Kaynanamın hangi senaryosu dogru

Nasıl yaklasmam gerekiyor napmalıyım annem dediki bunlar bence alinin verdiği sözü duydu korkuyor hepsi ve ortalıgı karıstırmak istiyorlar gözdağı veriyorlar gibisinden
Siz esinizden emin misiniz? Nisanlilik dinemini vs sormuyorum. Bugun sizi destekliyorsa arkanizda duruyorsa ailesini cokta sallamiyorsa hicbirsey yapmayin. Kv konussun dursun. Bir daha da boyle bir konuya girerse anneniz sert yapsin. Bana neden anlatiyorsun bunlari ayip degil mi desin konuyu kapatsin. Bence siz birsey yapmayin. Anneniz arada kalacak. Mesafeli davranin yeter..

Annemle normalde telefonda konusmuyorlar ayrı sehirdeler işte kac ay sonra ilk kez görüdüler birbirlerini allah bilir bida ne zaman görürde sacmalar annem arada kalacak gibime geliyor banada kaynanam su an evde bizimle suratım beş karıs eşimde noldu annen gitti diye mi üzülüyosun niye trip atıyosun diye sorup duruyor simdi hic bi şey olmamıs gibi eşimle canımlı cicimli mi konusayım

Esinizin pek sucu yok ki. Olanlari anlatin esinize. Annesine birsey demesin ama bilsin madem..

Kaynanın bir Allah dediğine inan boşver onu sen..
eşine güven eğer “şüpheci” bir davranışı yoksa tabi.. Sen eşinle kararını al ve uygula.. Sonra da kim ne derse fesatlıklarına ver..

Kaynanın bir Allah dediğine inan boşver onu sen..
eşine güven eğer “şüpheci” bir davranışı yoksa tabi.. Sen eşinle kararını al ve uygula.. Sonra da kim ne derse fesatlıklarına ver..
Kıskanc fesat insan allah kızlarının karsısına cıkarsın

Kesin ilk söylediği doğruydu şimdi atıp tutuyor

Ay resmen fitne fesat peşinde bu kadin ya..kesinlikle inanma başkası ile olacaktı ben istemedim vs hepsi hikaye.. aranızı bozmaya uğraşıyor besbelli..
Benimkide biz 2 aylık evliyken bir gün bana "biliyormusun oğlum hala eski nişanlısına aşık,onu asla unutamaz"demişti.
Birde sakin kocana söyleme demeye kalktı
Dururmuyum söyledim tabiki..hemde onun yanında.Bunlar doğru ise benimle neden evlendin sen dedim..adam şok..))
Yalandı tabiki..O an annesine nasıl kızdı anlatamam. Neden yaptığını da anladı tabi.Cunku benim hakkımda da ona saçma sapan şeyler anlatıyormuş.
Eşinle açık açık konuşmanı bunları anlatmamı tavsiye ederim.

anneme söylediği şeyler yanına mı kalsın hadi eşimle aramı bozmayayımda annem nolcak
Ama sizde her tavsiyeye Yok demişsiniz. O zaman anneniz arayıp kaynanayı paylasın. Siz de rahat edin. Ona Yok buna olmaz anneme laf etmiş ama ben konuşursam annem yalancı durumuna düşer. Ama yanına kar kalmasın. Ee peki ne olacak o zaman

Esinize sorun ne olup bittigini ve annesinin dediklerini anlatin.
Benim kv, gorumce filan oturuyorduk disarda bir isimizi halletmistik ve esim yoktu. Muhabbet neredense evliligimize gelmisti. Kv dedi ki "Oglum sana evlenme teklif edecegi zaman telefon acip bana sormustu nasil yuzuk alacagini, ben de ucuzunu alma dedim biraz daha pahalisini aldirdim"????!!!???!!? Dedi.

Telefonda niye yuzuk sorsun ki esim asla oyle bisey yapmaz, 4 yildir bisey alirken annesine sordugunu gormedim, telefonda bile sık gorusmez ne yuzuk sormasi. Hayir sanki esim bana ucuzunu alacakti da kendisi sayesinde yuzugum pahalisi olmus havasina girmiyor mu sinir etti beni.
Tabi ki esime soyledim adam kahkaha atti.

ama bise deyimmi o manada söylememiş hani oglum ucuzunu alcakti demek istememis bence yani ben seni cok seviyorum kizim guzel bir yuzuk al oglum dedim demeye getirmis sana yaranmaya çalışmış kizz. Yazık kız :)))))

Olabilir ortamda yabanci yoktu gorumce vardi sadece. Belki de dedigin gibidir. Ben ters anladim

Bu yaşıma kadar icimde cok sey tuttum hastalık sahibi oldum ancak kendim ile alakali konularda feristahini tanımam. Ben simdiye ortalığı ayaga kaldırmıştım
Once annem sonra kaynanam sonra eşim sonra sosyal medya coskuyu vermistim hop oturup hop kalkmıştım nasil dayaniyorsunuz boyle sozlere laflara
Istedigi kadar annesine duskun olsun ya da seviyor olsun ortada sizin evliliginiz ve daha dogrusu esinizin sizin hakkinda dusunceleriyle alakali dönmüş sözler var
Ben burada en cok anneyi hatali gördüm
Yaşı büyükmüş müş.
Eeee?
Ne yani yaşı bizden buyuk diye paldir küldür konusan terbiyesiz insanlara hurmet duyup cevap vermeyecek miyiz?
Valla pes dogrusu ne anneler var kaplan gibi kesilir cocugu hakkinda kimseye konusturmaz ya da boyle durumlarda bir guzel cevap verir zaten oyle anneleri de damatlari sevmez ee cunku erkekler isterki ezik olsun sessiz olun ailesi arkasında durmasin da rahat rahat kafasini ezelim.
Burda annen hatali cevap vermeyerek
Sana soyleyerek de hatalı.
Sen de susup oturarak en hatali olansin.
Annen bazi seyleri soyleyip ortaligin kizismasini goze alıyorsa o zaman arada kalip kötü olmayi da goze alacak oyle degilmi
Git hesap sor herkese.
Bence.

Bende cok kızıyorum anneme böyle çekingen durma hala kadının pesinden abla otur abla ye diyeee geziyordu ben kızdım ağır başlı ol biraz diye annem neye ugradıgını sasırdı zaten her seyi kafasına takan ni kadın ben simdi eşiöe öesaj mı atsam kaynanam evde Cünkü mesajla mı anlatsam olanları bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…