- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- Konu Sahibi Hesappasif
görgüsüz cahil okuma yazması bile olmayan insam cevre görmemiş biri
Sen okuma yazma bilmişşin ama cahilligin baki kalmış.
Demek ki bu işler öyle okuma yazmayı sökmekle olmuyormuş, değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görgüsüz cahil okuma yazması bile olmayan insam cevre görmemiş biri
Kim haklıysa onun tarafında olur onlar icin bana bapırmıslıgı vardır benim icinde onlara cok bağırmıslıgı var yani tarafsız ama kanıt yok sonucta kaynanam söylemedimEşiniz size mi annesine mi güvenir
Eger sizin yanınızdaysa annesine hesap sorar cunku
Sen okuma yazma bilmişşin ama cahilligin baki kalmış.
Gelir de geçer gider sadece.Adam 3 4 yıl uzun geliyor paçayı kurtardı kendince.Hesap etmiştir o zaman da annem yaşlandı hasta bırakamam vs derim diye.Bırakmamak,yakın olmak isteyebilir anlarım,fakat oyalamakKaynana oltasına gelmeyin..ses etmeyin..
Taşının şok olsun kalsın:)) aa 4 yıl mı var taşınmaya..tipik erkek yalanı o 4 yıl hayatta gelmez.
Buna biraz katılıyorum,görgüsüz ve cahil olabilir,fakat okutmadıysa ailesi nasıl öğrenebilirdi okuma yazmayı?İbrahim Tatlısesin cümlesiyle"Ailesi Oxforda yolladı da o mu gitmedi"Sen okuma yazma bilmişşin ama cahilligin baki kalmış.
Doğu görevinden dolayı bekliyoruzCahil lafı agzinizdan düşmüyor. Ama o cahil dediğiniz kv ve eş tasinmayacaginizi bal gibi de biliyor, çünkü sizi susturmak için 3-4 yil denmis.4 yila kim öle kim kala
Doğu görevinden dolayı bekliyoruzGelir de geçer gider sadece.Adam 3 4 yıl uzun geliyor paçayı kurtardı kendince.Hesap etmiştir o zaman da annem yaşlandı hasta bırakamam vs derim diye.Bırakmamak,yakın olmak isteyebilir anlarım,fakat oyalamak
Konu sahibini anlıyorum,hem de çok iyi.
Ama bir sözle hayallere dalmam ben olsam
Hayır doğu görevinden dolayı bekliyoruzCanını sıkmak istemem ama esin vakit kazanıp seni oyalamaya çalışıyor olmasın?Sonrasında çoluk/çocuk ....annem torununu görmezse ölürler baslayacaktir
Anneme yaptıklarını da mı anlatmayayım eşimeOrtalık karıştırmak için yapıyor bence boşver gitsin .yemezler bunu mikser kaynana
Hayırlısı olsun canım ... 4 yıl sonra umarım istedigin gibi gelişir herşeyHayır doğu görevinden dolayı bekliyoruz
Eşin geldiğinde ağlayarak annesinin dediklerini anlat. Kadın yalan söylüyosa eşin annesini affetmezarkadaşlar ben eşimin ailesinin oldugu sehre gelin geldim .cok korkuyorlar eşimi alıp kendi sehrime gidicem diye .daha önce kaynanam anneme demişti ki “aliyle(eşim) meleke kavgalıydı ben aliye bosver kızın aileside istemiyorsa at nişanı demiştim ama ali ben meleke olmazsa hic bi kızla evlenmem dedi “ 1 sene geçti ve simdide anneme “ali nişanlıyken bana bi öğretmen var melekeyi terketcem ayrılmak istiyorım öğretmenle evlencem dedi ama ben engel oldum “demiş kaynanam.hangisi dogru olabilir kestiremiyorum eşim bana hep derdi sen olmazsan kimseyle evlenmem diye .birde eşim annesine keske seni dinleyip evlenmeseydim batılı biriyle demiş.şu an eşimi benim memlekete gelmeye ikna ettim ama ailesinin haberi yok sakladık acaba duyulduda annesi gözdağı mı veriyor melekeyi aldattı cok da sevmiyor bosatırım sizi gibisinden korkutuyorlar mı hikaye uydurarak anlamadım kafam cok karısık eşime bunun hesabını sorsam mı napsam annem ortalıgı karıstıran biri olacak bu sefer laf tasımıs diye. karısık anlatmıs olabilirim affedin ben bile anlattıgımı anlamadım of
Kayinvaliden yemin ederek "ben böyle birşey demedim" derse ....annen hangi pozisyonda kalacak?Anneme yaptıklarını da mı anlatmayayım eşime
Umarım canımHayırlısı olsun canım ... 4 yıl sonra umarım istedigin gibi gelişir herşey
Hazmedemiyorum ama ben neysede zavallı anneme nasıl öyle laflar ediyorNe edepsiz bir kv niz varmis. Laflara bak ya soylenecek seyler mi??!
Siz bu konuyu kurcalamayin. Sessiz kalip bi gun pat diye "biz benim memlekete tasiniyoruz yarin" diyin. Catlasin.
Ortalığı karıstıran kişi olacak ofKayinvaliden yemin ederek "ben böyle birşey demedim" derse ....annen hangi pozisyonda kalacak?
Bende ona sasirdim acikcasi. Anlattiklari dogru olsa bile ne yuzle annenize anlatir bunlari cozemedim. Tehlikeli bir kadin...Hazmedemiyorum ama ben neysede zavallı anneme nasıl öyle laflar ediyor
Nasıl yaklasmam gerekiyor napmalıyım annem dediki bunlar bence alinin verdiği sözü duydu korkuyor hepsi ve ortalıgı karıstırmak istiyorlar gözdağı veriyorlar gibisindenBende ona sasirdim acikcasi. Anlattiklari dogru olsa bile ne yuzle annenize anlatir bunlari cozemedim. Tehlikeli bir kadin...