Kabullenmez canimm , hic kabullenirmi ama gercekler ..muhtemelen öyle gibi ama işte bayanlar her şeyi kabullenebilirken erkekler için sözünde durmayan anne bile olsa bu durumu kabullenemiyolar.. yani erkek kaç yaşında bile olsa anne kardeş vs. konusu olunca çok ayrı bi boyutta oluyolar. bende babamdan biliyorumha öyle olmayanda var illaki ama istisnai :)
Mobilya alirken koltuk takimi alma ben alacam demisti bana kaynanam , ozamanda aldim tabii dinlemeden . Esim annem alacsk ya dedi ..
Kadini beklesem suan yerde oturuyor olucaktim...
Ama tutamadim.guldum cunku kredi ucuk bir rakam ve onu odeyecekmis annesi oyle diyince .Bu kahkaha ya bozulmustur esin bence .
Suan ben onun icin ona hic birseyi laik gormeyen es konumundayim :))))Alemsin ya..erkekler boyle harbiden başka yerden gazla calisirlar herkesin lafini dinlerler ama eşlerine gelince dinlememeler surat asmalar..başkası söyleyince hep mantıklı gelir biz söyleyince sorun olur
Ama tutamadim.guldum cunku kredi ucuk bir rakam ve onu odeyecekmis annesi oyle diyince .
Hem sinirlendim, hem gulme tuttu..
maalesefKabullenmez canimm , hic kabullenirmi ama gercekler ..
Suan ben onun icin ona hic birseyi laik gormeyen es konumundayim :))))
Cekmicem zaten ...Sakin ama sakin.
Cok almak istiyorsa kazansin alsin. Sen niye kredi cekiyorsun, gitsin kendi ceksin.
Amin insallah..maalesef
siz mutlu olun, bebişinizde iyi ve sağlıklı olsunda gerisi bi şekil halledilir.. siz rahat olmaya bakın. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize inşallah :)
Annesi diyemi guveniyor , konduramiyormu anlamadim , bende anlamiyorumki ..Gulersin tabi, haklisin da.
Benim anlamadigim kayinvaliden sozunu hic tutmuyor sonucta. Kocan nasil guveniyor.
Benimde eşimle böyle oluyo bazen kafasına bisey esiyo ev almaya kalkiyo..sonra olan evi satiyo baska yerden alcam diyo..sonra ev satıyo dükkan alıp kiraya veriyo ordan oraya zıplama halinde sürekli Allaha şukur bi sorun olmadi bugune kdar ama olmucagi anlamina gelmez ya dolandirilcak en sonunda ya zarar edicek yani..hep söylüyorum o da bana surat yapiyo bende ilgilenmiyorum artik onun işleriyle..buseferde benim işime karışır ben tasarimciyim moda evim var ve yıllardir cok iyi müşterilerim var gelen..satalim orayi baska yerde dükkan açalim dedi bana bende istemiyorum napicam baska yerde dedim bide üstüne bana surat yapti sonra..hadi napcan simdi ne denir bunlara ??Suan ben onun icin ona hic birseyi laik gormeyen es konumundayim :))))
Benimde eşimle böyle oluyo bazen kafasına bisey esiyo ev almaya kalkiyo..sonra olan evi satiyo baska yerden alcam diyo..sonra ev satıyo dükkan alıp kiraya veriyo ordan oraya zıplama halinde sürekli Allaha şukur bi sorun olmadi bugune kdar ama olmucagi anlamina gelmez ya dolandirilcak en sonunda ya zarar edicek yani..hep söylüyorum o da bana surat yapiyo bende ilgilenmiyorum artik onun işleriyle..buseferde benim işime karışır ben tasarimciyim moda evim var ve yıllardir cok iyi müşterilerim var gelen..satalim orayi baska yerde dükkan açalim dedi bana bende istemiyorum napicam baska yerde dedim bide üstüne bana surat yapti sonra..hadi napcan simdi ne denir bunlara ??
Ogullari saf canim .Bu erkek anneleri neden oğullarına hiç acımazlar anlamıyorum ya..Geneli boyle..Oğulları gelinleri kredi çeksin,borca girsin,zorda kalsın valla umurlarında değil..El insaf..
Kendilerine göre bi hayal dünyaları varAyy canim , bunlarin hepsi ayni .
benimkide arabayi sanki almis , arabayi aldi , satti bidaha kredi cekti daha pahalisini aldi .
5 dakikada hepsini anlati bana .
Sonra her ay bir bilezik alalim dedi , satar ev aliriz dedi yani ben bilw hizina yetisemiyorum .
Artik cevap vermiyorum kafa saliyorum habire
Fazla ucuyor birgun benden tekme yecek kanatsiz ucacakKendilerine göre bi hayal dünyaları var.hiç takma kafana küserse küssün bizde hep küsüyoruz sonra kendisi geliyo barismaya..sen bebegini düşün Allah sağĺikla kucagina almayi nasip etsin uzun ömürler versin inşallah..moralini bozma kaynanayıda sallama hiç..kocanida sal hayal dünyasına uçsun uçsun kanatlansın geri gelicek sana nasilsa
Ogullari saf canim .
Benim ailem bana bikez soz verse tutmasa birdaha inanmam ailem dahi olsa ama bunlarin ailesi farkli oluyor herhalde.
Cok degil sadece 10 ay beklerse istedigini alabilir , bende araba almasini isterim.mantıklı bir kadınsınız.. kv nin yardım etmeyeceği aşikar.. eşiniz çok istiyorsa araba almayı, borçlar bitene kadar beklesin.. yazık kendinizi sıkıştırmanın bir anlamı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?