Hayatım gittikce daha kötüleşiyor
Sabah test yaptım ve yine hamileyim
ama hic sevinemiyorum cünkü eşimle kavgalıyız ve bu sefer o kadar sinir oldum ki ailemin evine gittim
boşanmaktan fln bahsettik...
kavganın sebebini anlatayım:
dört hafta önce kerdeşim koronaya yakalanarak karantinada kaldi iki hafta.. yani korona diye bisey kalmadi diyebiliriz
gecen hafta da kaynanam olcak kişide sözde koronaya yakalanmis hatta iki gün hastanede yatmış sözde.. ben pek inanmadım da neyse.. herkes test yaptırmış bir tek kaynanamın testi positiv cıkmış.. neyse
ailemden uzak oturduğumu belirtmiştim hatırlarsanız.. kardeşim de bize yakın bi yerden bir kız ile tanıştı ve nişan hazırlıkları ufaktan başladı.. yaşadığımız ülkede de kuyumcular artık sadece randevulu müşteri kabul ediyor ve bunun icin kardeşim cuma gününden bize gelip cumartesi de kuyumcuya gitti kızarkadaşı ile birlikte...
kardeşimin geleceğini bilmeden önce eşim beni arayıp kücük kardeşleri bizde kalacağını söyledi kaynanamdan onlara korona bulaşmasın diye
önce kabul ettim sonra kardeşimin geleceğini duyunca tekrar eşimi aradım dedim (evli olan) kızkardeşinde kalsınlar her iki tarafta da vaka var bide öbür tarafa bulaşırsa yine gümbürtü kopar.
önce dur bi konuşayım fln dedi sonra tekrar telefonda konusunca sadece erkek kardesini getireceğini söyledi (anlayışınız icin: kaynanam coook sonradan bir kız bir erkek cocuk daha getirdi dünyaya)
niye kızkardeşinde kalmıyo fln diyince dedi onlarda yer yok nerde kalcak..
neyse sesimi cikarmadım cuma günü cattı kapıya kardeşim geldi eşimde tuhaf bi haller yok gercekten iyileştinmi yok bak kardeşim astım hastası fazla yakın olmayın fln
neyse saat olmuş 10 bu telefon ile konustuktan sonra girdi iceri dedi ben kerdeşimi kızkardeşime götürüyorum ben de bu aksam orda kalırım saat gec oldu o saate geri dönemem yarın gelirim
bi sinir oldum!! önceden bi cocuk icin yeri yok dediği kızkardeşinin evinde ne hikmetse iki kişilik yer cıltı sırf kardeşim geldi diye...
ertesi gün testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ama hala kavgalıyız
eşime söyledim haberi önce sevindi aksama gelcem konuşur barışırız dedi ben tabi inatcı gelme nereye geliyon kal orda fln diyom ama icimden gelmesini istiyorum tabi
Eşim ama yine kardeşini bize getirme derdinde
abi ne zmn size gitcez yine diye mesaj atmış eşime onun resmini atıyo bana...
hic cvp yazmadım
bu sefer diyo ki bana bu iliskinin devam gitmesini istiyormusun istemiyormusun sadece evt veya hyr yaz
dedim ki ona Sen benim haricimde herkesi dinlediğin sürece bundan dolayıda her defasında ben incindiğim sürece ve bana yalan attığın sürece istemiyorum
onun cevabı
istemiyorsun yni?
bu sözden anladığı bu... kafayı yicem
neyse yine akşam oldu bekliyom bekliyom gelen giden yok saat oldu 8 eşim msj attı diyo tm yarın kardeşim ile birlikte gelirim konuşup ne yapacağımızı kararlaştırırız
dedim boşuna gelme kardeşim ile birlikte annemlere gidicem bir kac eşyamı şimdiden götürüp coğunu sonradan bi türlü götürürüm
önce dedi gidemezsin
ben de dedim ki gece 10 da kardeşini götürebilip ama 8de ilişkimiz icin buraya gelemiyosan bana da karışamazsın
götürmeye mecburdum babam getir dedi diye cvp yazdı...
şimdi de ailemin yanındayım ve ne olcak bilmiyorum
tek isteğim hatasını kabullensin ve pişman olup yalvarsın bana geri dön diye
babasına hep kızardı hep kardeşlerini yedirdi icirdi bizle hic ilgilenmedi diye kendisi de aynısını yapıyor farkında değil...