sımdı nısanlımla kavga edıyoruz bende sıze gelmıycem dıyo ben annemle konustum söyledım dıyo nıye gelmıyosun dıyo kızlar onun yuzunu görmeye tahamulum yok gercekten ben sımdıye kadr kımseden nefret etmedım ama ıcımı bı nefret kapladı ona karsı kızlar cok pısmanım bu kadr yuz vermıcektım sınırlı olcaktım annem gıbı görmucektım cok pısmanım
arkadaslar kulaktan dolma degıl hepsı gercek bundan yuzde yuz emınım eltımle aram cok ıyıdır ablam gıbıdır oda altından aldı görumcem yok ayrıca ben allah rızası ıcın yaptım ve tek burda söyledım bazı arkadaslar yanlıs anlamıs
arkadaslar kulaktan dolma degıl hepsı gercek bundan yuzde yuz emınım eltımle aram cok ıyıdır ablam gıbıdır oda altından aldı görumcem yok ayrıca ben allah rızası ıcın yaptım ve tek burda söyledım bazı arkadaslar yanlıs anlamıs
hıc kımseye bırsey demedım sadece eltım bılyor bıde nısanlım bıde sızler
bence;
ilk hata kayınvalidenizi anneniz gibi görmekle başlamış...
anne annedir, kayınvalide kayınvalide...kimse kimseyi birinin yerine koymazsa daha az sorun yaşarsınız...
yerinizde olsaydım yaptıklarınızı yapmazdım...daha nişanlıyken bukadarına gerek yok...
bundan sonrası için de yine yerinizde olsaydım gitmezdim...daha resmen kayınvalidem olmadığı halde altından bile aldığım bir kadın arkamdan konuşuyorsa ben o kadına gitmem...
ama yine de söyleyim, bence hata sizin...bu nişanlılık evresinde ilişkileri bukadar abartmak büyük hata...
ahh ahh kk ne hallere düştü 25 kişi bu konuyu okuyor
hepiniz hamilelik topiklerinden kaçıp buraya geldiniz demi itiraf edin ülennn
kızlar ınanın bı tanısanız varya kocasına demedıgı laf kalmayan bı ınsan küfür olarak herseyı dedı ve bızım yanımızda ölumu falanda dusundugu yok kocasının ölmus annesıne babasına küfür edıyo Allahtan korkusu olan bır ınsan bunları yapmaz annemde suan cok sınırlı ve gitme dıyo sen onun ıcın neler yaptın bak o senın arkandan neler demıs dıyıo sen ona bakarken o arkamdan laf yetıstırmıs zilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?