Kaynananızın Size Söylediği En Garip Şey Neydi 🤣

Yaa dimi. Yemin ediyorum benimkide öyle. Madem kiskanacaksin neden evlendiriyorsun oğlunu.
Ama zaten istemiyorlar ki evlendirmeyi
Şahsen benimki asla istememiş de eşimin hakkından gelememişler.
Bana değil anne kayınvalide bile olamadı ona kuma gelmişim gibi davrandı kadın en başından beri
Kocamla yakın olalım moralleri bozulmalar,alınan hediyeleri kıskanmalar suratının düşmeleri

Taktir etmeyecek ya bu defada böyle kulp takmış

Maksat muhabbet olsun
Benim kaynanam zamanında 5 kere çocuk aldırmış. Ve o çocukların cennet kapısında onu beklediğini biliyormuş Şok olmuştum
Doğru mu okudum diye tekrar tekrar döndüm inşallah cennet kapısında beklerler bir de cehennem kapısında beklemesinlerde

amin amin amin

Doğru mu okudum diye tekrar tekrar döndüm inşallah cennet kapısında beklerler bir de cehennem kapısında beklemesinlerde
Malesef. Doğru okudunuz. Benim gebelik kayıplarım oldu herkes beni teselli ediyordu cennet kapısında seni beklicekler size şefaatçi olacaklar diye. Yemin ediyorum pat diye demesin mi benimde 5 evladım beni bekliyor cennette diye. Çünkü kendinde kabahat bulmuyor kocasının dikkatsizligi yüzünden hamile kalmış. Herseye aklı yetiyor ona yetmemiş.

Tmm topladım kendimi benimki de oğluşunu övmeye bayılır. Benim yakışıklı oğluşumu herkes istedi der sürekli. (Sanki kız) ve bin sene geçmiş olan Eski sevgilisinden fırsat buldukça bol bol bahseder. O kız kapımıza dayandı ıntıhar etti oğluşum için vs. (Müthiş bi abartı ve mübalağ etme sanatçısı kendisi) Neler yaptılar ohoo bi bilsen, eve kızları getiriyordu vs diye anlatır. Geçenler de detaya giriyordu ‘ben burdayım duyuyorum ve gereksiz buluyorum anlattıklarını’ dedim sustu doğmamış çocuğuma isim bulur, kayınpederımın istediği ismi söyleyip durur, (hamıle değilim) . Bide ne olursa olsun kadınlar alttan almalı idare etceksin derler en gereksiz durumlarda dahi? En sonunda dün Ne munasebet , Kendi kızlarına da söyle bunu ozaman dedim gözlerni dikerek baktı. ay bide Bi erkek akşam dışarı gidiyorsa kadını elınde tutamıyordur diyorlardı geçenlerde de karı koca. Hiiiç muhattap olmadım. Evlenirken set fln takmamışlardı bana sadece bilezik takmışlardı, bende hiç sorgulamadım çünkü eşimi zorlamak istememiştim maddi olarak. Yoktur dıyıp geçtim, Geçen gün üst komşusuyla konuşurken ‘bızım gelin kendi istemedi ben sordum gerek yok dedi’ diyordu. Bende kendi kendime düşünüyorum ‘nezaman sordu neyi sordu..çünkü hiç bişey sormadı’ yani takamamış olmaları değil hava atma peşinde olması fln beni güldürüyor zaten yakın oturuyoruz her eve dönüşte oğluşummmm diye hasta olur tansıyon düşer. Eşim benim yemeğimi koyuyordu mesela, sen bunu seversın dıye bırdenbire Yemek masasında ellerıyle masaya kapanıp başını koyar oğluşum diyip ona sarılıp durur yemeğini bile yedirmez ‘neyse ki gelin iyi o yiyor’ der. Geçen kahvaltıya geldiler ben zaten çok spor yapan fiziğime fln dikkat eden bi tipim , kahvaltıda kendi sevdiğim şeyleri yiyorum kepek ekmek ya da fitbowl gibi bı baktım bende yemıyorum zaten doydum diyip bıraktı yemeğini kayınpederım baya güldü senın doyman ımkansız kendin ol diyip güldü yıne hasta oldu hemen günün gerikalanı küsmüş vaziyetteydi. Gerçekten çok saçma sapan düşünceleri oluyor malesef..finalde şunu söylemek istiyorum 3 görümcem var onlara vermemiş bana kendi gerdekte giydiği geceliği verdi? Bu normal mı bilmiyorum ben şok vaziyette bişey diyememiştim ( ne dolmuşum konu açacak duruma gelmişim bacılar idare edin hahahjsjs)

Ihım Ihımmm
Ben hamileyken kakaolu bisküvi yiyordum nero. Kayınvalidem dedi ki yeme onu bebek kara olacak. Ve bunu söylerken bayağı ciddiydi. Hatta eşime de söyledi söyle yemesin bunlardan diye. Sonuç bembeyaz oğlum oldu (maşallah)

Şey deseydiniz nasip bana da senin gibi kaynana düştü

Kocası hadi dikkatsiz kendi kürtaj yaparken mi haklı neyse kınamayım başıma gelmesin gerçi ben bir tanesini doğurabilmek için kendimi yedim bitirdim

Yahu bu kaynanalar da akıllara zarar. Gelinler hep kuma onlara. Benimki de çok konuşur off her şeyi bilir bana da sen diye hitap etmez çok mesafeliyiz, siz der. Bu çok bilmişliğine kp ordinaryus profesör konuştu der. İlk başlarda nefes alsa batardı. Şimdi hiiiç takılmıyorum. Ama hakikaten kıskanıyorlar oğullarınu, gelinleri de çekemiyorlar.

Bir akşam yemek yiyoruz kayınvalide de masada yanımda oturuyor kucağımda bebek var bir an dalmışım kayınbabamın sen ne yapıyorsun sesine irkildim bir baktım ki kızımın ağzına bir kaşık yemek sokmaya çalışıyor üstelik kendi kaşığı ile (Kızım dört buçuk aylık ve sadece anne sütü ile besleniyor)
Neyse kayınbabam kızdı sonra ben kızdım falan
Eşim dedi "anne sen ne yapıyorsun doktor ilk altı ay sadece anne sütü verin diyor"
Ve o muhteşem cümleyi kurdu
"Aman o ne bilecek eskiden bizde doktorduk biliyoruz herhalde ne verileceğini."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…