Evet canim aynen oyle kp cok iyi bir insan bu kadina da onun hatrina cevap vermiyorum cogu kez ama artik hatir gonul birakmadi bende kp onun gazina geliyor cogu kez ama o kadar kizdim ki kimseyi gorecek halde degilimKv bomba yalnız, gelip gidip para gözetmesi çok komik! Ben olsam vermezdim o parayı, üstüne biraz daha para ekler kıyafet de alırdım... Sonuçta kp içinden gelerek vermiş ki sanırım kp size iyi davranıyor ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanamin pintiligi
- Konu Sahibi Tzk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kaynana gelin sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim benim haklisin ben de biliyorum bana karsi dolduracak ama ben bu olayda bile haksiz gorulduysem annemlerin hac olayinda da bana aynisi yaparlardi bu artik benim patlama noktam oldu onlar da biliyor cok iyi kimin ne oldugunu ama aile olduklari icin ben de elin kizi oldugum icin her defasinda beni sucluyorlar benim en ufak bir tepkimde esim zorla ozur dilettiriyor ama bi sondu ona da soyledim bir daha beni oyle bir duruma sokrsan seni de birakirim diyeBende de var benzeri, sizinki kadar olmasa da. Bende takılırdım başta ama artık takılmıyorum çünkü neden benim paraya ihtiyacım yok ,kimseye güvenerek de yapmadım çocuğumu.benim çocuğum da onların torunu dedesinin kıymetlisi , adamcağızın içinden geliyor torununa veriyor versin de tabiki , karısı pintiyse pinti o ne adamın suçu ne.dedesidir verir .davranışınızı yanlış buldum k. Bakmayın. Kayınvalideniz kayınpederinizede farklı aksettirecek olayı. Keşke annenizin hac parasına falan karıştığında tepki gösterseydiniz
Ah keske sussa bin tl vereyim:))Çıkarın bi 100 tl verin kv deye de sussun
- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
Bekar oglun varmiYa benim de en büyük hayalim yaşlanayım torunum gelsin bişeyler istesin hepsini alayım, gelinim/kızım şımarttın diye kavga etsin. İnsan torunundan nasıl kısar, o meyvelerin en güzeli bence
Saka bir tarafa allah hayalinizi yasatsin insalah
Tepkimi gosterdim ama suan kp dahil herkes beni sucluyor ve konusmuyoruzCok cirkin bu kvalidenizin tutumu..asiri pinti cimri ben bu kadarinida gormedim.alistik artik es ailesi ile ilgili konularda esler hic bi zaman karisini hakli gormuyor kendi ailesi tarafinda oluyor.siz ona ev almak zorundamisiniz bu ne sacmalik mutlaka tepki gosterin.
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Eşini çek kenara konuş üslubun biraz sert olsun, kışkırtıcı laflar söylemeden bu işi cozmelisin, hane içine giren paraya, harcamalara kadar kendisinde hak görüyor çok belli.. torunu için verilmis kırk lirada gözü kalmış birinden de özür dileme,gelsin bir zahmet kendisi özür dilesin...Evet canim aynen oyle kp cok iyi bir insan bu kadina da onun hatrina cevap vermiyorum cogu kez ama artik hatir gonul birakmadi bende kp onun gazina geliyor cogu kez ama o kadar kizdim ki kimseyi gorecek halde degilim
- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Esim ilk duydugunda haklisin falan dedi ben karismiyorum artik araniza dedi ben boyle bir konusma yapinca da bana karsi soguk davranmaya basladi hani karismiyordun dedgimde de uzuluyorum sadece diyor onu boyle bir duruma ben de sokmak istemezdim ama artik kaldiramiyorumO kocan olacak adam hala annesinin yaninda olmuyor degil mi? İnsallah seni ikinci plana atma gibi bir hata yapniyordur.
