Ahh bende yemek yaparken onu dusundum , kendi annem babam yapsa coktan kiyameti koparirdim ..Erkek zihniyeti demek ki canım..Erkek milleti işte aileleri onlara gore hatasız,saf,mukemmel..Biz ailemiz bir hata yapsa hemen ikaz ederiz uyarırız guvenimiz sarsılır..Valla biz bayanlar niye boyleyiz?? Ahhhh... Ahhhh
Benimde moralimi bozdu esim , aslinda ortada birsey yokken .Menesacıö.. Bnce düşünme boswer bumları aklı sıra sana trıp yapıyor.. Bırak yapsın hiç umursama.. Böle bi durumda senin düşüncelerin olması ve yapılöası gerekm seyler.. Kv den gaz vericene kredıyı bn cekeyım deseydı madem.. H taviz verme Allahaskına surdan birisi adamının burnunu iice sürtsün..bnm eşimde öledir anne babaya laf yok.. Onların yüzünden tartıstık bu gece ... Neyse senin kon bu..
Ama gercekten morelim bozuk.. Mutsuzum ... Cok sinirliim..
Bencedeo zaman annesi çeksin krediyi çok güveniyor ise annesine
Bencede
Aman menesa( senemmi ismin)Benimde moralimi bozdu esim , aslinda ortada birsey yokken .
Ben gayet sakin davranmistim , kirmadan incitmeden soze basladimki konuyu kapatmami istedi ..
Bende konusmadim birdaha , kendiside tavirli hicc umursamadimm..
Takmiyorumda.
Cunku gunu geldiginde hakli oldugumu gorucek.
Senin neden moralin bozuk canim?
Ismim Selen canim..Aman menesa( senemmi ismin)
Bn şimdi dersimi yazdam senin konu baslıklı bnm konu içerikli olur..
Sabredıyorum sadexe.. Olmadı burdakı arkadaslara bi konuda bn acarım.. Patlıcam yoksa....
Sen tawrına dewam et.. Kararında tutumlu ol.. Öle kredi cekmedin diye surat asmak niye.. Bide annesinede bişiler demişssin ya anam tmm artık daha konusmaz haklıymıs gibi..
Ben calistigim zaman maasim yuksekti diye bana daha cok kredi veriyorlardir .neden eşiniz kendisi kredi çekmiyor anlamadım.. neden siz?
Olsa iyi , ama inan olmadigi icinde yeri agirmiyor..ayrıca araba ihtiyaç degil lükstür evde hasta yok ise
Kendileri ceksin , ben ugrasmicamm zatenSevgili kv çeksin krediyi. Sen bunu söyle esine.
Siz bugun araba alırsınız yarın servise baslaar bu seni cok yıpratır...Ismim Selen canim..
Evet dugunu nisani kinayi aklina ne geliyor takisina kadar ikimiz yaptik ailesi misafir gibi gitti geldi dugune , iyikide biz yapmissiz kimsenin minneti yok uzerimizde boylesi daha güzel.
Buraya kadar hersey normal zaten sorunlar soz vermesiyle basladi , aslinda normalde esim fikrini soyler annesi bile karsinda olsa yanlisi soyler , ama mevzu para konusu olunca annesini savunur oldu ..
Dugun borcunda soz verdiginde biraz inandim ama yaniltmadj sonrasinda gercektende dedigim gibi oldu, sozunde durmadi araba konusundada soz vermis tabii ben kesinlikle inanmadigim icin , kendi adima kredi cekmeyi asla kabul etmedim .
Esimede soyledim en basta bende isterim arabamiz olsun ama borcumuz az kaldi , bitince onuda aliriz ..
Annesinede aksam ustu telefon actim fikrimi soyledim.
Icimdekileride tabii , zaten icimden gecenleri asla gizlemem soylerim...
Birdahada para mevzusunda yuz yuze gelmek istemedigimide belirtim.
Dugun vakti araba kiraladik , servis gibi yerinde durmuyodu esim seninde dedigin gibi boyle bir konuda var tabii..
Siz bugun araba alırsınız yarın servise baslaar bu seni cok yıpratır...Ismim Selen canim..
Evet dugunu nisani kinayi aklina ne geliyor takisina kadar ikimiz yaptik ailesi misafir gibi gitti geldi dugune , iyikide biz yapmissiz kimsenin minneti yok uzerimizde boylesi daha güzel.
Buraya kadar hersey normal zaten sorunlar soz vermesiyle basladi , aslinda normalde esim fikrini soyler annesi bile karsinda olsa yanlisi soyler , ama mevzu para konusu olunca annesini savunur oldu ..
Dugun borcunda soz verdiginde biraz inandim ama yaniltmadj sonrasinda gercektende dedigim gibi oldu, sozunde durmadi araba konusundada soz vermis tabii ben kesinlikle inanmadigim icin , kendi adima kredi cekmeyi asla kabul etmedim .
Esimede soyledim en basta bende isterim arabamiz olsun ama borcumuz az kaldi , bitince onuda aliriz ..
Dugun vakti araba kiraladik , servis gibi yerinde durmuyodu esim seninde dedigin gibi boyle bir konuda var tabii..
Ben calistigim zaman maasim yuksekti diye bana daha cok kredi veriyorlardir .
Kendi is yerim vardi , ama hamilelik felan derkn ara verdim , esim adina cekecekti ama olmadi ..
Bana veriyorlar krediyi..
Aslinda hic bir sorunumuz yok , cok ilgili bir estir bir dedigimi iki etmez .Siz bugun araba alırsınız yarın servise baslaar bu seni cok yıpratır...
Ne zamn ihtiyac oldu o zamn almk için ikna et eşini.. Bu arada eşine bu tawırlar bna sökmez imajını sergıle ve dewam ettır.. Emin eşinle aranda bi problm yoktur.. Burdan öle bı hıssettım.. Ufak tefek gıbı gozukur ama dısarıdan mudahele insanı böle yıpratıyo malesef..
Sen dogru olanı yapmıssın canım.. Birde cocugunuz olucak..yani hem borc hem kredi.. Cocuk olunca hep ama hep kenarda para olması şazım.. Genel ihtıyacı borc dert alırsın hadi en kötu ıhtımal ama bebek cocuk aksama kadar bili yok aksamleyın bi ateş tamamm.. Nılcak... Bilmiyom ben ya.. Ya biz herseyı ınce dusunuyoz.. Yada adamlar olması gerektıgınden faxla kısa dusunuyolar
Almanyada yasiyorum ben turkiyeyle farkli olabilir banka sistemleri calismiyorum suan ama uzun sure kendime ait is yerim vardi uzun sure ayni bankayla calistim , is yerimi kardesime devir ettim aydan aya belirli bir maas yatiyor hesabima onun icin kredi cekme imkanim hala var.çalışmıyorsanız şu an maaş gösteremezsiniz ama alabiliyorum diyorsunuz.. eşinizin alamamasının altını kurcalayın derim.. bankalar kredi vermek için can atarken.. eşine kredi çek diyene çok kızıyorum ben.. borcu varken bebek geliyorken sizin üzerinizden annesine güvenip araba hayali kurması da çok yanlış.. ödenememesi ya da düzensiz ödenmesi durumunda sizin başınız yanacak..
arkadaşım eşimin kredi çekme sevdaları bitmek bilmeyen yersiz hayalleri sonucunda 90000 lira borçla boğuşuyor bu aralar da sinirliyim biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?