Kaynananızın ilk sizi kıskandığı hatıranız nedir?😃

Şey olabilir mi, ben evlenirken ne tesadüf evine benim aldığım tül ve koltuk takımının aynısını almıştı 😂. Normal zamanda alsa tamam ama benden 1 hafta sonra alması..

Kendisini çok severim ama sürekli erkek çocuklarının yanında hastalıklarını konuşur. 🙄

Ne kadar cringe bir konu :olamaz: Sizin aldığınız eteğe benzer kumaşta etek alınca kıskanmış mı olmuş. Eteğin benzeri bile değil kumaşın benzeri. Ey Allahım:işsiz:

Birisi benim aldığıma benzer bir şey alınca demek ki beğenmiş diye düşünüyorum açıkçası. Bu tarz şeylerde kıskanıldığımı düşünmediğimden pek bir kıskanılma anım yok.

E kızlar anlatın.Kaynananızın sizi kıskandığını ilk nerede anladınız?
Ben düşünüyorum, düşünüyorum ve benim aldığım eteğe benzer kumaşta etek ve elbise almasından..Aynı zamanda çanta aldığım için bir yıl boyunca “Benim çantam yok” (halbuki var) demesinden anladım.Gün geçtikçe de her haliyle daha da çok anlıyorum fakat elimden birşey gelmiyor.Son zamanlarda sürekli “Beni neden sevmiyorsun” diyor.Halbuki sevgim var fakat 4 yıldır yaşattığı manipülasyon, laf taşıma, eleştiri, yerme, iftira, boşandıktan çabalarından ötürü tahammülüm kalmadı.Onun da tahammülü bitti artık gerçek yüzü herkesin içinde ortaya çıkmaya başladı.Siz ilk nerede “oğluna, düzenine, benim dediğim olacak, herşeyi ben bilirim vs “ narsist bir kaynananız olduğunu öğrendiniz ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
(Boşan diyenlere cevabım :Eşim gerçekten iyi ve beni seven, sürekli mutlu etmeye çalışan biri.Tek sıkıntımız annesinin bütün spot ışıklarını ve övgüyü üstünde istemesi, görücü usulü olduğu halde kaynanacığımın beni istememi 😃
İnşAllah komik yorumlar gelir.Hayatımız hep depresyon olmasın.
Dipnot:”Depresyondaysanız eğer kendi konfor alanınızı rahatlatacak ve zihin alanınızı dağıtıp rahatlatacak okuma, resim, film, ibadet, yemek tarifi deneme, yürüyüş vb şeylere yönelin bende işe yaradı”
Kiskanmadi, sizinki de sizi kiskanmiyor. Bu kadar “herkeşler beni kiskaniyor” kafasina nasil variyorsunuz?

Benimle evlenmeden önce eşim ve annesi birlikte yasiyorlardi.
Evlendikten sonra eşim değişti normal olarak, bu değişimden dolayi ilk zamanlar baya bocaladi bize sikinti yaratmisti.
Yerlere oturup sen bu evin babasiyyydinnn ne olduu sanaaaa diye aglamalar filan.🙄 Sonra yetmedi benim eşime büyü yaptigimi ondan oyle oldugunu soylemeye başlamisti.

Eşim yüz vermedikçe sakinleşti duruldu. Artik bize takmiyor.
Bu arada eşim tek cocuk degil kardesler var. Kvdem de bizden iş cikmayinca eltimle ugraşmaya kaldigi yerden devam ediyor. 🤷
Mutlu son.

Konunuzu okumadan yazdim simdi okuyacagim. 😁

Ne kadar cringe bir konu :olamaz: Sizin aldığınız eteğe benzer kumaşta etek alınca kıskanmış mı olmuş. Eteğin benzeri bile değil kumaşın benzeri. Ey Allahım:işsiz:

Birisi benim aldığıma benzer bir şey alınca demek ki beğenmiş diye düşünüyorum açıkçası. Bu tarz şeylerde kıskanıldığımı düşünmediğimden pek bir kıskanılma anım yok.
O gözümün açıldığı ve görmeye başladığı nokta dikkatini çekerim :KK66:

Ben düşünüyorum, düşünüyorum ve benim aldığım eteğe benzer kumaşta etek ve elbise almasından..Aynı zamanda çanta aldığım için bir yıl boyunca “Benim çantam yok” (halbuki var) demesinden anladım.Gün geçtikçe de her haliyle daha da çok anlıyorum fakat elimden birşey gelmiyor.Son zamanlarda sürekli “Beni neden sevmiyorsun” diyor.Halbuki sevgim var fakat 4 yıldır yaşattığı manipülasyon, laf taşıma, eleştiri, yerme, iftira, boşandıktan çabalarından ötürü tahammülüm kalmadı.Onun da tahammülü bitti artık gerçek yüzü herkesin içinde ortaya çıkmaya başladı.Siz ilk nerede “oğluna, düzenine, benim dediğim olacak, herşeyi ben bilirim vs “ narsist bir kaynananız olduğunu öğrendiniz ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
(Boşan diyenlere cevabım :Eşim gerçekten iyi ve beni seven, sürekli mutlu etmeye çalışan biri.Tek sıkıntımız annesinin bütün spot ışıklarını ve övgüyü üstünde istemesi, görücü usulü olduğu halde kaynanacığımın beni istememi 😃
Dipnot:”Depresyondaysanız eğer kendi konfor alanınızı rahatlatacak ve zihin alanınızı dağıtıp rahatlatacak okuma, resim, film, ibadet, yemek tarifi deneme, yürüyüş vb şeylere yönelin bende işe yaradı”
Benim kaynanam il
Benim kaynanam ile ilgili bi kiskanclik durumum olmadi iki çocugumun da doğuminda yanimdaydi her konuda bana yardimci oldu

Kiskanmadi, sizinki de sizi kiskanmiyor. Bu kadar “herkeşler beni kiskaniyor” kafasina nasil variyorsunuz?
Ne güzel kıskanmıyorsa..Herkes beni kıskanmıyor çok şükür..Ben aldığım herşeyi paylaşırım fakat alacağım şeylerin aynıları almayı geçtim “Beni kıskanıyor oğlum” denildiğinde art niyet ararım.

Üff
Çok cringe ve boş bi konu. Mizah köşesi mi ki "komik" yorumlar bekliyorsunuz?
Ayrıca, depresyon çok ciddi bir durumdur, çöküntü anlamına gelir ve insanların genelde kolu kanadı kalkmaz, zaten o duruma depresyon denir, uzmanmış gibi tavsiyeler vermişsiniz, konuyla da ne alakaysa.
Tamam seni bilim köşesinde görmek istiyoruz.Değerli yorum için teşekkür ederiz.

X