- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- Konu Sahibi maydanozca04
Kaynanamın yaptığı hal ve hareketleri ve oğlunun da anneciliğinden gelen eskiye dayalı bir ailelerin anlaşamaması durumu var gün geliyor eşimle aramız iyi olsa da haksızlıkları kafama takıp eşimden boşanasım geliyor. En ufak örnek vereyim kayınbaba en iyi kaynana ölüdür demi diye şaka yapıyor mesela kaynanamda diyor ki herkes bi gün kaynana olacak . Yada işte gelinler kaynanalarını sevmez diyen kayınbabaya damatlar da sevmez kaynana diyor bu şekilde bi misillemesi var oysa ki benim öz annem babam da yok vefat ettiler , beni büyütenler halam ve eniştem onlara anne baba diyerek büyüdüm bu arada bana inanılmaz psikolojik baskısı oldu kadının Şuan iyi de olsa .... Sonradan görme, işte fakir ruh hastas ithamları çoktu... halam ve eniştem diyorum ama aslında annem ve babam onlar kendi hallerinde insanlar ... sorum şu , unutmuyorum unutamıyorum yapılanları onların acımasızlıklarını , çocuğumun doğum günü olacaktı ailemin yanında , onu bile oğluyla ikisi allem kallem eşimin ailesinin memleketinde kutlandı bizim de bi taşınma süreci vardı mecbur iki aileden birinde olacaktık hadi iki tarafta da olsa neyse bu kafaya takılacak bi şey değil ama manen hissettiğim şey yıpratıcı ... oğlu anneci ama bana kötü değil , seviyor hissettiğim severek evlendik iyi anlaşıyoruz normal şartlarda.. özel günleri es geçmez cinsellik iyi kavgalarımız pek olmaz ev işlerinde ortak olmaya çalışır yemekte ben kurarım o toplar , kalk şuraya gidelim desem gelir ama gel gör ki ben unutamıyorum, mesleğim var oandemiden dolayı kapalı sadece, sert çıktığım cevaplarını verdiğim zamanlarda oldu ama hiç bi şey olmamış gibi yüzüme gülüyorlar , oğulları da farkında ama geçemiyor o taraftan da.. ama ona zararı lafı olmayan ailemden çok rahat geçiyor hatta bazen hareketleri bile değişebiliyor annesiyle yanyana gelinmişse o yüzden benim ailem de görüşmeyi istemiyorlar uzak olsunlar sizde mutlu olun ama boşanırsan da gel kızım diyor her türlü arkamda ailem