Kaynanamin Tutamadigi Sözleri...

Anlatim canim basta anlamadi..
Sonrada darildi.

vaaaaayyy çok iyi konuşmuşsun
saygıyı kaybetmeen bravo
herşeyi kendiniz yapmışsınız ayrıca tebrikler
eeee sen böyle deyince ne dedi kv?
eşin de zamanla düzelir boşver..
Kaynanam ben boyle diyince , sadece dinledi ..
Sonrasinda ocak ayindan itibaren aslinda yardim edebilirdim dedi ..
Sagol isteniyorum dedim.

Borclari bahane ettigimde , surekli annem verecek dedigi icin mecbur kaldim..

bence borcun altına girme bebeğinde olacakmış çok harcamanız olur.

Bir Gün soguk durur, iki Gün soguk durur sonra yine isinir merak etmeyin... Siz Kararli durun, surda ne kalmis ki zaten, Borcunuz bitsin yeni bi borca girersiniz... Simdi pes esip onlarin suyuna giderseniz bütün zahmeti ve sIkIntiyi cekmis olan siz olacaksiniz, hic gerek yok...

Aynen

Haklisiniz:)

Birkaç aya haklıymışsın, iyiki beni dinlememişsin diyecek. Kafana takma bence.

seninki gelecege zemin hazırlıyor sanırım canım bak sizi düşünüyorum gibisinden alttan alttan veriyor ayarı

Mantıklı bir karar vermişsiniz. Söz konusu insan eşiniz dahi olsa, güvenip kredi çekmeyin. Borcunuz bitsin çeker arabayı alırsınız. Borç üzerine borç olmaz. Kaynananıza gelince de.. Yaptığı ayıp. Ama öğrenmişsiniz artık huyunu, ona güvenip asla hareket etmeyin. Ne demişler azdan vermesi kolay çoktan vermesi zordur. Elinde avcunda olmayan insanlar param olsun yapacağım demeyi çok severler ama elleri bollaşınca sesleri sedaları çıkmaz. Annemin çok sevdiğim bir sözü vardır; tırnağın varsa kaşınırsın :) Kimseden medet ummayacaksın bu hayatta :)

Kaynanam ben boyle diyince , sadece dinledi ..
Sonrasinda ocak ayindan itibaren aslinda yardim edebilirdim dedi ..
Sagol isteniyorum dedim.

bir de ocak ayina mi erteledi yardimi ?
Bu kadin neyin kafasinda acaba cok merak ediyorum ?
Hayatinda dogru duzgun birikim yapan bir insan mi ? Hani bazilarinin eli sIki olur, alinmicak seyleri alirlar ve oderler ya, oyle biri mi acaba ?
O yuzden mi boyle davraniyor?
Yoksa bu yaptigi tamamen yasindan beklenmiyecek bir cocukluk.

pes etmicem zaten , bugun kahvaltida istemiyorum kredi felan diyodu bana tavirli tavirli bende iyi dedim zaten cekmiyoruzda isabet olmus dedim..

Asla elindeki parayi tutamaz , cok iyi geliri var 4 ev gecinir o parayla ama o parayi savurur oyle biri..

Kendisi zaten sabah uyanir uyanmaz konusmaya basladi , bende hic bisey olmamis gibi davrandim , hayir asla kötü niyetli degil .
Gercekten cok iyi niyetli, ama hala durgun biraz .
Arabayida bebek icin istiyorum diyor, bebekle otobus felan zor olur dedi , evet seni anliyorum dedim ama suan icin sartlari zorlamayalim.
Kirgin bi sekilde istemiyorum dedi ...
Bende ustelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…