• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin pintiligi

Onu da denedik anlamiyor laftan kimseyi takmiyor bu bakalim bu sefer benim ayarim kac gun gidecek esim su an karalar baglayip oturuyor annesine kizdim diye
Hiiç üzerine düşme barışmaya gönül almaya çalışma. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Savun hakkını, beş kuruş da koklatma. Anası dolduruyordur da ondan suratlıdır. Yoksa eşin de farkındadır ama sana karşı kötü hissediyordur.

Annen gibi konustun ayni;)O da boyle konusunca uzuluyorum siz benim arkamda durmadiginiz icin bunlar bu kadar tepeme cikti diye
Onu takma bunu takma, eşin haklıya hakkını veremiyorsa hayatın boyunca hep birilerini takmamak için uğraşırsın. Bana karşı saygısızlık ve sevgisizlik olarak geliyor. Bir erkek beni kime karşı olursa olsun ezdiriyorsa öyle yuva olmasa da olur. Ne anladım ben bu işten hep ben duymamazlıktan gelip ezileceksem. Peh buna da yuva deniyor sanırım.

Ay gece boyunca cocuk uyumqdi konu basligi olan kaynanamin pintiligini kaynanamin pitigi diye okudum yaa :olamaz::rolleyes::rolleyes: cocuk anca uyudu bende uyuyayim:KK16:

Konustum canim hem de kac kere esim ailesine cok duskun annesine cok fazla soylemiyor soyleyince de anlamiyor zaten yine bildigini okuyor
diyeceksiniz ki
kredi bitince mi bilmem anne eşim TEK MAAŞLA EVİ geçindirebilir herhalde
çünkü ben artık eve para vermeyip üstüme başıma sıvıyacağım ya da biriktireceğim :)
diyeceksiniz... sonyçta kadınım eve para vermek zorunda değilim
tamam.. net

bu arada kp nize söyleyin parayı iade ettiğinizi

diyeceksiniz ki
kredi bitince mi bilmem anne eşim TEK MAAŞLA EVİ geçindirebilir herhalde
çünkü ben artık eve para vermeyip üstüme başıma sıvıyacağım ya da biriktireceğim :)
diyeceksiniz... sonyçta kadınım eve para vermek zorunda değilim
tamam.. net

bu arada kp nize söyleyin parayı iade ettiğinizi
Biliyordur canim kim bilir fisfikle nasil anlatti ona da bundan sonra idare etmeyecegim zayen o bir soyluyorsa ben bin soyleyecegim

Onu takma bunu takma, eşin haklıya hakkını veremiyorsa hayatın boyunca hep birilerini takmamak için uğraşırsın. Bana karşı saygısızlık ve sevgisizlik olarak geliyor. Bir erkek beni kime karşı olursa olsun ezdiriyorsa öyle yuva olmasa da olur. Ne anladım ben bu işten hep ben duymamazlıktan gelip ezileceksem. Peh buna da yuva deniyor sanırım.
Aynen oyle bu zamana kadar annesi bana saydiriken benim sabahlara kadar uyuyamadigimi gorurken bir sey demiyordu ck afedersin k...ni donup uyuyordu 3 gundur bana surat asiyor neymis morali bozulmus

Hiiç üzerine düşme barışmaya gönül almaya çalışma. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Savun hakkını, beş kuruş da koklatma. Anası dolduruyordur da ondan suratlıdır. Yoksa eşin de farkındadır ama sana karşı kötü hissediyordur.
O su an nasil baristiririn hesabinda bundan sonra ne alirim ne veririm canin zaten

Bende de var aynısından. İşi gücü para. Evde yeni bir şey görse, hayırlı olsun demeden bunu kaç paraya aldın der. benim ailemin gayri menkullerinden paralarını sayar, bir de eleştirir, kıyafetini bilmem neyini harcadıkları paralardan.

Eve gelen temizlikçim bile geçen, neden kapıdan girdiğinde bir selam bile vermiyor, ne garip dedi. Senin burda olmanı istemiyor da ondan dedim. Temizlikçiye verilen para, onun kesesine batar. Bana devamlı kendi işini kendi yapan, bir de üstüne kayınvalidelerinin evini temizleyen gelinlerden örnek verir.

Evde gördüğü her poşedi karıştırır, yetmez kapının önündeki çöpü karıştırır.

Allah tan eşime anlatınca bana hak veriyor, yoksa acayip

Bende de var aynısından. İşi gücü para. Evde yeni bir şey görse, hayırlı olsun demeden bunu kaç paraya aldın der. benim ailemin gayri menkullerinden paralarını sayar, bir de eleştirir, kıyafetini bilmem neyini harcadıkları paralardan.