Kendisi hayatta dilemez her zman kendini hakli goren bir tip ama bu tepkimden sonra benimle para konusmasa en azindan o da yetecekEşini çek kenara konuş üslubun biraz sert olsun, kışkırtıcı laflar söylemeden bu işi cozmelisin, hane içine giren paraya, harcamalara kadar kendisinde hak görüyor çok belli.. torunu için verilmis kırk lirada gözü kalmış birinden de özür dileme,gelsin bir zahmet kendisi özür dilesin...
Ben de o kafaya geldim artikÇok haklısınız ve parayı geri götürmekle çok iyi yapmışsınız. Aklınız varsa kredi çekmeyin o kadarını söylüyorum gerekirse bu uğurda boşanın ama çekmeyin.
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Dilemese dilemesin boşver, sende dileme haklısın çünkü ama keske parayı vermeyip inadına harcamış olsaydın...Kendisi hayatta dilemez her zman kendini hakli goren bir tip ama bu tepkimden sonra benimle para konusmasa en azindan o da yetecek
Uyku tutmadi ki gece ben o parayi neden alip kendime laf soylettim diye kendimi yedimDilemese dilemesin boşver, sende dileme haklısın çünkü ama keske parayı vermeyip inadına harcamış olsaydın...
herkes senş suçlayacak diye düşünmüştüm ki öylede olmuş. K. Pederin demiştir torunuma harçlıkta mı veremicem , kimbilir neler anlattıCanim benim haklisin ben de biliyorum bana karsi dolduracak ama ben bu olayda bile haksiz gorulduysem annemlerin hac olayinda da bana aynisi yaparlardi bu artik benim patlama noktam oldu onlar da biliyor cok iyi kimin ne oldugunu ama aile olduklari icin ben de elin kizi oldugum icin her defasinda beni sucluyorlar benim en ufak bir tepkimde esim zorla ozur dilettiriyor ama bi sondu ona da soyledim bir daha beni oyle bir duruma sokrsan seni de birakirim diye
Kendinin parasi olsa obur tarafa goturmeye kararli bu kadın ramazan ramazan beddua ettirecek insana esin soğuk davranirsa davransin burda mevzu çocuk evlenmemiş görümce kaynin varsa parayı çatır çatır yiyen gelin-damat diliyorum.sizin paranızı düşünmeyi biraksin onlarin derdine düşsün.kafasi basmiyorsa basmasin.erkekler zaten bu konuda ayrı sopalık
Evet canim klasik kavga tehditleridir bundan sonra cocuguna bakmayacagim yaptiklarim haram olsun aglayip bayilip kendini acindirmalar...herkes senş suçlayacak diye düşünmüştüm ki öylede olmuş. K. Pederin demiştir torunuma harçlıkta mı veremicem , kimbilir neler anlattı
Aminnn:)Kendinin parasi olsa obur tarafa goturmeye kararli bu kadın ramazan ramazan beddua ettirecek insana esin soğuk davranirsa davransin burda mevzu çocuk evlenmemiş görümce kaynin varsa parayı çatır çatır yiyen gelin-damat diliyorum.sizin paranızı düşünmeyi biraksin onlarin derdine düşsün.kafasi basmiyorsa basmasin.erkekler zaten bu konuda ayrı sopalık
- 3 Eylül 2010
- 1.047
- 2.388
- 333
Uyku tutmadi ki gece ben o parayi neden alip kendime laf soylettim diye kendimi yedim
Yalnız KV de o parayı düşünerek bütün gece uyuyamamistir. Parayı geri vererek kadının içini sogutmussun. İçten içten çok memnun olmuştur.
- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
Onlarin hac parasi biriktirdigini biliyordu ta ona gozu dikti hatta anneme gelmesi muhtemel miras parasi icin bile konustu boyle herkesin parasina yorum yapabilen isi gucu para olan bir insanparayi vermicektin. bundan snra paradan bahsettigi zaman da konusturtmayin. sinirlarinizi bilsin. ailenin hac parasi ne alaka da diline dolayabilmis. hayret.
Aman olsun bosver ben de icimi bosalttim rahatladimYalnız KV de o parayı düşünerek bütün gece uyuyamamistir. Parayı geri vererek kadının içini sogutmussun. İçten içten çok memnun olmuştur.