başta onlarla aynı apartmana oturmakla yapmışsınız bence. ben okurken bile sinir oldum kadına valla dayanılır gibi diil. herşeyi geçtim bi insan menfaatçi olur da evlat bu yani bu kadının hormonları da mı çalışmıyo anlamıyorum oğluna karşı böle. bence kaynanadan uzak yere taşının
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaynananım bitmek bilmeyen nefreti
- Konu Sahibi ilay86
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Üzgünüm ama yapabileceğin pek birşey yok gibi.
Eşin boyuneğmiş baştan...
Bu durumdan rahatsız olsaydı,ailesiyle içiçe oturmaktan kaçınırdı.
Hem bu kadar ezileceksin,hem dipdibe yaşayıp her dakika görüşeceksin,olmaz.
Uzak olup,seyrek görüşmeniz lazımmış ama o tren kaçmış.
evet malesefki haklısınız ben hatayı en basta yaptım ama o zaman böyle olacagını bilemedim sonucda herkesin evi barkı ayrı olcak mantıgı vardı ve onlarda böyle diyorlardı.esimse ne olursa olsun ben böyle kabul ettim ailemi mantıgında.
devlet bi yasa çıkarsın gelinler ve kayınvalideler ayrı şehirlerde yaşasın bakın nasıl refaha erıyoruz evlendımden beri 1 saatım huzurlu geçmedi ver ben çöplerini atayım dıyor alıp çöpümü karıştırıyor gerçekten sabır felan kalmıyor ınsanda
ya benim öyle büyük isteklerim bilmem nelerim yok.elbetteki fikir ayrılıkları olucak.benim kara dedigime o ak der benim ak dedigime o kara buna kızmam böle seyler oldugunda bence böle anne ama sen öle düsünüosan olabilir tabi derim uzatmam cunku inatlassam uzicak biliyorum.kaynanam benden is istemez as istemez zırt pırt kapıma gelmez bu yönden sıkıntım yok ama yüzü hic gülmüyor hep istiyorki onun istedigi yerlere gidelim beraber gezelim onun her söyledigi yapılsın herseyine tamam densin.bilmem kime gidelim der ben gelmicem anne yorgunum yada istemiyorum desem 1 hafta yüzüme bakmaz.hem ogluna bi ton laf söler sonrada gel beni gezdir para ver sunu yap bunu yap bunu hazmedemiyorum isde.bana ters gelen ona normal geliyor bunuda yadırgamıyorum sonucda aynı nesilin insanları deiliz uff beni bezdirdi ya.
ya benim öyle büyük isteklerim bilmem nelerim yok.elbetteki fikir ayrılıkları olucak.benim kara dedigime o ak der benim ak dedigime o kara buna kızmam böle seyler oldugunda bence böle anne ama sen öle düsünüosan olabilir tabi derim uzatmam cunku inatlassam uzicak biliyorum.kaynanam benden is istemez as istemez zırt pırt kapıma gelmez bu yönden sıkıntım yok ama yüzü hic gülmüyor hep istiyorki onun istedigi yerlere gidelim beraber gezelim onun her söyledigi yapılsın herseyine tamam densin.bilmem kime gidelim der ben gelmicem anne yorgunum yada istemiyorum desem 1 hafta yüzüme bakmaz.hem ogluna bi ton laf söler sonrada gel beni gezdir para ver sunu yap bunu yap bunu hazmedemiyorum isde.bana ters gelen ona normal geliyor bunuda yadırgamıyorum sonucda aynı nesilin insanları deiliz uff beni bezdirdi ya.