Eve gelen temizlikçim bile geçen, neden kapıdan girdiğinde bir selam bile vermiyor, ne garip dedi. Senin burda olmanı istemiyor da ondan dedim. Temizlikçiye verilen para, onun kesesine batar. Bana devamlı kendi işini kendi yapan, bir de üstüne kayınvalidelerinin evini temizleyen gelinlerden örnek verir.

Evde gördüğü her poşedi karıştırır, yetmez kapının önündeki çöpü karıştırır.

Allah tan eşime anlatınca bana hak veriyor, yoksa acayip
Calisiyor musun sen de ?Seninki de fenaymis bacim Allah sabir versin esin hak vermesi de yetmiyor bazen ama

Aynen oyle bu zamana kadar annesi bana saydiriken benim sabahlara kadar uyuyamadigimi gorurken bir sey demiyordu ck afedersin k...ni donup uyuyordu 3 gundur bana surat asiyor neymis morali bozulmus
Allah kolaylık versin, zamanında annen yüzünden günlerce uyuyamadığım olurdu üzüntüden. Üzülmek zordur bilirim geçer derdim senin yerinde olsam. Kararlılığını görsün.

Eğer evliliğinde mutluysan, bu sebeple yuvanı yıkmak çok saçma olur. Onu düşünme bile bence.

İkincisi kayınvaliden hakikaten çok sinir bozucu. Parayı geri götürerek en doğrusunu yapmışsın. Eşinle konuşmuşsun ama tekrar konuş. Artık bu şekilde para mevzusu duymak istemediğini, tekrarı olursa hiçbir şekilde görüşmeyeceğini söyle.
Ya da eşin sana bir şey söyleyene kadar konuşma. Kv tepkini koy. Eşin bu durumdan rahatsız olup sana gelince, o zaman içindekileri söyle.

Ailenin hac parasından ona ne. Gerekirse kızıp küseceksin.

Çizgini koy, sana bir daha para konusu açamasın bile.

Şimdi okudum, eşin surat yapıyormuş. İstediği kadar yapsın. Ya annesi değişecek ya da hiçbir zaman görüşülmeyecek. Kendisi bilir

senin kaynana tam ağzına tuvalet terliğiyle vurmalık :sinirli:ben sinir oldum burdan çok konuşmasın milletin parasınada göz dikmesin şöyle bağıra bağıra para benim keyif benim istediğimi alırım diye bağırasım geldi

Kayınvalıdeyle gorusmek zorunda degılsınız
Gelırsede gıtmek zorunda kalırsanızda konusmayon onla hıc
Esınız gorusuyorsa gorussun

Kayınpeder para verırse bosuna vermeyın esınız gerı ıstıyor zaten hem cocugumunda bırseye ıhtıyacı yok tesekkur ederız dedesı dusunmen yeter deyın

Sız kayınpederı kazanın kayınvalideyı yalnızlastırın muhattap olmayın hıc bellıkı akli dengesı yerınde degıl

ayyy inanamıyorum ....
bu nasıl bişey böyle yaa .. gidip o parayı yüzüne atardım ben olsam .. sen kimsin be çocuğuma istediğim ayakkabıyı alırım sizin paranıza mı kaldım derdim .. al bunla kendine 20 tllik ayakkabı al derdim kalanıyla da sebze alsın da biraz kafası çalışsın ..

Ya benim de en büyük hayalim yaşlanayım torunum gelsin bişeyler istesin hepsini alayım, gelinim/kızım şımarttın diye kavga etsin. İnsan torunundan nasıl kısar, o meyvelerin en güzeli bence :anne:
Cok tatlisiniz ama ya ins Rabbim nasip etsin birsuru kucuk prens ve prenseslerinizle kocaman kalabalik mutlu huzurlu bir yuvaniz olsun

çalışmıyor iseniz oğlumun parasını yiyor diye düşünüyor kesin

En sevmedigim kaynana tipi.oglunu cuzdan gibi gorup somurmeye calisan.hersey esinde bitiyor.kendine o muameleyi yaptirmasin.herkesin kesesi ayri

20 liraya ayakkabi mi kalmis,en son 160 a aldim ogluma daha cok taze ayaklari cunku iyi birsey olmasi lazim..yanlis anlama arkadasimda kredin bitince kendi adiniza birsey alin kv ye ew almakta neymis...

Back