Kaynanamn amacı ne eşyalarıyla oturmamızı istiyor

Cebimde 5 kuruş param kalmasın yine de gitmem o eve net

Birincisi hic oturma o evde derim. Ama illa ki oturacaksan sen bu olaylara hiç karışma. Ben genelde kayinvalide beni dürtmezse karışmıyorum eşime havale ediyorum. Banane anne oğul halletsin. Eşin madem istemiyor eşyaları, çıkarsın koysun kapının önüne. Kayinvalide ne yapacak geri mi çıkaracak eşyaları? Neyden korkuyorlarsa tövbe tövbe

evi oyle bir tasvir ettinizki burada bana sıkıntı bastı.

pis eve hic gelemem. hele de sana karısacak olan akrabalarla aynı apartmanda. ustelik catisiz en üst katta yazın sicaktan duramazsınız.

gerekirse az yerim az gezerim ama gidip bedava diye alttiğınız tarzadaki bir eve oturmam.

Kışın da soğuktan oturulmaz ☹ rutubet de o kadar ☹

Dua et de şu eşya atma meselesinde eşinle kv anlaşamasın ve o iş yatsın
Zaten bence kv denin de gönlü yok evi vermeye
İlerde ben verdim kendileri istemedi demek için gelin oturun diyordur

Siz o evde yapamazsınız.
Bana çok şikayet eden ve tepki koyamayan birisi gibi geldiniz.
Eminim şikayetlerinizin çoğunu kadının yüzüne söyleyememişsinizdir.

Para veren düdüğü çalar oluyor. Borçta alsan evinde de otursan aynisi. Bizde kayinpederin evinden kiraya ciktik. Bence oldugun yerde kal

Gider misin gitmez misin bilmem ama rutubetli ev eşyalarının canına okuyacak. Ablamın evi rutubetliydi. Herşeyi çilerdi.

Bi de ne bileyim gidince çok tatsızlık yaşayacaksın gibime geliyor.

Ya azcik sesiniz ciksin. Kararli bir durusunuz olsun
Otur oturduğun yerde. Kira vermicez para bize kalcak diye düşündüğünüz seye bakin. O evde çocuk bile bakilmaz. Huzurun olmaz. Istemiyorum de..yapilan baskilara rağmen dik durusunu goster
Hee kabul edersen eger 3 5 ay sonra yine gelir acarsin konu pismanim diye

O apartmana giderseniz tek sorununuz eski eşyalar olmayacak maalesef.
Huzurunuz kalmaz. Akrabalar içli dışlı olmaya alışmışlar sizdende çat kapı gelip gitmeyi bekleyecekler.

Maaaşımızın yarısı gitseydi bile asla gitmezdim.

Dönüp bir okuyun ; gerilim filmi gibi anlamışsınız , üstüne de gideyim mi diye soruyorsunuz

gitme kiradan kar edecem diye iki gün sonra yüz göz olursun hem eşya bir kenarda kalsın rutubet insanı hasta eder

Kira maaşın 1/3’ü demişsiniz.
Diyelim maaş 3 bin, kiranız da 1000₺

Senede 12 bin ₺ kar edeceksiniz ama evin tadilatı çok daha fazla eder.

Kv ve eşiniz çaktırmadan evi bedavaya yeniletmeye mi çalışıyor acaba?

Eşinizle inatlaşmadan bu koşullarda o evde oturmanızın İMKANSIZ olduğunu söyleyin. Tüm eski eşyalar atılsa bile, mutfak banyo yenilense bile neden akrabalarla aynı bina???

rutubet bir süre sonra ciğerlerinizi işleyecek.. tıkanırsınız nefes alırken.. gerek yok bacım otur şimdiki evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…