tabiki fikir ayrılıkları olucak çünkü yaşadıklarımız ve hissetiklerimiz farklı ben çöplerimin karıştırılmasını hazmedemıyorum sizinki gene gezelim dıyo bızımki evden dışarı çıkmama musade etmıyor markete gıttım için bana gezente dıyor inanırmısınız kuaföre bıle eşimle gıderım kapıda bekler okadar yalnız dışarı çıkmam tek bır arkadaşım bıle kalmadı annemlerı küstürdü gelemıyorlar bende gıdersem gunlerce surat çekiyorum aşırı derece herşeyımıze karışıyorr gerçekten kendısınden ıyıce nefret ettım
tabiki fikir ayrılıkları olucak çünkü yaşadıklarımız ve hissetiklerimiz farklı ben çöplerimin karıştırılmasını hazmedemıyorum sizinki gene gezelim dıyo bızımki evden dışarı çıkmama musade etmıyor markete gıttım için bana gezente dıyor inanırmısınız kuaföre bıle eşimle gıderım kapıda bekler okadar yalnız dışarı çıkmam tek bır arkadaşım bıle kalmadı annemlerı küstürdü gelemıyorlar bende gıdersem gunlerce surat çekiyorum aşırı derece herşeyımıze karışıyorr gerçekten kendısınden ıyıce nefret ettım
cok cok zor biliyorum.bende yasıyorum.bütün aile ziyaretleri beraber yapılır eve misafir gelir kapıda ayakkabı gördük derler iceri dalarlar ne özel kalır ne bisi.3sene boyunca annemlere bile onlarla gittim gecen sene annemlerde burdaki evlerine tasındılarda rahat ettim.insan düsünür anası gelmis yada anasına gidicekmis belki özel bisi konusucaklar ben evime gidiyim yada evde duruyum die yok aklına bile gelmiyor.daha neler neler.bi yere gidelim derler gelmicem dersin bilmem nereye gidiosun ama derler.cocuk olduktan sonra ben biraz mesafe koydum ama ne kadar ise yarıyorsa artık.
Bu kadınlar kulübündeki kadınların kaynanalarının 60 yaşındada mı sütü oluyor anlamadım.
Kusura bakmayın sizin konunuz 3. oldu bu emzirme muhabbetinde.İnsanın inanası gelmiyor.
Gercekten mi? Ben ilkkez okudum, fakat inanirim vardir boyle insanlar.
Allah akil fikir versin ne diyelim.. Dengesiz insan 7 sinde de dengesizdir 70 inde de...
suan o kadar cok canım sıkkın ki.esimle ilk tanısdıgımızda ailelerden bahsederken bana annesiyle 2 senedir konusmadıgını söylemisdi.nedenini sordugumda anlattıgı sey cok sacmaydı ve ben iliskimizin ciddiyeti arttıkca annesiyle barısması gerektigini ne olursa olsun onun annesi oldugunu söyledim durdum esime.esim benimde iteklememle annesine bi kac adım attı ama kaynanamda nasıl bi kin varsa esimin suratına bile bakmadı ve esim beni bidaha bu konu hakkında ısrar etmem icin beni uyardı bende karısmadım.ne zamanki biz nisanlandık kaynanam zoraki esimle konusmaya basladı.esim isten eve gelirdi kaynanam ona sofra kurmazdı o zamanlar görümcemde bekardı o hazırlardı yemegini.camasırlarını yıkamaz ütüsünü yapmazdı herseyini görümcem yapardı.anlam veremezdim kaynanamın bu haline.derken evlendik ve kaynananım bu sacma tavırları tripleri devam ediyor hep uzak hep mesafeli agzından esime karsı hic düzgün laf cıkmıyor.
kaynanamlarla ve görümcelerimle aynı binada oturuyoruz.bigün kahvaltıya cagırdılar esimle gittik büyük görümceminde 2 cocugu var 2 side inanaılmaz sımarık ve cekilmez cocuklar neyse ayıptır söylemesi esim ekmege cikolata sürüp onu yiyordu görümcemin kızı büyük bi ısrarla esimin elindeki ekmegi istiyor esim veriyor kendine yapıyor tam yicek cocuk elindekini bitirmeden onuda istiyor esim onuda veriyor.bu böle 3-4 kere oldu bu duruma ne kaynanam ne görümcem sesini cıkarmıyor.en sonunda esim sinirlendi ablasına agız tadıyla bi yenek yedirmedi abla biraz kızınla ilgilensene dedi ama tınlayan yok ve ekmegini vermedi olan oldu.kız aglamaya bagarmaya basladı esimde sımarıklık yapıosun yeter artık dedi kızdı .esimin bu lafı üstüne kaynanam sen ne bicim insansın sana insan bile denmez allah senin belanı versin el kadar cocuktan ne istedinde böle aglattın cocugu ne olur sanki versen koca adam oldun evlendin ama insan olamadın falan dio.benim bela lafını duyunca zaten lokmam bogazımda kaldı yiyemedim yemek ve hemen esime hadi gidelim yediysen dedim söyledigi o sözler benim o kadar cok zoruma gittiki gözlerim doldu bi anne hemde nasıl bi anne böle bi sebep icin kendi öz ogluna beddua edebilir anlamıyor hala canım sıkılıyo bunlar aklıma geldikce.neyse kalktık vee geldik.esime baktım gözleri dolu dolu suratı asık.neyse bu hal böle devam etti.
