- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
Hakli olabilirsiniz benim kotu huyum cok cok cok sabredip patlayinca kotu patlamak bir de insanliktan anlayack bir tip degil belki boyle yola gelir bilemiyorumAllah size sabırlar versin. Gerçekten çok sinir bozucu kayinvalideniz.
Sonuna kadar haklısınız fakat mantıklı bir hareket olmamış yaptığınız. Öfkeyle kalkmış zararla oturmuşsunuz. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Bebeğinizin yeni ayakkabısını gösterip ' bak babannesi yeni ayakkabı aldık' deseydiniz. Pazardaki ayakkabıyı gündeme getirirse ' ben bunu beğendim aldım , sen onu beğendiysen torununa hediye alabilirsin tabiki' derdiniz gülerek. Bu şekilde de rahatlardinız
Yanlış anlamayin gerçekten tahammül edilesi bir kadın hiç hiç değil. Sizi suçlanıyorum. Fakat böyle olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
uyuz işte gıcık oldum burda iyi etmişsiniz inşallah gercekten silmistir seni de hayatından çıkar pislik
kendi torununa boyle yapan insanlardan nefret ediyorum
Aynen bir insanin para icin bu kadar kuculmesini aklim almiyor normal hayatta arkadaslarima bile anlatamadim onun adina ben utandimsen de bendensin. Kv ağzını para diye açınca senin de midene bi bulantı giriyor mu? Benim kv bildiğin ölünün parasına göz dikti. Gözlerimle gördüm. Kadın daha yerde yatıyor tövbe Estağfirullah benim bilmem bacıma da bilezik verecekti diye tüm gün rahmetlinin arkasından laf duyurdu. İğreniyorum ya bildiğin iğreniyorum. Su çocuğuma bile bi battaniye getirdi 5 liralık onu da bilmem kim vermişmiş.
Kendini ezdirme ve hakkını sen savun. Eşin de bunu kaldıramazsa yani sen haklıyken bile seni ailesine ezdiriyorsa yol ver gitsin. Hayatta hiç kimsenin ailesine zorunlu katlanmam.
Artik o duruma gelmeye basladik ne yazik kiKendini ezdirme ve hakkını sen savun. Eşin de bunu kaldıramazsa yani sen haklıyken bile seni ailesine ezdiriyorsa yol ver gitsin. Hayatta hiç kimsenin ailesine zorunlu katlanmam.
insan kendi utaniyor da o utanmaz işteAynen bir insanin para icin bu kadar kuculmesini aklim almiyor normal hayatta arkadaslarima bile anlatamadim onun adina ben utandim
Bir de milletin icinde ovunur cocugumla bir ailenin bir oglu cok kiymetli dedesinin adi diyeuyuz işte gıcık oldum burda iyi etmişsiniz inşallah gercekten silmistir seni de hayatından çıkar pislik
kendi torununa boyle yapan insanlardan nefret ediyorum
İnsallah canim akillansin artik bir omur gecmez yoksa bununlainsan kendi utaniyor da o utanmaz işte
hiç vicdan yapma ben anliyorum seni içine sıkıntı yapmışsın sonradan dediklerini kV nin ama hak etmiş kime nasıl davranması gerektiğini beyincigine kazır bundan sonra hiç üzülme musterih ol mesafeli ol
benim oğlan da öyle dedesi ovunur durur da hiç birşey almisligi yoktur doğru düzgün uyuz oluyom böyle insanlara gösteriş meraklısı ikiyuzlulerBir de milletin icinde ovunur cocugumla bir ailenin bir oglu cok kiymetli dedesinin adi diye
Boyle insanlar baskalari desin diye yapiyorlar yaptiklarinida samimi olmayinca da boyle okuyir istebenim oğlan da öyle dedesi ovunur durur da hiç birşey almisligi yoktur doğru düzgün uyuz oluyom böyle insanlara gösteriş meraklısı ikiyuzluler
ben hiç takmiyorum umrumda bile değilBoyle insanlar baskalari desin diye yapiyorlar yaptiklarinida samimi olmayinca da boyle okuyir iste
Dogru soyluyorsun canim da o he de gec kismina gelebilmek icin baya bir zaman gerekiyor sanirimben hiç takmiyorum umrumda bile değil
gölge etmesin yeter hesabı sen de öyle yap yoksa kimseyi degistiremezsin içine dert ettiginle kalırsın esinle cocugunla mutlu ol yeter onları ve söylediklerini umursama He de geç mesafeni koru saygılı ol yeter
Evet zaten ben surekli ek derslere sinavlara gittikce gozu donuyor o yuzden bu kadar hirslaniyor neden bana para koklatmiyorlar diye yapiyor artik insana bunlari dusundurtuyorSaatlerimi verip kazandigim paranin hesabini verecegim son kisiler listesinde bile olamaz herhalde kaynana. O kadar parayi yiyemezsiniz herhalde ne demek ya.
Bu siteden ögrendigim en buyuk sey "alttan alan altta kalir" Aman Ali Riza Bey tatsizlik cikmasin dememek gerekiyormus gercekten. Nasilsa birsey demiyor vur kafasina kafasina. Lafini esirgeme. Ne 5 kurus al ne 5 kurus ver.
O yiyemezsiniz o kadar dedigi parayla da cikin gezin yurtdisinda. Biriktirmeyin. Ona guvenirler. Laf soylerlerse de calistigim parayi istedigim gibi harcamam da sanirim sen söz hakkin yok dersin. Terbyesizlik yaka paca ya.
Annen gibi konustun aynibaşka türlü problemlerin yoksa ce kV ile aynı evde yasamiyorsan boşanma yıkma yuvani kV ne derse desin it urur kervan yürür de içinden geç o kadını sen degistiremezsin ama takmayabilirsin bunun için yuva yikilmaz başka problemleriniz yoksa esinle boşanma bir yuva kolay kurulmuyor
Sağol kuzum, hepimize nasip olur inşallah torunumuzu görmek, koklamak, sevmekBekar oglun varmi
Saka bir tarafa allah hayalinizi yasatsin insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?