- 5 Ocak 2022
- 67
- 36
- 8
- 28
- Konu Sahibi zumrutlubirkiz
Evet, teşekkürler.Tamam o zaman size buldugunuz art niyetle basarilar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, teşekkürler.Tamam o zaman size buldugunuz art niyetle basarilar dilerim
Canım oturunca da kavga çıkıyor.Bağırması, millete rezil etmesi, eşime gelip yapışması, kayınbabamın tansiyonunu çıkarmadı herşey zincirleme oluyor.Sonra birileri bana haksızda olsa kızdığında mutlu oluyor.Manipülasyonlar beni yenmeye çalışıyor.Maalesef çok genç.Mesela bir kursa yazılsa, arkadaş edinse, biraz çevre edinip gidip gezse maddi olarak destekleriz(ki zengin).Evinin temizlikçisine kadar tutmak istedim ama hasta olduğu halde istemedi.Ben kötü art niyetle yaklaşan biri değilim ama bana hırsız diyecek kadar ileri gidince “gülüp geçelim mizah olsun” diye yazışalım istedim
Bende de beğendiğim takımı, rengini, yemek odasına kadar kendine aldı.İlk saman zoruma gitti ama Şuan diyorum Kİ alsın, alabilir.Herkes kendi düzeyini gözler önüne serdi.Bende gittim farklı ama içime yine şişmen birşeyi aldım.Durup bakınca hayat tabii ki ölümlü..İnsan çekilmemeli fakat “Bu ne denekti şimdi” diye demekten kimse kendini alamıyor.Şey olabilir mi, ben evlenirken ne tesadüf evine benim aldığım tül ve koltuk takımının aynısını almıştı . Normal zamanda alsa tamam ama benden 1 hafta sonra alması..
Kendisini çok severim ama sürekli erkek çocuklarının yanında hastalıklarını konuşur.
Evet ona gri yaş yöntemi diyoruz ve 2 yıldır uyguluyorum.Düzenli aralıklarla aile içinde patlıyordu ve şuan aile dışında patlayamaua başladı.Maalesef erkeklerde de suç var.Gençken biraz çevre edinmesine kayınbabamda destek çıksaydı belki gidip gördüğümde daha rahat olduğunu görecektim ama nafile..Bir insani cildirtan en buyuk seyin tepkisizlik olduguna karar verdim. Bagirsin, esinize yapissin sadece izleyin. Konusmayin, mimik yapmayin.
Hirsiz mevzusunu anlamadim kayinvalideniz size hirsiz mi dedi
Kıyafette hadi değişik günde giyilir.Tencere mutfakta görünmez kaldırılır da saç biraz komik olmuş evetBu kadar manipülasyon yapıp huzurunu kaçıran,size bağıran, ele güne rezil eden bir kadına sırf kendi annesi diye katlanmani isteyen ve her fırsatta sizi bir araya getiren eşin harika biri olduğuna inanmıyorum kesinlikle. Konuya gelince eski sevgilimin annesi saçımı oğlunun boyadığıni öğrenince boya numaramı alip oğluna boyatmisti renk de bakır bir renk .
Doğum gününde kadını pasta yemeye götürmüştük , sanki benim annem aynı renk saçla dolaşmıştık
Bizde aynı portföy çantayı aldık.Ben aldım, 2 gün sonra baktım gitmiş aynısının bir tık küçüğünü almış.Ne diyeyim portföydür, hepsi birbirine benziyor diye o zaman anlamamıştım O yüzden ilk anladığım nokta olmadıNişan alisverisinde kaynanamla ayni ayakkabiyi aldik. Demek beni kiskandigindanmis
Canım valla düşünmekten uyuyamacağımı anladım dedim dertleşelim gülelim ki beyin uyku moduna geçsin.Yoksa rüyamda görücemPufff anlatmakla bitmez onları konuştuğum zamana acırım. Mesafe mesafe mesafeğğğ
Valla öyle de dedim.Kimse anne baba gibi olmaz.Birer annemiz babamız var, giderlerse çok üzülürüz dedim.Eşime genelde aile önemlidir diyen benim..Art niyetli olsam diyemem.Etme bulma dünyasında yaşıyoruz.Yarın önümüze aynı imtihan düşmeden bugün iyi niyetle yaklaşıyorum.Bazen sinirleniyorum, bazen daralıyorum ama rabbim “senin rızan için, bana yapılmasın” diye niyet alıyorum.Mesafe koydakta maalesef ulaşan telefonla da ulaşıyor, malum teknoloji çağı..Sevmekte daha önde eşime dediğim gibi;Tamam oğlun en çok seni seviyor tamam deyip egosunu tatmin etmek lazım heralde
bizde yanlarına gittiğimizde kayınvalide artı bir araba dolusu akrabayla geziyoruzözlem gideriyorlar sonuçta hakları diyorum ama başbaşa bir çay içmeye bile gidemeyince darlanıyorum.sizinde Allah yardımcınız olsun.
Aynen öyle Ama bazı arkadaşlar var bakıyorum kayınvalidesi çok iyi maşAllah..O da çekmiş ama acısı olgunlaştırmış.Demek ki o acıyı kişiselleştirmekte bir nevroz..Bence erken yaşta evlendiklerinden, kendi kayınvalidelerinden çektiklerini ne kadar gelinlerine yaşatmayağız deseler de ball gibi yaşatıyorlar.
Bu türün çocuklarıyla genellikle çok yaş farkı olmaz, özellikle kocalarından istedikleri ilgiyi pohpohlanmayı göremeyince oğullarına sararlar.
Kendi kayınvalide ve kocaları hep kötüdür.
En çok onlar eziyet görüp onlar çekmişlerdir.
Güya sizin çektikleriniz onların çektikleri yanında hiçbir şeydir.
Ben varoşluktan devam edicem diyosun yani, okTamam seni bilim köşesinde görmek istiyoruz.Değerli yorum için teşekkür ederiz.
Canım sen tek sana yazdığım mesajları okuyup devamını okumuyor musun?Ben varoşluktan devam edicem diyosun yani, ok
Bırak Allah aşkına ya, konuyu açarken esas dertlerini paylaşmak yerine (hani Bdv burası, malum) boş boş geyik yapmışsın, saçmalığını dile getirince de demagoji; yok kalbin katı, yok empati, yok aslında şöyle sıkıntılıyım, yok beni anlamıyosunuz..Canım sen tek sana yazdığım mesajları okuyup devamını okumuyor musun?
Varoşta olsam kalbim var senin kadar katı değil.Sen kalbine dikkat et kurtlanıp, kokmasın.Zira kalp giderse, empati giderse herşey gider kadında..Varoşlğumla mutluyum.Sen elitizmini alarak ve diğer konulara gidebilirsin.Bay.
AhahahaAdamı bulduk da anası danası kaldı.
Ya sen En sevdiğim sitcom karakteriyle bana yazamazsın Geceme neşe kattınAdamı bulduk da anası danası kaldı.
Makbiileyle evlenecektik izzete kaçtı. Hayırlısı bebişim .Ya sen En sevdiğim sitcom karakteriyle bana yazamazsın Geceme neşe kattın
Valla kaç yaşındasın bilemem ama 29’a kadar evlenme.İçeride bir şey yok inan ki Gez, gönlüne sinen şeylerin çöpünü bitir sonra evlen.Ha eşle de geziliyor ama bekarlık başkaaaa başka