• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızın Size Söylediği En Garip Şey Neydi 🤣

seninle onun durumu aynı değil maalesef bence de kıskandı sanırım...o o çocukların ahını nasıl öder ALLAH bilir...
siz de bayağı beklemişsiniz özel değilse tedavi ile mi oldu biz de işte tayin bekliyoruz yaza harıl harıl hastane arıyorum 5 tüp bebek geçmişim var maddi manevi yorulduk malum önereceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var yani
Çok ilaç tedavisi gördüm senelerce tutmadı. Aralık 2018 Eylül 2020 ve ağustos 2024 te kayıplarım oldu ama hiçbiri tedavi sonucu olmadı. Bu hamileliğim de kendiliğinden oluştu . İlk gebelik öncesi tüp bebek deneyecektik hamile olduğumu öğrendim sonra 18. Haftada rahim ağzı yetmezliği sebebi ile bebeğimi kaybettim. Ondan 1 buçuk sene sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım onuda 15 haftalık kaybettim. Daha sonra genetik test sonucu bekledim 1 sene kadar. Sonra korunmayı bıraktık tutmadı açıkçası hiçte hazır hissetmiyordum tedavi için. Daha sonra ailevi sıkıntılar oldu annemin sağlığı iyi değildi falan derken 2023 ün Kasım ayında başladım tedaviye ama 4 doktor gezdim hepsi kilo ver olacak dedi. 17 kilo verdim ama o süreçte de hormon ilaci kullanmam gerekti beyin emarı çektirmem gerekti derken sürekli korunuyorduk. Temmuz ayında hamile kaldım ama sağlıksız embriyo sebebi ile kürtaj oldum. Eylül ayında tekrar denedik çok şükür nasip oldu. Şuan 25. Haftadayim 12. Haftada rahim ağzına dikiş atıldı bebeği o tutuyor. İnşallah sorunsuz sıkıntısız haftaları doldururuz. 31 yaşında 10 senelik evliyim. Çok zorlu ve yorucu bir süreç onun için seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.

Off bide spirali varmış bilmem kaç senedir. Biz yeni evliyken eşime kendini hastaneye bıraktırıp spiral kontrolüne geldim diye açıklama yapıyormuş. Birine desem uyduruyorsun der ama vallahi doğru kuran çarpsın 🤣🤣

Off bide spirali varmış bilmem kaç senedir. Biz yeni evliyken eşime kendini hastaneye bıraktırıp spiral kontrolüne geldim diye açıklama yapıyormuş. Birine desem uyduruyorsun der ama vallahi doğru kuran çarpsın 🤣🤣
Böyle var ya Allahtan nikah düşmüyor bazıları gerçekten kocası yerine koyuyor.
Benim görümceyle kv de de aynı istiyorlar ki herşeyi bilsin görümcem pedini bile çıkarıp olduğu gibi lap diye koyar tuvaletin çöpüne çöpün ağzı da açık hiç ikiye filan da katlamıyor evde abim varmış babam varmış yengem varmış hiçççç

Böyle var ya Allahtan nikah düşmüyor bazıları gerçekten kocası yerine koyuyor.
Benim görümceyle kv de de aynı istiyorlar ki herşeyi bilsin görümcem pedini bile çıkarıp olduğu gibi lap diye koyar tuvaletin çöpüne çöpün ağzı da açık hiç ikiye filan da katlamıyor evde abim varmış babam varmış yengem varmış hiçççç
Yaa dimi. Yemin ediyorum benimkide öyle. Madem kiskanacaksin neden evlendiriyorsun oğlunu.