kaynanam ne zaman para istese ne zaman gezmeye gitmek istese oglum oglum diyor ne zamanki esim götüremem yada para veremem dese o zaman esimden kötüsü yok seni dogurucama tas dogursaydım hic bi ise yaramıosun bi anam var parası varmı yokmu sıkılıomu sıkılmıomu düsünmüosun diye binbir tane laf söylüyor.bu tarz olaylar yüzünden kaynanamdan cok sogudum ve dogal olarakta yanına gitmek istemedim esimede hep bu rahatsızlıgımı belirttim.bak ben alısık deilim böle seylere benim zoruma gidio bu tarz seyler olmaya devam ettikce ben ne yukarı cıkarım ne annene gülerim dedim.esimde en sonunda yapıcak bisey yok ilay ben onu artık böle kabul ettim sende kabul et annem ölene kadar böyle yasamak zorundayız dedi bana.
cocuk oldu ccougumu benden esimden yani kendi öz oglundan kıskandı elinden gelse bize vermicek hergün asagı geldi bebegi kendi yıkadı bana yıkatmadı senin sütün yetmio ac bu cocuk die emzirmeye falan calısdı cocugumu vs vs vs.ben kudurdum tabi oglum 1 aylıkken ben artık kendim yıkıcam dedim kendim yıkamaya basladım cocugumu bidada onla yanlız bırakmadım oglumu.dah neler neler anlatmaya gücüm yok.ama bu kötü tavırları tripleri hep devam etti halada devam ediyor yüzü hic gülmüor esime hep laf sokuyor resmen tiksinerek bakıyor ya.
esimle bugğne kadar ne balayına ne tatile gidebildik.malum yaz ayındayız tatile gitmek istedim ama gidemicez bu senede.esime bugün diyorki sen ben baban tatiile gidelim ben babana sölerim o ceker masrafları diyor ilay ne olcak anne dedi esim hee diyo oda gelsin.simdiki gündemimizde bu ve bu konu bayadır var illa beraber tatile gitcekmisiz kayınpeder efendide buyurdu okullar acılınca rahat rahat gidermisiz tatile.esimde diyorki baba bana söyleme eger ilay gitmek isterse gideriz k.pederin verdigi cevap su ne sorcam ben ilaya kulagı yokmu duyuyo isde karı kısmına sorulmaz erkek gidicez der kadında gelir. esimede diyorum ben annenle babanla tatile gitmem zaten hergün dip dibeyiz.bi tatilde bas basa olsak yanlız kalsak kafa dinlesek ne olur. arkadaslar cocugumla kocamla 2 günde olsa basbasa tatil yapmak benimde hakkım deilmi.heryere onlarıda tasımak zorundamıyız biz.isin kötüsü esimde bana yanlız tatil güzel olmaz beraber gidelimmi dio sacmalama dedim önce güzellikle anlattım anlamadı bi ton tartıstık ben o tatşle gitmicem die ve gercektende gitmicem.ben bıktım artık ya cıldırıcam.ben bu kaynana bu kayınpederle ne yapcam ne kadar daha sabır cekcem.kusura bakmayın uzun ve parca parca oldu ama icimdekileri anlamanzı istedim.sabırla okuyan herkese tesekkürler.
Canim oncelikle Allah sana sabir selamet versin, sonra da kolaylik.
Dusuncelerinde haklisin, fakat benim anlamadigim nicin onlarla ayni binada oturdugunuz?
Farkli bir yere tasinma opsiyonunuz olabilir mi? Esin bu konuya nasil bakar?
Yasadiklarin tabii ki kolay seyler degil, kaynana degil mi al birini vur otekine.
Kendileri sanki hayatlarinda hic genc olmadilar, sanki hic ozel zaman gecirme gibi bir istekleri olmamis gibi davranmalari beni de cileden cikartan bir durum. Fakat senin burada yapman gereken kararindan donmemen, gerekirse tatile gitmemen. Esinin de bu kadar sorunlar icinde hala `gidelim mi` diyebiliyor olmasi ayri bir enteresanlik. Bu kadar annesinden gordugu hakaretler uzerine, bir de birlikte tatile gidebilmeyi dusunebiliyor... Gerci annesidir - babasidir, herneyse, fakat yine de ben kendi anne babamdan bu tarz bir tavri kaldiramazdim. Erkeklerin zihniyeti nasil calisiyor zaten anlayabilmis degilim..
