıc muhabbetım dogru duzgun olmayan bır ınsanla gecelerı o kızla konusuyor dul oldugunu bıle soylemıs demıskı ben kımseye ne soyledım nede o kızla muhabbetım yok en kucuk eltımı benım bırseyler anlatıp doldurdugumu dusunup o kız gıttı ne soyledıyse moralı bozuktu dıye olmayan laflar soyluyor eltım bunları yuzume vurmus bılıp bılmeden gozunle goremeden o kıza haksızlık edıyorsun dedıgınde aa sız bılmıyorsunuz dıye kıza bagırmıs ve bız 2 ay once kayınvalıdemın evıne tasındık bıraz maddı bırazda manevı sebeblerden bellı sure kalıp para bırıkım yapabılırz dıye ve kolılere esyalarımı koyduk onun evınde bır koseye dızdık olaya gelıcem bırgun kasık alıcam baktım benım kasıklar catallar dedım anne bunlar benımyemek takımımın aa dedım karıstı heralde karısma sansı yok cunku hepsı kolılerın ıcındeydı mecburen kırmamak ıcın suclamamk ıcın ole dedım oda aa karısmıs dedı neyse dedım sonra esyalarımı almıs kendı dolabınmda saklamıs sonra el blendırı almıs kendıme aldım dedı hepsıne bırsey demedım ve en ılgınc kısmıda 20 25 tane camasır varken suan 3 tane kalmıs camasırları attıgını dusunuyorum bu haraketlerını nıye yaptgını bılmıyorum ve eskıden evıme geldıyınde evımden lıfımı almıs bu tasındıgımız zaman gordum obur eltılere yapsa onlar soylerdı onlardan hıc duymadım bu davranısları ne anlama gelıyor acaba her bır esyamı gorunce cıldırıyorum esımın korkusundan kavga yada hesabını soramıyorum ıcıme atıyorum hayrete dusuyorum bana yardımcı olun ve bu kadında bırsey daha dıkkatımızı cektı bırr komsunun cıcıklerın arasına ısık led koymus gunes enerjı alıyor gece ıusık veren bırsey o evde nur var bak ısık var orda goruyormusunuz dıyor kımı gorse buyuk eltımde geldı onada demıskı benım onlara yolladıgım saklama kablarım olmayınca 3 4 kolı acıp baktım kadın kendını ele verıyor kımse ona kolılerı actınmı demeden obur eltıme esyaları karısmıs dıyor hıc bır konu yada bunlar senın degıl denmedıgı halde tenceremı almıs dıyor yenı aldım altına bakıyoruz eltımle eskı benım tencerem su bardakları aldım dıyor bakıyoruız makınadan cızılmıs en garıbı gozumun onunde ortaya cıkarıyor saklama geregı duymuyor arsızca yenı aldım dıyebılıyor annemde kalıyorum bazen ordan kıyafet getırıyorum esımde gelıyor oraya arada bakıyorum posetı acmıs esımın kıyafetlerını dolabına koyuyor benımkılerıde dıdıklıyor torbada bırakıyor nevresımlerımı alıyor nerde dıyınce cok yorgunum sonra bulayım dıyor acılmı dıyor evet dıyınce sen yemege bak ben bakım dıyıp soktugu yerden cıkarıyor aa buraya koymusum dıyor sonrada aksam oglum bugun cok yoruldum bana dıyorkı nevresımı versen o yorgunlukla benım yanımda bende dedım evet lazımdı dıye soyledım esıme carsafımı bırgun geldım arıyorum baktım kesmı aa dedım anne o carsafı senmkackere utandırmaya calıstım dedım kolılerın ıcınde ne oldugunu yazdıgım bır ajanda var bıle dedım nerde bılıyormusun o ajanda dedımkı ben salak degılım aldıgını bılıyorum

:1:nerden başlasamki.. Biz altlı üstlüyüz ve evimin kpısını kilitlemem yasak evimde yemek yapmam yasak eşimle saat 9 dan sonra dışarıda bulunmak yasak aileme sık sık gidip gelmem yasak (artık onlarla bi işim kalmamış artık ona mecburmuşum):1: bulaşık yıkayınca eşim yardım etse bile deliriveriyo kadın. He bu arada 9 aylık evli ve hala çocuğum olmadığı için kısırım:52: eşimle boşanacak oldum bu sebeplerden yeni bi ev almaya karar verdik bileziklerimi alıyor benden kızına ev alcakmış:53: evi aldık taşınıyoruz diye evini terketti. ben kızının annem babam eşi ve kendisinin eşim erkek kardeşlerimin tırnağı bile olamaz ona göre.. ohoooo daha da neler neler.. yettimi:66:

Back
X