Çok ilaç tedavisi gördüm senelerce tutmadı. Aralık 2018 Eylül 2020 ve ağustos 2024 te kayıplarım oldu ama hiçbiri tedavi sonucu olmadı. Bu hamileliğim de kendiliğinden oluştu . İlk gebelik öncesi tüp bebek deneyecektik hamile olduğumu öğrendim sonra 18. Haftada rahim ağzı yetmezliği sebebi ile bebeğimi kaybettim. Ondan 1 buçuk sene sonra tekrar kendiliğinden hamile kaldım onuda 15 haftalık kaybettim. Daha sonra genetik test sonucu bekledim 1 sene kadar. Sonra korunmayı bıraktık tutmadı açıkçası hiçte hazır hissetmiyordum tedavi için. Daha sonra ailevi sıkıntılar oldu annemin sağlığı iyi değildi falan derken 2023 ün Kasım ayında başladım tedaviye ama 4 doktor gezdim hepsi kilo ver olacak dedi. 17 kilo verdim ama o süreçte de hormon ilaci kullanmam gerekti beyin emarı çektirmem gerekti derken sürekli korunuyorduk. Temmuz ayında hamile kaldım ama sağlıksız embriyo sebebi ile kürtaj oldum. Eylül ayında tekrar denedik çok şükür nasip oldu. Şuan 25. Haftadayim 12. Haftada rahim ağzına dikiş atıldı bebeği o tutuyor. İnşallah sorunsuz sıkıntısız haftaları doldururuz. 31 yaşında 10 senelik evliyim. Çok zorlu ve yorucu bir süreç onun için seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ne demişler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
çok zorluklar çekmişsiniz RABBİM sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı amin..
sizi ben beni siz anlarsınız herkese çok basit işler geliyor ben de bebiş için tüp mide ameliyatı oldum 50 kilo verdim 3 kimyasal gebelik oldu işte bakalım 6. tüp bebek de genetikli transfer düşünüyoruz nasipse hepimiz sevinelim amin..
zor süreçler ben de 40 yaşındayım 11 senedir evlat istiyoruz yaklaşık 11.5 senedir de evliyim

bir de görümceleri yazalım :D:D:

çok zorluklar çekmişsiniz RABBİM sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı amin..
sizi ben beni siz anlarsınız herkese çok basit işler geliyor ben de bebiş için tüp mide ameliyatı oldum 50 kilo verdim 3 kimyasal gebelik oldu işte bakalım 6. tüp bebek de genetikli transfer düşünüyoruz nasipse hepimiz sevinelim amin..
zor süreçler ben de 40 yaşındayım 11 senedir evlat istiyoruz yaklaşık 11.5 senedir de evliyim
Rabbim inşallah bu mübarek günlerde gecelerde sesimizi duyar. Rabbim elini şifa diye açan kim varsa şifa versin evlat hasreti ile yanıp tutuşan kim varsa hayırlı ve sağlıklı evlat ile müjdelesin. Çifte bayram sevinci nasip etsin herkese inşallah 🤲

Maksat muhabbet olsun🤣🤣
Benim kaynanam zamanında 5 kere çocuk aldırmış. Ve o çocukların cennet kapısında onu beklediğini biliyormuş 😶 Şok olmuştum 😄
Korunma yöntemi olarak kürtaj 😬

bir de görümceleri yazalım :D:D:
Benim görümcem 18 yaşında biz evlenirken bana şey demişti abimle evleniyorsun artık sana görümcelik yaparım??? hahahaha bende dene istersen ama zararlı çıkarsın yengenin kötüsü size zulüm olur demiştim ahhashhshs

Maksat muhabbet olsun🤣🤣
Benim kaynanam zamanında 5 kere çocuk aldırmış. Ve o çocukların cennet kapısında onu beklediğini biliyormuş 😶 Şok olmuştum 😄
Benim babaannem de böyle bir de 80 öncesinde kürtaj yasakmış suçmuş özelde kötü yerde olurmuşsun 6 kere çocuk aldırmış iyi dedim kukun düşmemiş e ne yapalım diyor doğsa daha kötüydü diyor hap kullanırmış ama olurmuş bence unutuyordu haplarını. Cahildik diyip kapatıyor konuyu. Babam halam doğmuş 4 tane aldırmış sonra diğer halam doğmuş 2 tane arada aldırmış amcam doğmuş. Bir de bana sürekli çocuk aldırma sakın der 😂 5 sene yapmadık bi tarafına zor geliyor annelik de aldırıyor musun diyo 🤣

Benim 2 koca eskitmiş kaynanam evime gelip bak evden çalışıyorsun işini yapabilirsin sabah kalk oğluma yemeğini hazırla aç gönderme demişti eve temizlikçi alma iki dk süpür demişti 😂 ben de sana ne anne ben senin ev işine karışıyor muyum uykum oğlundan değerli o hazırlıyor bana kahvaltı demiştim. Şimdi aklım olsa çok biliyorsan 2 tane kocayı elinde tutsaydın bana karılık öğretme derdim.

Back