- 5 Ocak 2022
- 67
- 36
- 28
- Konu Sahibi zumrutlubirkiz
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiskanmadi, sizinki de sizi kiskanmiyor. Bu kadar “herkeşler beni kiskaniyor” kafasina nasil variyorsunuz?E kızlar anlatın.Kaynananızın sizi kıskandığını ilk nerede anladınız?
Ben düşünüyorum, düşünüyorum ve benim aldığım eteğe benzer kumaşta etek ve elbise almasından..Aynı zamanda çanta aldığım için bir yıl boyunca “Benim çantam yok” (halbuki var) demesinden anladım.Gün geçtikçe de her haliyle daha da çok anlıyorum fakat elimden birşey gelmiyor.Son zamanlarda sürekli “Beni neden sevmiyorsun” diyor.Halbuki sevgim var fakat 4 yıldır yaşattığı manipülasyon, laf taşıma, eleştiri, yerme, iftira, boşandıktan çabalarından ötürü tahammülüm kalmadı.Onun da tahammülü bitti artık gerçek yüzü herkesin içinde ortaya çıkmaya başladı.Siz ilk nerede “oğluna, düzenine, benim dediğim olacak, herşeyi ben bilirim vs “ narsist bir kaynananız olduğunu öğrendiniz ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
(Boşan diyenlere cevabım :Eşim gerçekten iyi ve beni seven, sürekli mutlu etmeye çalışan biri.Tek sıkıntımız annesinin bütün spot ışıklarını ve övgüyü üstünde istemesi, görücü usulü olduğu halde kaynanacığımın beni istememi ”
İnşAllah komik yorumlar gelir.Hayatımız hep depresyon olmasın.
Dipnot:”Depresyondaysanız eğer kendi konfor alanınızı rahatlatacak ve zihin alanınızı dağıtıp rahatlatacak okuma, resim, film, ibadet, yemek tarifi deneme, yürüyüş vb şeylere yönelin bende işe yaradı”
ŞanslısınYok ki kaynanam
Canım o maalesef öyle kolay olmuyor.Gelene kapıyı kapatamıyorsun Hoşgeldin diyip misafirperver oluyorsun.Çünkü “BİZ BİR AİLEYİZ”İftira atan "kaynanacıkla" görüşmeyerek.
O gözümün açıldığı ve görmeye başladığı nokta dikkatini çekerimNe kadar cringe bir konu Sizin aldığınız eteğe benzer kumaşta etek alınca kıskanmış mı olmuş. Eteğin benzeri bile değil kumaşın benzeri. Ey Allahım
Birisi benim aldığıma benzer bir şey alınca demek ki beğenmiş diye düşünüyorum açıkçası. Bu tarz şeylerde kıskanıldığımı düşünmediğimden pek bir kıskanılma anım yok.
Benim kaynanam ilE kızlar anlatın.Kaynananızın sizi kıskandığını ilk nerede anladınız?
Ben düşünüyorum, düşünüyorum ve benim aldığım eteğe benzer kumaşta etek ve elbise almasından..Aynı zamanda çanta aldığım için bir yıl boyunca “Benim çantam yok” (halbuki var) demesinden anladım.Gün geçtikçe de her haliyle daha da çok anlıyorum fakat elimden birşey gelmiyor.Son zamanlarda sürekli “Beni neden sevmiyorsun” diyor.Halbuki sevgim var fakat 4 yıldır yaşattığı manipülasyon, laf taşıma, eleştiri, yerme, iftira, boşandıktan çabalarından ötürü tahammülüm kalmadı.Onun da tahammülü bitti artık gerçek yüzü herkesin içinde ortaya çıkmaya başladı.Siz ilk nerede “oğluna, düzenine, benim dediğim olacak, herşeyi ben bilirim vs “ narsist bir kaynananız olduğunu öğrendiniz ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
(Boşan diyenlere cevabım :Eşim gerçekten iyi ve beni seven, sürekli mutlu etmeye çalışan biri.Tek sıkıntımız annesinin bütün spot ışıklarını ve övgüyü üstünde istemesi, görücü usulü olduğu halde kaynanacığımın beni istememi ”
Dipnot:”Depresyondaysanız eğer kendi konfor alanınızı rahatlatacak ve zihin alanınızı dağıtıp rahatlatacak okuma, resim, film, ibadet, yemek tarifi deneme, yürüyüş vb şeylere yönelin bende işe yaradı”
Benim kaynanam ile ilgili bi kiskanclik durumum olmadi iki çocugumun da doğuminda yanimdaydi her konuda bana yardimci olduE kızlar anlatın.Kaynananızın sizi kıskandığını ilk nerede anladınız?
Ne güzel kıskanmıyorsa..Herkes beni kıskanmıyor çok şükür..Ben aldığım herşeyi paylaşırım fakat alacağım şeylerin aynıları almayı geçtim “Beni kıskanıyor oğlum” denildiğinde art niyet ararım.Kiskanmadi, sizinki de sizi kiskanmiyor. Bu kadar “herkeşler beni kiskaniyor” kafasina nasil variyorsunuz?
O gözümün açıldığı ve görmeye başladığı nokta dikkatini çekerim
Tamam seni bilim köşesinde görmek istiyoruz.Değerli yorum için teşekkür ederiz.Üff
Çok cringe ve boş bi konu. Mizah köşesi mi ki "komik" yorumlar bekliyorsunuz?
Ayrıca, depresyon çok ciddi bir durumdur, çöküntü anlamına gelir ve insanların genelde kolu kanadı kalkmaz, zaten o duruma depresyon denir, uzmanmış gibi tavsiyeler vermişsiniz, konuyla da ne alakaysa.
Tamam o zaman size buldugunuz art niyetle basarilar dilerimNe güzel kıskanmıyorsa..Herkes beni kıskanmıyor çok şükür..Ben aldığım herşeyi paylaşırım fakat alacağım şeylerin aynıları almayı geçtim “Beni kıskanıyor oğlum” denildiğinde art niyet ararım.
Olsaydı da böyle bir konu açmazdımŞanslısın