Bende hiç sevmiyorum, hatta kendi aileme demiştimki eğer bir cana kıymak Allah katında günah olmasaydı öldürürdüm. o derece. insanın eşiyle arasındaki muhabbetde bozuluyor bu sebepten. eşim üzgünlüğünü dile getiriyor soğuk duruyorum diye ama ne zaman bi adım atsam hep küt diye bi tokat,darbe ile yıkıyolar beni. Öyle hiç kötü sözler sarfetmedik, bağırmadık hatta ben düzgünce ifade bile edemedim çoğu zaman hoşlanmadığım şeyleri. zamanla akıllandım tecrübelendim ona göre savunmalar geliştirdim kendimede bi nebze dilediğimi yapıyorum. Değilse her gün git gel mıcmııc her saniye öp her saniye gör doymaz kadın. çok değişik bi kültürleri var zaten. Kadın onlarda bi HİÇ. erkek ne derse o. benim kaynanam 65 doğumlu, eşinden habersiz çıkamaz. pazara gitmez bile. eşi nereye kadın oraya. bir tandığı bir arkadaşı kimsesi yok kadının. Manyak gibi bişeyler. Maddi manevi inanılmaz ardılıyorlar üstümüze zaten. ben 8 aydır evliyim, ve evimdeki sıkıntıdan dolayı beyaz eşyalarım halen kutusunda. takmıyorlar. öylece harap bi mutfakta yaşıyorum. geçen gün diyoki kayınpeder, sizin buzdolabını bize verin.

kendi aileminde para kattığı buzdolabını onlara vercekmişim. bi diğer oğulları çamaşır makinesi almıştı, bizede onu verin diyolar. mal gibi bi halt diyemedim suratlarına, ama eşime vermem dedim. yine bi diğer oğullarına sgk'dan borç gelmiş 2500 tl, bize ödeyin diyo kayınpeder. ödemicez tabiki. Ama bu seviyesizlik tiksindiriyo işte insanı. bazen aklıma şaşıyorum, çok sevmeme rağmen eşimi pişmanlık duyuyorum böyle bi aileye geldiğim için. asırlarca suratlarını görmek istemiyorum ama eşim gitmek istiyor. haftada 1 kez illa görcez! dur demezsende hergün görcez! ben dur diyorumda nispeten haftada 2 falan görüyoruz.
Benim düğünde ailemin ve tüm misafirlerimizin taktıklarını istemişlerdi, biz onlara emanet edip balayına gitmiştik, döndüğümüzde neymiş,, ee biz saydık sizin para pul altın herşeyi diğer oğulların borcu varmış, kardeşmişiz vercekmişiz. ama borç değil haaa. üçün beşin lafı olmazmış kardeş arası verivercekmişiz. ve size yemin ederim en başından beri herşeyi eşim yaptı. bir çeyrek bile takmadılar bana, taktıklarını hep eşim aldı, onlar taktı. benim ailem bile fazla altın yaptı. zaten eşimden hiç istemedim çünkü sonra beraber ödeyecez borcu harcı. A'dan Z'ye ne varsa eşim alırken niye bilezik isteyipde yorayım adamı. O vercek olduğumuz oğullarındada eşimin 25bini var zaten ve ödemiyolar eşime. NAH alırlar altınlarımı.

bi araba alalım diyoruz, kayınpeder beğenmiyomuşmuşmuş neymiş minübüs alcakmışız, o gezecekmiş büyük araba seviyomuş. eşime benim ve ailemin aldığı bişeyi giydirip onlara gitsek öbür kardeş ister hemen. verde giyeyim diye. defalarca evimize gelip şunu ver bunu ver dedi ve verdim. sonra akıllandım vermedim. eşimede deddim istemiyorum diye. bi o giyiyo o kokuyo bi sen giyiyosun kocamın kokusu siniyo bu ne böle !? diye... şu saatten sonra istesin mesela, kusura bakma ben kocamın kıyafetini paylaşmayı sevmiyorum sen olanlarla yetin, abine onları hep benim ailem aldı dicem.
ilk zamanlar kayınpederi hiç sevemedim zaten ama kaynanayı seviyodum nispeten, şimdi olup bitenlerden dolayı hiç sevmiyorum. Eşimede bunları diyemiyorum, soğuk durdukca kendisi anlıyo hepsi o yani.
Ama eşimin saflığı ve sessiz tepkisiz kalışı ailesine beni derinden etkiliyor ve sevgimi saygımı huzurumu etkiliyor. bazı şeylere ne var bunda normal deyip çıkıyor. sinir krizi geçiriyorum resmen.
düşünmemek için işe girdim 4 aydır çalışıyorum. Kadroluyum ayrıca istedğimde çekilemem, istifa gerekir. Bebek olsun diyoruz ama olunca ödlerim kopuyo onlar bakar diye. Kendi annem çok hastalığı oluyor, babam iyi ama annemle bakarlar inşallah diye binbir dualar ediyorum.
Kaynanalarda çocuk şerefsiz it köpek mikrop soysuz namussuz diye sevilir. öyle iğrenç yani. Biz melek gibi bebek deriz, onlar serefsize bak yaaa der. ben gittiğimde adam bi yatıyo, ayaklarını ayırıyo bi de biri koltuk tepesinde biri koltukta, ayı gibi. benim babam gelini yanında ayağını uzatmaz. annemde. bi de öle bi küfürler ediyoki tv izlerken utanıyorum çıkıp gidiyorum.
Sinir hastası oldum şimdiden vücudum bambaşka tepkiler veriyor gerildğimde, sonum kötüye gidiyor ama mutlu olmaya çalışıyorum, eşimden bile bazen soğuyorum ama yinede kovalıyorum aklımdakileri ve mutlu olmaya çalışıyorum.