• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin pintiligi

çok iyi yapmışsın canım. o lafları sen söyledin ben rahatladım sanki. manyak mı yaaa... madem onca laf etmişsin, ve allahtan seni de silmiş... Bırak muhatap olma, az sinirlerin bozulur en azından.

Pazardan alırım deyince al onu da ihtiyacı olana ver deseydiniz

Kp 40 vermiş Zaman'ında kocasına sözünü geçirip parayı alıp istediğini alsaymış

Kv oğlumun ayağındaki kaç yüz liralık ayakkabıyı beğenmemişti daha güzelleri varmış para verseymiş de alsaymışım keşke

Hala verecek para da alacağım

Haaa bir de çocuğun ayağında Nike bot vardı da tüylü çizme almamışım diye laf etti okula giden erkek çocuk bu arada tüylü çizme alınacak olan da

Onların bakışları farklı kinlenmeyin cevap verin kötü gelin olun destursuz konuşamasınlar karşınızda

Onun ayağında gayet kaliteli bot var parayı hediye diye verdi isen alırız bir şey ama ille bot al sersen ihtiyaç yok dedim tabii sen be gerekirse onu al o para oğlumun dedi ve konu kapandı

Eşin görmüyor mu olanları görmemesi için annesinin karakterinde biri olması lazım

Calisiyor musun sen de ?Seninki de fenaymis bacim Allah sabir versin esin hak vermesi de yetmiyor bazen ama
Ben çalışmıyorum şu anda, keşke çalışabilsem de çatkapılardan kurtulsam. Ailevi sorunlar sebebiyle çalışmayı bıraktım, Bebek için tedavideyim. Tüp bebekte filan izinler zorlu olduğu için başlamadım tekrar. Çalışırken hem bu kadar çok görüşemiyorduk, hem de takmıyordum bu kadar hareketlerini. Şimdi sinir ediyor. Eşime döküyorum akşam ama o da bir yere kadar. Bir yerden sonra bakıyorum savunmaya başlıyor yine abartma bilmem ne diye. Bir insan nasıl çöp karıştırır ve bunu kendine yakıştırır, anlamıyorum ben bunu. Bir iki değil, kapımın önünde ne zaman çöp görse. Seviyesine inemiyorum bile.

Esim pek kizmiyor diyorsun.
Korkarimki yeni evde alirsiniz siz bu kv'ye.
Varya o gun geldiginde elimde ne var ne yoksa harcarim yinede o kv'ye ev aldirmam.
Sen kimsin ya?

Ben olsam bu kadınla çok güzel eğlenirdim :D Hiç üzülmeyin kendi kocası bile biliyor ne olduğunu. Sonradan aklı başına gelir. İnsan torununa harcamayacak da kime harcayacak? O ortamda "ay anne 40 liranın hesabını mı yapıyorsun allah aşkına gören de tüm varlığın gidiyor sanır" diyip gülerdim ben :D Aman ne susuyorsunuz şu insanlara.

bu insanlara onların anladığı dilden cevap vermek lazım. 20 tl lik ayakkabı da pahalı yaa 10 tl ye çarık alırız ahahah deseydn :D

mesafe iyidir
laf etsin boşver
zamanında laf vermediğin için bunlar
sen böyle yapınca biraz haddini öğrenir

Kv iflah olmaz bi cimri hiç çekilmez bu tip.
Sizi silmiş ya siz de onu silin gorusmeyin eşiniz gorussun torunlarını da arada bir görsünler yeterli bence.
Siz asla yan yana gelmeyin derim.
Eğer eşiniz bunu kabul etmezse de boşanmaya kadar götürmek lazım durumu.

Ben çalışmıyorum şu anda, keşke çalışabilsem de çatkapılardan kurtulsam. Ailevi sorunlar sebebiyle çalışmayı bıraktım, Bebek için tedavideyim. Tüp bebekte filan izinler zorlu olduğu için başlamadım tekrar. Çalışırken hem bu kadar çok görüşemiyorduk, hem de takmıyordum bu kadar hareketlerini. Şimdi sinir ediyor. Eşime döküyorum akşam ama o da bir yere kadar. Bir yerden sonra bakıyorum savunmaya başlıyor yine abartma bilmem ne diye. Bir insan nasıl çöp karıştırır ve bunu kendine yakıştırır, anlamıyorum ben bunu. Bir iki değil, kapımın önünde ne zaman çöp görse. Seviyesine inemiyorum bile.
Resmiyetinden surat asmandan da anlamiyor degil mi illa bagira cagira kavga edeceksin

