- 18 Ağustos 2009
- 5.124
- 3.813
- 698
anlat dinliyozAyyyy topiğe bayıldım kızlar. Hemen kaynanamın multimax saçma cümlelerini döşemek istedim , heyecandan ve yorumlarınızı okurken gülmekten kaynişlere gıcık olmaktan unuttum
Ama zaten istemiyorlar ki evlendirmeyiYaa dimi. Yemin ediyorum benimkide öyle. Madem kiskanacaksin neden evlendiriyorsun oğlunu.
Taktir etmeyecek ya bu defada böyle kulp takmışEşim çalışırken üniversite kazandı. Ben de destek olmak için işe girdim. Kendi ailemden de maddi destek istedim. Kaynanam bunları biliyordu. Bana laf arasında bazı kadınlar da kendini parası ile sevdiriyor dedi.
Doğru mu okudum diye tekrar tekrar döndümMaksat muhabbet olsun
Benim kaynanam zamanında 5 kere çocuk aldırmış. Ve o çocukların cennet kapısında onu beklediğini biliyormuşŞok olmuştum
amin amin aminRabbim inşallah bu mübarek günlerde gecelerde sesimizi duyar. Rabbim elini şifa diye açan kim varsa şifa versin evlat hasreti ile yanıp tutuşan kim varsa hayırlı ve sağlıklı evlat ile müjdelesin. Çifte bayram sevinci nasip etsin herkese inşallah
Malesef. Doğru okudunuz. Benim gebelik kayıplarım oldu herkes beni teselli ediyordu cennet kapısında seni beklicekler size şefaatçi olacaklar diye. Yemin ediyorum pat diye demesin mi benimde 5 evladım beni bekliyor cennette diye. Çünkü kendinde kabahat bulmuyor kocasının dikkatsizligi yüzünden hamile kalmış. Herseye aklı yetiyor ona yetmemiş.Doğru mu okudum diye tekrar tekrar döndüminşallah cennet kapısında beklerler bir de cehennem kapısında beklemesinlerde
Şey deseydiniz nasip bana da senin gibi kaynana düştüBir keresinde şey demişti, “Allah hidayet versin.” Bir akşam da bize geldiler diğer oğlu nişanlanlanmıştı, benim yaptığım yemekleri yerken “istediğimiz gibi bir gelin bulamadık” demişti sjsjsjsjjdjdjd
Ben de “insanın her istediği olmuyor işte, ben de istediğim gibi anası babası olmayan birini bulamadım ne yapalım idare et” demiştimŞey deseydiniz nasip bana da senin gibi kaynana düştü
Oh iyi demişsiniz ahahahshshs aynı ben şaaaaak diye lafımı söylerim ahahhsBen de “insanın her istediği olmuyor işte, ben de istediğim gibi anası babası olmayan bulamadım ne yapalım idare et” demiştim
benim iki görümcem var kaynana sanıyorlar kendilerini onlarınkileri anlatmaya gücüm yokAy Allahtan görümcem yok
Yüzü nasıl oldu?Ben de “insanın her istediği olmuyor işte, ben de istediğim gibi anası babası olmayan bulamadım ne yapalım idare et” demiştim
Anlatılmaz yaşanır dksjsjsjYüzü nasıl oldu?
Kocası hadi dikkatsiz kendi kürtaj yaparken mi haklı neyse kınamayım başıma gelmesinMalesef. Doğru okudunuz. Benim gebelik kayıplarım oldu herkes beni teselli ediyordu cennet kapısında seni beklicekler size şefaatçi olacaklar diye. Yemin ediyorum pat diye demesin mi benimde 5 evladım beni bekliyor cennette diye. Çünkü kendinde kabahat bulmuyor kocasının dikkatsizligi yüzünden hamile kalmış. Herseye aklı yetiyor ona yetmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?