canim. esinle guzelce konusman lazim. sen herseyin farkindasin. ama birileri uzulmesin derken sen sonra ruh sagligindan olursun. cunku yasarken hersey 10 misli agir geliyor insana.
daha cok yeni evlisiniz. zamanla herseye alisir esin de. sen o zamana kadar guzel dille anlat. o da anlar elbet. dib dibe yasamak senin ozgurlugunun bitmesi demek. istemeyecegin herseye evet demek. sonra da tukenmeye baslaman ve evliliginin tukenmesi demek.
uygun dille ister esine ister kv.dene o evde oturmak istemedigini; daha yeni evli oldugunuzu; zamanala herseyinizin yerine oturacagini; kendi ayaklariniz uzerinde durmak istediginizi; eger cokkk yakin olursaniz huzurunuzun bozulacagini soylemelisiniz. yoksa sonra cok gec olur. herkes "hayir"in ne demek oldugunu ilmek zorunda canim.
çok çok tesekkur ederim inan yazdiklarin içime su serpiyor, ve artik nasil ikna edecegimi bilmiyorum kendi annemleri mi devreye sosam diye dusundum hatta, ama bu seferler annesi babasi kizi dolduruyor diyecekler sonra durduk yere aralari bozulabilir.
acaba tatli dille anlatsam nasil anlarlarki, ben ne kdr istemedigimi soylesem bile mutlaka vallahi karismam hiçbirseyinize evinize bile gelmem ama yeterki kiradan kurtulun dermi der ama buna ne kadar uyar bilmem ve pek inandiricida gelmiyor bana. dedigim gibi ailenin tamami bu konuda bize gaz veriyor hatta baski uyguluyor diyebilirim! mutlaka gidin iste zamani geldiginde baska ev alir gidersiniz soyle yaparsiniz diye yerimize planlar yapiyorlar buna bile uyuz oluyorum iyi niyetlerini anliyabilirim fakat emri vakiyle olmaz bu isler :s acaba açiktan açiga kaynanama soylesemmi ? ama buyuk ihtimal bunada karsi çikip olurmu oyle sey hayiiir kalin bu dairede toparlarsiniz kendinizi o zaman gidersiniz bilmem naparsizin der ve beni ikna etme yontemlerine ve baskilarina geçecektir ondanda korkmuyo deyilim en sonunda pes edip tamam oyle olsun o zaman demekde istemiyorum kattiyen!