Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

Ben de katılayım bu kulübe =)
Kaynanamın hayatında benimle ilgili sıkıntıları var! :p
Sürekli kendisiyle beni kıyaslıyo..
Kocam bana jest yapsa, ah babası bana hiç yapmazdı bile diyebiliyo
:KK70: Enteresan bir kadın.. Sevemedim gitti valla..
benim ki de hep kullanır bu cümleyi. Adamcağız hiç sevememiş ki mecburiyetten almış bacısı kayın validemin abisine aşık olunca ya kızımızı alırsın ya da vermeyiz demişler. çok düzgün bi adam olduğu için bunca yıl idare etmiş adamcağız da.

benim ki de hep kullanır bu cümleyi. Adamcağız hiç sevememiş ki mecburiyetten almış bacısı kayın validemin abisine aşık olunca ya kızımızı alırsın ya da vermeyiz demişler. çok düzgün bi adam olduğu için bunca yıl idare etmiş adamcağız da.
Benim kp de sessiz sakin biri..
kaynana ama tam tersi..
bide oğlunun yanında beni seviyomuş gibi hallere bürünmüyo mu..
deli ediyo beni..
kaynanasıyla iyi anlaşan insanlara da çok imreniyorum...;)

Nişanlıyken eltim ve kaynanamdan çok çektim,herşeyi kursağımda bıraktılar. Şu an eltim her ne kadar yalakalık yapıp konuşmaya çalışsada yüz vermiyorum,ama maaleeef kaynanacığımla az da olsa konuşmak zorunda kalıyorum.Kaynanamda benden nefret etmesine rağmrn eşimin yanında ah kızım vah kızım demiyormu sinir oluyorum:KK11:
Kayınbabam sağolsun öz babam kadar severim o olmasa kaynanam çiğ çiğ yerdi beni. Allah herkesin gönlüne göre versin

Nefret ötesi nefret ediyorum kv.den bende kayinpeder yok o yüzden bütün ipler kv.de. Allah kurtarsin beni o şirret kadından neler çektirdi neler... hala kocam la tek kavga nedenimız.. zaten kocam la hiç düzelmdi ki aramız...

Benimkide herşeye karışıyo aynı evdeyiz bi türlü kurtulamadım şundan sahip çıkan olsa hemen bırakıp gitcemde olmuyo işte ne anam var ne babam basimda arkamda kimsem olmayınca herkes eziyor:KK61:

Ya bizim kaynana ISe lafını bılmıyo aha bu su gibi gösteriyor bizi çok kaba kaba gülüşler soğuk şakalar ve evlat ayırıyo büyük oğlunu sürekli ayırıyo övmekten olucek onu karısını hem arkadan söylüyor yüzüne bi gorsenız nasıl yalaka çok samimiyetsiz bi kadın

Eşim izin verdiği halde nasıl giyinecegimi ne harekette bulunacağını söyleyen bir kayinvalidem var. Evimin işini yaparım gelince yemeğini veririm. Ona değer veririm. Eltimin çocukları var biz bir arada yaşıyoruz eltimler vs. Onlara bile yetmeye çalışıyorum. Ama kendi cocugu da var. Yetemiyorum. Eşime bisey desen sabret evleri ayirinca rahatlicaz diyor. Ama benim ne sabrın kaldı ne başka bisey duvarlar üstüne ustume geliyor. Nolur akıl verin bana 1 yaşına oğlum var. Ona bile bakamıyorum bazen agliyor. Iş yapmadan kaynanam kızıyor. Bütün gün evdesin ne is yaptın diye. Anlatsam ooo bizimkisi gibi olsanız ne olacaktı diyor nolur hanımlar bu yol gösterin.

Tuhaf kadındır kaynanam. Ona para ver, gerisini koyuver. Kendi çok çekmiş kaynanadan ama öyle böyle değil. En sonunda ehhh yeter be diye çekmiş gitmiş. İyi etmiş. Halen de aklı o günlerde, konuşup konuşup kahreder kendini. Amma velakin oğlundan şu kadarcık yüz bulsa çektiklerinin bir tık daha hafifini çektirmeye kalkışır. Ne zaman harekete geçse eşimden ve görümcelerimden tersi yer oturur. Sonra da '' Vicdanım yokladı, ondan ellemedim. '' der. 😀 Kaçırdığı hayatı dişe dokunur bir hayır etmediği evlatlarından bekler. Kaşıkla verip kepçeyle almaya uğraşır. Ben çok şeylerini, hakkımda dediklerini hep sonradan duyarım. Eşimden Allah razı olsun. Görümcelerimden de. Onlar olmasa ne yapardım bu çılgın kaynana ile. 😁

Oohh en sevdigim konu olabilir 😍😂benim klubum olsun burasi 🥳
Hep alttan aliyorum ama benimle ugrasmasini gectim annemi bile kiskaniyor gecen esimle goruntulu konusurken annemle dalga gecerek taklidini yapiyor ustune ustluk utanmadan geri bana beni gezdir diyor sinirden kuduruyorum bugunki olaylari dusundukce 😰

Back
X