- 4 Temmuz 2023
- 42
- 15
- 27
- Konu Sahibi selinderdinn
6 yıllık evliyiz evlenmeden önce Annem olmadığı için anne sevgisi aradığım için kaynanam benimle ve kayınpederinle yasayacaksin dedi kabul ettim çünkü anne istiyordum ben, annem yok benim . Ama kaynanam bana kötü davrandı evin içinde bizle esimle başka şehre yerleştik tam 4 yıldır onlardan ayrı yaşıyoruz ama konuşuyoruz biz kiradayiz ve çok fakirlik çekiyoruz hemde çok 3 yaşında kizim var ben tek basima baktım 3 yaşına getirdim rabbimin izniyle, sırf kaynanama gitmemek için.. Ama 3 tane evleri var biri liraysa verdiler kaynanam alıyor parayı biri boş köy evi biride bizim altinlarimizla alınan ev kaynanam orda yaşıyor sürekli arayıp gelin diyor ama çok kötü biri sürekli beni el kızı gibi görür konustum tmm yapmicam dedi ama yapıyor kızlar şimdi bir kaynım yurtdışından kız buldu evleniyor kız sürekli onu görüntülü arıyormuş kaynanami esimi arayıp diyorki kaynanam bak kardeşim yurtdisindan evlendi sende sürün kiralarda sürekli evin içinde o kızla görüntülü konusup duracak oraya gidersek bi ara esime sende git kardeşinin yanına dedi yurtdışına gelinde benle kalır dedi bende olmaz dedim şimdi durumlar zorlaştı maddi olarak kiraya yetişemiyoruz ben o kadının yanına gitmemek için tek başıma büyüttüm kızımı ama esim gidelim artık diyor bende annenle yaşamak istemiyorum dedim tamam ben konsuurum çıkarlar koydeki eve geçerler dedi ama kaynanam bizimle yaşamak istiyor esim konusursa egee kaynana gider köydeki evine benimde vicdanım sızlıyor biraz ama gerçekten huzur bozmasa esime demese kardeşin yurtdisindan evlendi sende sürün bana kzii gibi görse ben onu seviyorum ama bu laflar yuva bozuyor kızımı çok düşünüyorum .. sizce ben napiyim kaynanamla yasiyimmi yoksa istemiyorum mu diyim ççokçaresizim .. cokk mutsuzum ..