- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
Merhaba arkadaşlar ben 5 senelik evliyim iki kız çocuğum var büyük olanı 3 yaşında eltim 14 senelik evli Onun da iki kızı bir oğlu var en küçük kızı 7 yaşında O da ben de kaynanam ların yanında kalıyorduk Ben yeni evlenmişim eve beni görmeye gelen misafirler oluyor du Kaynanan misafirlerin yanında sürekli eltimi övüyor şte böyle İyi işte şöyle iyi O olmasa ben ne yaparım o olmasa ben yaşayamam gibi şeyler söylüyor bu bu şekilde 2 sene boyunca sürdü düşünün Ben daha yeni evliyim eltim 14 senelik evli sanki Gelen giden eltimi bilmiyormuş gibi benim yanımda sürekli onu övmesi canımı çok sıkıyordu da her neyse buna artık alışmıştım benim kızım doğduktan sonra kaynanam kızımı bir kere olsun kucağına almadı bir kere olsun onu sevmedi ama eltimin 3 çocuğuna da baktı Türkiye'ye gittiği zaman 1 ay 2 ay kalırdı ve çocuklarının hiçbirini götürmezdi kaynanam bakardı onlara hala daha öyle zaten Ama benim kızıma gelince söylediği laf şu oldu Ölürüm de bakmam sebebini sorduğumda ise senin kızın mızır Ben ona bakmam dedi eltimin üç çocuğunu parka götürür Benimki yanlarında gitmek isteyince gel kızını al senin kızın bizim peşimize takılıyor der işin ilginç yanı nedir biliyor musunuz eltimin kocası yani kaynım kaynanamdan ve kayın babamdan nefret ediyor onların evlerine gelmesini bir bardak su içmesini dahi istemiyor hasta olduklarında hastaneye dahi götürmüyor kendisi gidiyorsa yalvarıyor lar bizi de götür ve götürmüyor Benim eşim de ailesine düşkün hastaneye düğüne ev gezmesine hep benim işim götürür onlari kadının bize karşı değişik anlam veremediğim bir düşmanlığı var. Hele de büyük kızıma karşı diğeri zaten 4 aylık Bu arada biz taşındık ama aramızdaki mesafe araba ile 5 dakika bu konuyu bugün açmamın sebebi Bugün bize geldiler hastaneden dönmüşler küçük kaynım götürmüş daha eve girmeden kapının önünde benim kızın havuzunu gördü şu Plastik havuzlardan hemen eltimin kızı 7 yaşında olan kızı ayse adi kızımı görür görmez Ama bu havuzu ver Ayşe'ye götüreyim işte Ayşe'nin amcaları Ayşe'ye daha büyüğünü alacak işte dün gece Ayşe bizdeydi biz onu çok sevdik sarıldık öptük amcaları ona yemiş aldı ve bunun gibi bir sürü saçmaladı ve yine Kızıma da sarılmadı öpmedi Hatta dedesi kızıma şeker almış onu bile Ayşe'ye götürecekmiş �ğrenç ötesi bir insan bana yaptıkları neyse de kızıma yaptığı benim canımı çok sıkıyor bundan sonra karar verdim artık hiçbir lafın altında kalmayacağım Gerçi daha önce sen benim kızımı niye sevmiyorsun dedim defalarca bana tek söylediği senin kızın mızır benim kızım hiç mızır değil Çok akıllı kendini bilen ve işin en kötü yanı da sürekli babaanne babaanne diyor Onun etrafında dönüyor olması İşte bu benim çok canımı yakıyor arkadaşlar Sizce ne yapmalıyım ben bu kadına eşimin hatrına oraya gittiğimde bir hafta kendime gelemiyorum sinirden onlar buraya geldiğinde yine bir hafta boyunca sinir krizleri geçiriyorum biliyorum Beni kıskandırmak için sinir etmek için yapıyor Ancak ben kıskanmıyorum sadece aşırı derecede sinir oluyorum Bana kalsa hiç sevmesin umrumda bile değil öyle cahil insanlar benim çocuğumu seveceğine hiç sevmesin ama çocuk iste istiyor.Beni neden sevmiyor diyor Bir de oruç tutmuş Allah'ından bulasıca kızlar Sizce onu kendi silahıyla vurabilmek için ne yapabilirim Biraz uzun oldu Kusura bakmayın ama anlatılacak o kadar çok şey var ki iğrençlikleri ile ilgili şimdilik bu kadarını söyleyeyim