• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananızın ilk sizi kıskandığı hatıranız nedir?😃

Benimle evlenmeden önce eşim ve annesi birlikte yasiyorlardi.
Evlendikten sonra eşim değişti normal olarak, bu değişimden dolayi ilk zamanlar baya bocaladi bize sikinti yaratmisti.
Yerlere oturup sen bu evin babasiyyydinnn ne olduu sanaaaa diye aglamalar filan.🙄 Sonra yetmedi benim eşime büyü yaptigimi ondan oyle oldugunu soylemeye başlamisti.

Eşim yüz vermedikçe sakinleşti duruldu. Artik bize takmiyor.
Bu arada eşim tek cocuk degil kardesler var. Kvdem de bizden iş cikmayinca eltimle ugraşmaya kaldigi yerden devam ediyor. 🤷
Mutlu son.

Konunuzu okumadan yazdim simdi okuyacagim. 😁
Maalesef bizde de “Evimizin annesisin ehrşeyimiz sensin” diyor eşime ve bizde çok kardeşliyiz.Kıskanmak şöyle özetlenebilir ;
Kendi yaşadıkları zamanda çok çile çekmişler ve hala getirdikleri gelinden de çeksin istiyorlar.Misal veriyorum evimde sürekli onun halıları var.Yeni aldıklarımı yıkamaya göndersem kıyamet kopuyor.Şu üste avukatı mısınız diyen bayana sesleniyorum.5 yıl devirdim.Tuvalet kağıdımdan, kullandığım suya kadar laf etti, etmeye devam ediyor.Dolayası ile evet avukatıyım! :)

Maalesef bizde de “Evimizin annesisin ehrşeyimiz sensin” diyor eşime ve bizde çok kardeşliyiz.Kıskanmak şöyle özetlenebilir ;
Kendi yaşadıkları zamanda çok çile çekmişler ve hala getirdikleri gelinden de çeksin istiyorlar.Misal veriyorum evimde sürekli onun halıları var.Yeni aldıklarımı yıkamaya göndersem kıyamet kopuyor.Şu üste avukatı mısınız diyen bayana sesleniyorum.5 yıl devirdim.Tuvalet kağıdımdan, kullandığım suya kadar laf etti, etmeye devam ediyor.Dolayası ile evet avukatıyım! :)
ulusa sesleniş 😂

Ben aksine,kayınvalidemin çok güzel yemek yapmasını becerikli oluşunu kıskanıyor olabilirim😁

Öyle eşya kıyafet kıskanmaz kaynanam kıskanıp alsada hiç problem olmaz benim için.ama eşimle çok gezmemizi kıskanıyor gibi kendiside gezmeyi çok sever aynı şehirde olsaydık her yere bizimle gelmek isterdi muhakkak

Benim kaynanam il
Benim kaynanam ile ilgili bi kiskanclik durumum olmadi iki çocugumun da doğuminda yanimdaydi her konuda bana yardimci oldu
Ne güzel maşAllah..Ben hep isterdim ki kaynanam olsun.Annemle birlikte ikisini alayım, gezmelere götüreyim üç arkadaş gibi zaman zaman vakit geçirelim.Bir kahve içip gülelim, eğlenelim.Maalesef hepsini düğün gününden itibaren boğazıma dizdi.Sizin gibilere imreniyorum.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.Onu yetiştiren anneye ve kaynananızın olgunluğuna maşAllah 🌹

Ben aksine,kayınvalidemin çok güzel yemek yapmasını becerikli oluşunu kıskanıyor olabilirim😁
Öyle eşya kıyafet kıskanmaz kaynanam kıskanıp alsada hiç problem olmaz benim için.ama eşimle çok gezmemizi kıskanıyor gibi kendiside gezmeyi çok sever aynı şehirde olsaydık her yere bizimle gelmek isterdi muhakkak
Biz öyle yapıyoruz.Her yere birlikte gidiyoruz.Eş olarak birlikte bir yere gitsek günlerce söyleniyor ve bir yere giderken götürsek (ki ben götürmek isterim sonuçta beslemiş büyütmüş emek harcamış ama dengeyi koruyamıyor) “Oğlum bana yaptı sana değil bana veriyor sana değil sana naparsa yapsın biz asla karışmayız seni zaten istemiyorum oğlum seni boşayacak vb “ cümlelerle tatil burnumdan gelir 😃Duanızı beklerim beni sevsin diye

Ceyizimdeki tencerenin aynisindan almasından ve benim tencere daha güzel demesinden. Tontiskom biricik kaynanam benim
Ya tencere, etek vb şeyler boş tamamiyle tavır komiğime gidiyor.Al aynısını, en son modelini ama evindeki eskini bana verip yenisini alma 😃Gömelğine kadar bana giydirmeye çalışıyor ama no 😃Allah yardımcımız olsun.Psikoloji olarak sıfırlanıyoruz.Şu üstten yazan arkadaşlarda sanırım bekar anlamıyorlar.Konu adlarında kaynana değil “Tavır, düşmanlık”
Arkadaşın aynısını yapsa görüşmezsin ama aile ve anne olunca insan içten üzülüyor.Mizah dememin sebebi şu”Gülüp geçelim”