Kv iflah olmaz bi cimri hiç çekilmez bu tip.
Sizi silmiş ya siz de onu silin gorusmeyin eşiniz gorussun torunlarını da arada bir görsünler yeterli bence.
Siz asla yan yana gelmeyin derim.
Eğer eşiniz bunu kabul etmezse de boşanmaya kadar götürmek lazım durumu.
Ben gorusmek istemiyorum zaten ama bana baski yapiyor iste bir de benim anneme de gelip gitmezse diye korkuyorum

mesafe iyidir
laf etsin boşver
zamanında laf vermediğin için bunlar
sen böyle yapınca biraz haddini öğrenir
Aynen canim sustukca dozajini arttirarak laf soylemeye devam etti

Ben olsam bu kadınla çok güzel eğlenirdim :KK70: Hiç üzülmeyin kendi kocası bile biliyor ne olduğunu. Sonradan aklı başına gelir. İnsan torununa harcamayacak da kime harcayacak? O ortamda "ay anne 40 liranın hesabını mı yapıyorsun allah aşkına gören de tüm varlığın gidiyor sanır" diyip gülerdim ben :KK70: Aman ne susuyorsunuz şu insanlara.
Valla canim hep haksiz bulunuyorum konusunca esim basimin etini yiyiyor ailelerin huzuru kaciyor cunku en ufak bir lafta anira anira aglayip bayilma num. Yapiyor o

Esim pek kizmiyor diyorsun.
Korkarimki yeni evde alirsiniz siz bu kv'ye.
Varya o gun geldiginde elimde ne var ne yoksa harcarim yinede o kv'ye ev aldirmam.
Sen kimsin ya?
Ben de oyle dusunuyorum Allah'tan esim ciddiye bile almadi dedigini

Pazardan alırım deyince al onu da ihtiyacı olana ver deseydiniz

Kp 40 vermiş Zaman'ında kocasına sözünü geçirip parayı alıp istediğini alsaymış

Kv oğlumun ayağındaki kaç yüz liralık ayakkabıyı beğenmemişti daha güzelleri varmış para verseymiş de alsaymışım keşke

Hala verecek para da alacağım

Haaa bir de çocuğun ayağında Nike bot vardı da tüylü çizme almamışım diye laf etti okula giden erkek çocuk bu arada tüylü çizme alınacak olan da

Onların bakışları farklı kinlenmeyin cevap verin kötü gelin olun destursuz konuşamasınlar karşınızda

Onun ayağında gayet kaliteli bot var parayı hediye diye verdi isen alırız bir şey ama ille bot al sersen ihtiyaç yok dedim tabii sen be gerekirse onu al o para oğlumun dedi ve konu kapandı
Bundan sonra ben de oyle olacagim ister silsin ister karalasin cok biliyorsalar kendileri alsinlar madem para muhabbeti sokmasinlar hic

çok iyi yapmışsın canım. o lafları sen söyledin ben rahatladım sanki. manyak mı yaaa... madem onca laf etmişsin, ve allahtan seni de silmiş... Bırak muhatap olma, az sinirlerin bozulur en azından.
Valla ben de kendi kendimi yiyiyordum sabhalara kadar uyuyamayip kasiliyordum icimdekini kustum bi anda kesildi kasilmam

Ben gorusmek istemiyorum zaten ama bana baski yapiyor iste bir de benim anneme de gelip gitmezse diye korkuyorum
E gidip gelmesin siz kendi annenize eşiniz de kendi annesine gitsin.
Hatta bu teklifi siz sunun. Huzur daha önemli değil mi ?
Zaten siz onlar için el kizisiniz sizi çok mu ozleyecekler sanki.
Eşiniz de sizin annenizle görüşmese ne olacak yani önemli olan sizsiniz.
Benim ablam öyle yapıyor kafası da çok rahat.

Eğer evliliğinde mutluysan, bu sebeple yuvanı yıkmak çok saçma olur. Onu düşünme bile bence.

İkincisi kayınvaliden hakikaten çok sinir bozucu. Parayı geri götürerek en doğrusunu yapmışsın. Eşinle konuşmuşsun ama tekrar konuş. Artık bu şekilde para mevzusu duymak istemediğini, tekrarı olursa hiçbir şekilde görüşmeyeceğini söyle.
Ya da eşin sana bir şey söyleyene kadar konuşma. Kv tepkini koy. Eşin bu durumdan rahatsız olup sana gelince, o zaman içindekileri söyle.

Ailenin hac parasından ona ne. Gerekirse kızıp küseceksin.

Çizgini koy, sana bir daha para konusu açamasın bile.
Esimle onun yuzunden hep tartisiyoruz zaten o guya karismiyorun diyor ama surat yapiyor bana annesine laf soyledim diye ama ben gorusmeyecgim hatasini anlayana kadar

Allah'tan calisiyorum bu sefer de oglu ev kredisi oduyor diye kahirlaniyor bze yediremiyor diye

Back