Kaynanamın hangi senaryosu dogru

Eşiniz size mi annesine mi güvenir
Eger sizin yanınızdaysa annesine hesap sorar cunku
Kim haklıysa onun tarafında olur onlar icin bana bapırmıslıgı vardır benim icinde onlara cok bağırmıslıgı var yani tarafsız ama kanıt yok sonucta kaynanam söylemedim

Kaynana oltasına gelmeyin..ses etmeyin..

Taşının şok olsun kalsın:)) aa 4 yıl mı var taşınmaya..tipik erkek yalanı o 4 yıl hayatta gelmez.
Gelir de geçer gider sadece.Adam 3 4 yıl uzun geliyor paçayı kurtardı kendince.Hesap etmiştir o zaman da annem yaşlandı hasta bırakamam vs derim diye.Bırakmamak,yakın olmak isteyebilir anlarım,fakat oyalamak
Konu sahibini anlıyorum,hem de çok iyi.
Ama bir sözle hayallere dalmam ben olsam

Sen okuma yazma bilmişşin ama cahilligin baki kalmış.

Demek ki bu işler öyle okuma yazmayı sökmekle olmuyormuş, değil mi
Buna biraz katılıyorum,görgüsüz ve cahil olabilir,fakat okutmadıysa ailesi nasıl öğrenebilirdi okuma yazmayı?İbrahim Tatlısesin cümlesiyle"Ailesi Oxforda yolladı da o mu gitmedi"

Doğu görevinden dolayı bekliyoruz

Eşin geldiğinde ağlayarak annesinin dediklerini anlat. Kadın yalan söylüyosa eşin annesini affetmez

Ne edepsiz bir kv niz varmis. Laflara bak ya soylenecek seyler mi??!
Siz bu konuyu kurcalamayin. Sessiz kalip bi gun pat diye "biz benim memlekete tasiniyoruz yarin" diyin. Catlasin.

Bende ona sasirdim acikcasi. Anlattiklari dogru olsa bile ne yuzle annenize anlatir bunlari cozemedim. Tehlikeli bir kadin...
Nasıl yaklasmam gerekiyor napmalıyım annem dediki bunlar bence alinin verdiği sözü duydu korkuyor hepsi ve ortalıgı karıstırmak istiyorlar gözdağı veriyorlar gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…