- 25 Ağustos 2014
- 20.395
- 48.330
- 798
- Konu Sahibi zumrutlubirkiz
Bi de sonradan eklemiş, bekarları pistten alalım diye, cümleye bak, avam deyince ben kötü oluyorum sonraE kızlar anlatın.Kaynananızın sizi kıskandığını ilk nerede anladınız?
Ben düşünüyorum, düşünüyorum ve benim aldığım eteğe benzer kumaşta etek ve elbise almasından..Aynı zamanda çanta aldığım için bir yıl boyunca “Benim çantam yok” (halbuki var) demesinden anladım.Gün geçtikçe de her haliyle daha da çok anlıyorum fakat elimden birşey gelmiyor.Son zamanlarda sürekli “Beni neden sevmiyorsun” diyor.Halbuki sevgim var fakat 4 yıldır yaşattığı manipülasyon, laf taşıma, eleştiri, yerme, iftira, boşandıktan çabalarından ötürü tahammülüm kalmadı.Onun da tahammülü bitti artık gerçek yüzü herkesin içinde ortaya çıkmaya başladı.Siz ilk nerede “oğluna, düzenine, benim dediğim olacak, herşeyi ben bilirim vs “ narsist bir kaynananız olduğunu öğrendiniz ve nasıl başa çıkıyorsunuz?
(Boşan diyenlere cevabım :Eşim gerçekten iyi ve beni seven, sürekli mutlu etmeye çalışan biri.Tek sıkıntımız annesinin bütün spot ışıklarını ve övgüyü üstünde istemesi, görücü usulü olduğu halde kaynanacığımın beni istememi ”
İnşAllah komik yorumlar gelir.Hayatımız hep depresyon olmasın.
Dipnot:”Depresyondaysanız eğer kendi konfor alanınızı rahatlatacak ve zihin alanınızı dağıtıp rahatlatacak okuma, resim, film, ibadet, yemek tarifi deneme, yürüyüş vb şeylere yönelin bende işe yaradı”
Bu mevzuyu sadece çekmiş gelinler anlar.Bekarları pistten alalım.
24 yaşındayken sorunlu eş ve korkunç ailesi yüzünden 1 yıllık evliliğini bitirmiş biriyim, kıskanç kaynana sorunu nedir biliyorum, merak etme O ruh haliyle ben de konu açmıştım burda ama siz ilk nerde kıskanıldınız ehe ehe modunda değil. Bdv'ye öyle konu açılıp, ay inşallah komikli yorumlar gelir denmez bi kere, sonra dalga geçilince de üste çıkılmaz, kimseye kalpsiz denilmez, alındım
Sen sorununu düzgünce anlat, destek olmayan utansın