Ne güzel maşAllah..Ben hep isterdim ki kaynanam olsun.Annemle birlikte ikisini alayım, gezmelere götüreyim üç arkadaş gibi zaman zaman vakit geçirelim.Bir kahve içip gülelim, eğlenelim.Maalesef hepsini düğün gününden itibaren boğazıma dizdi.Sizin gibilere imreniyorum.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.Onu yetiştiren anneye ve kaynananızın olgunluğuna maşAllah 🌹
Şuaň kaynana ile beraber yaşamiyoruz, birde şöyle bisey diyeyim siz iyi olursaniz karsinizdaki de iyi oluyo

Kadın.
Her kayınvalide biraz yapıyor kıskançlık olaylarını.Ben kendisinin yüzüne direkt olarak bunu söyleyebiliyorum.Gülüp,eğlenebiliyoruz.
Eğer bundan rahatsızsanız biraz mesafeli olun o zaman.
Olduğum halde neler yaşadığımı anlatamam 😃Gülüp geçmek ve olgunluk göstermesi takdir edilesi..Evini temizlemek istesem “Bırak sen yapamazsın çekil git otur” diyen biriyle gülemiyoruz.Kaynananızın kıymetini bilin 😍. duanızı beklerim 😃

Şuaň kaynana ile beraber yaşamiyoruz, birde şöyle bisey diyeyim siz iyi olursaniz karsinizdaki de iyi oluyo
Yok denedim gerçekten çabalıyorum, maalesef olmuyor.En sevdiği yemeği bile yapsam olmuyor.Hediye, arama sorma, vs denedim, çok denedim olmadı.Zaten kendi akrabaları ile de küs..”Sana tahammül edemiyorum” diyor.O yüzden arsızlık yapıp gitmeye devam ediyorum.Sonuçta eşimin annesi emeği var.Anne oğul arasına girmekten Allah’a sığınırım.

Olduğum halde neler yaşadığımı anlatamam 😃Gülüp geçmek ve olgunluk göstermesi takdir edilesi..Evini temizlemek istesem “Bırak sen yapamazsın çekil git otur” diyen biriyle gülemiyoruz.Kaynananızın kıymetini bilin 😍. duanızı beklerim 😃
Bakın eskiden erken evlenirlermiş.Oğullarıda erken evlenince gencecik yaşlarında kayınvalide oluyorlar.Yani o ufak şeyleri benim gözüme batmıyor.Hoş görüyorum.Hatta bazen söylerim ne yenilmez kadınsın anne ya diye.Biz güler geçeriz.

Bu laf sokmak mi ya 😂 aynisini ben yasadim, isleri birakip gitmiştim 😐

Yok denedim gerçekten çabalıyorum, maalesef olmuyor.En sevdiği yemeği bile yapsam olmuyor.Hediye, arama sorma, vs denedim, çok denedim olmadı.Zaten kendi akrabaları ile de küs..”Sana tahammül edemiyorum” diyor.O yüzden arsızlık yapıp gitmeye devam ediyorum.Sonuçta eşimin annesi emeği var.Anne oğul arasına girmekten Allah’a sığınırım.
O zaman biraz mesafe koyun araniza, biraz sorunlu bi kaynana gibi

Bu laf sokmak mi ya 😂 aynisini ben yasadim, isleri birakip gitmiştim 😐
Canım oturunca da kavga çıkıyor.Bağırması, millete rezil etmesi, eşime gelip yapışması, kayınbabamın tansiyonunu çıkarmadı herşey zincirleme oluyor.Sonra birileri bana haksızda olsa kızdığında mutlu oluyor.Manipülasyonlar beni yenmeye çalışıyor.Maalesef çok genç.Mesela bir kursa yazılsa, arkadaş edinse, biraz çevre edinip gidip gezse maddi olarak destekleriz(ki zengin).Evinin temizlikçisine kadar tutmak istedim ama hasta olduğu halde istemedi.Ben kötü art niyetle yaklaşan biri değilim ama bana hırsız diyecek kadar ileri gidince “gülüp geçelim mizah olsun” diye yazışalım istedim 😃

Biz öyle yapıyoruz.Her yere birlikte gidiyoruz.Eş olarak birlikte bir yere gitsek günlerce söyleniyor ve bir yere giderken götürsek (ki ben götürmek isterim sonuçta beslemiş büyütmüş emek harcamış ama dengeyi koruyamıyor) “Oğlum bana yaptı sana değil bana veriyor sana değil sana naparsa yapsın biz asla karışmayız seni zaten istemiyorum oğlum seni boşayacak vb “ cümlelerle tatil burnumdan gelir 😃Duanızı beklerim beni sevsin diye
Tamam oğlun en çok seni seviyor tamam deyip egosunu tatmin etmek lazım heralde🙂

bizde yanlarına gittiğimizde kayınvalide artı bir araba dolusu akrabayla geziyoruz😁özlem gideriyorlar sonuçta hakları diyorum ama başbaşa bir çay içmeye bile gidemeyince darlanıyorum.sizinde Allah yardımcınız olsun.

Back
X