Insallah hakkinda hayirlisi olur, sen isteklerinde yerinde dusunuyorsun.
Elbetteki cocugun ve esinle tatil yapmaya hakkin var.
Insallah esin bunu anlar ve birlikte cikarsiniz tatile.
Allah yardimcin olsun insallah...
Gercekten mi? Ben ilkkez okudum, fakat inanirim vardir boyle insanlar.
Allah akil fikir versin ne diyelim.. Dengesiz insan 7 sinde de dengesizdir 70 inde de...
Canim oncelikle Allah sana sabir selamet versin, sonra da kolaylik.
Dusuncelerinde haklisin, fakat benim anlamadigim nicin onlarla ayni binada oturdugunuz?
Farkli bir yere tasinma opsiyonunuz olabilir mi? Esin bu konuya nasil bakar?
Yasadiklarin tabii ki kolay seyler degil, kaynana degil mi al birini vur otekine.
Kendileri sanki hayatlarinda hic genc olmadilar, sanki hic ozel zaman gecirme gibi bir istekleri olmamis gibi davranmalari beni de cileden cikartan bir durum. Fakat senin burada yapman gereken kararindan donmemen, gerekirse tatile gitmemen. Esinin de bu kadar sorunlar icinde hala `gidelim mi` diyebiliyor olmasi ayri bir enteresanlik. Bu kadar annesinden gordugu hakaretler uzerine, bir de birlikte tatile gidebilmeyi dusunebiliyor... Gerci annesidir - babasidir, herneyse, fakat yine de ben kendi anne babamdan bu tarz bir tavri kaldiramazdim. Erkeklerin zihniyeti nasil calisiyor zaten anlayabilmis degilim..
Insallah hakkinda hayirlisi olur, sen isteklerinde yerinde dusunuyorsun.
Elbetteki cocugun ve esinle tatil yapmaya hakkin var.
Insallah esin bunu anlar ve birlikte cikarsiniz tatile.
Allah yardimcin olsun insallah...
tesekkür ederim iyi dilerklerin icin esimin anlayamadıgım bi sekilde baglılıgı var ailesine karsı yüzlerine karsı sesini cok yükseltiyor ama bana gelincede ailem ne yapiyim diyor.sende kendini savun diyemiyorum cunku savunuyor ama ne biliyim isde bende kendi ailemle zaman zaman problem yasıyorum ama ben kendi aileme karsı hayatıma karısmalarıyla ilgili hak vermezken (aslada karısmazlar zaten bisey sorarım sölemi olsun bölemi olsun die ona bile cevap vermezler)k.peder ve kaynananın bu kadar dibimde olmasından hayatımızın odak noktasında olmasından hoslanmıyorum.benim ailemde eger 2 kisi evlenmisse hic kimse onlara karısamaz ne ana ne baba ne nine ne dede.ama esimin ailesi tam tersi herseyi kendilerine hak görüyorlar.araya mesafe koydum bisey dediklerinde eger gercekten hoslanmadıysam bisekilde bunu belirtiyorum bazen surat asıyorum bazen kızıyorum bazen anlatıyorum bazen farkı anlamaları acısından sizce öyle ama bence öyle degil diyorum bi sekilde tepki veriyorum ama bu isleri dahada zora sokmaktan baska bir ise yaramıyor.onun istedigini yapsam ben mutsuz oluyorum.cıkamıyoeum isin icinden.
Yazarken sizin nezdinizde genelleme yaptığımı söyledim.Kayınvalidenizin neye dayanarak emzirdiğini anlatsaydınız benim gözümde inandırıcı olurdunuz.Ama agresif tavrınız abarttığınızı düşündürttü.Size hayatta
başarılar.
Dunyada ruh hastasindan cok ne varki? topu maniak bunlarin! Asil anlamadigim sen ilk baslarda neden aralarini duzelttin
bak, iyi niyetinin kurbani oldun:)
ve diyer anlamadigim sey ise, esiniz neden onlardan uzak bir ev almiyor?zaten annesinin yaptiklarindan rahatsiz, daha ney icin ugrasiyor? Boyle deli bir kadinin yuzunden sizde bir gun kafayi yersiniz, bak dikat edin:)
Ve kezinlikle lafin arkasinda dur! dedigin gibi her Allagin gunu onlarlasin, tatildedemi gö*unuse takilip gelecekler.. heeyy.. Allahim sabir ver bize:)
Son düzenleme: