- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
-
- Konu Sahibi Hesappasif
Anlatmak en iyisi galiba icim icimi yiyor cünkü tek korkum zavallı annem suclu durumuna düşerse kaynanam yalandan ben öyle demek istemedim demedim derseAma sizde her tavsiyeye Yok demişsiniz. O zaman anneniz arayıp kaynanayı paylasın. Siz de rahat edin. Ona Yok buna olmaz anneme laf etmiş ama ben konuşursam annem yalancı durumuna düşer. Ama yanına kar kalmasın. Ee peki ne olacak o zaman
Ne zaman gidiyor kaynana ?Bende cok kızıyorum anneme böyle çekingen durma hala kadının pesinden abla otur abla ye diyeee geziyordu ben kızdım ağır başlı ol biraz diye annem neye ugradıgını sasırdı zaten her seyi kafasına takan ni kadın ben simdi eşiöe öesaj mı atsam kaynanam evde Cünkü mesajla mı anlatsam olanları bilmiyorum
Annem uzaktan evime gelmiş gülüp sğlenceğine lafları soktu soktu durdu o benden cok sevgi görür bundan sonraEşinizi alın gidin en güzel cevap.
Bazı kayınvalideler inatla anlamak istemiyor. Gelin diye yerin dibine gömüp durdukları kadınları ne kadar dibe yollamaya çalışırlarsa o kadar ters tepiyor anlamamak için direniyorlar.
Ne gerek var fitne fesatlığa?
Sadece kayınvalideler için demiyorum bizim milletimiz artık bir anlasa şunu yapsa artık güzel olacak. Oturup güzel sohbet edip belki eğlenip güleceğimize, (güzel anılar biriktirmek varken) iyice biribirimizden koptuk.
YArın canımNe zaman gidiyor kaynana ?
O en iyisi gitsin canım,öyle konusursun eşinle arkadan konuşmak neymis görsün arkadan boyle konusulur :)YArın canım
peki kaynanan napti :) çok merak ettim bunuAy resmen fitne fesat peşinde bu kadin ya..kesinlikle inanma başkası ile olacaktı ben istemedim vs hepsi hikaye.. aranızı bozmaya uğraşıyor besbelli..
Benimkide biz 2 aylık evliyken bir gün bana "biliyormusun oğlum hala eski nişanlısına aşık,onu asla unutamaz"demişti.
Birde sakin kocana söyleme demeye kalktı
Dururmuyum söyledim tabiki..hemde onun yanında.Bunlar doğru ise benimle neden evlendin sen dedim..adam şok..))
Yalandı tabiki..O an annesine nasıl kızdı anlatamam. Neden yaptığını da anladı tabi.Cunku benim hakkımda da ona saçma sapan şeyler anlatıyormuş.
Eşinle açık açık konuşmanı bunları anlatmamı tavsiye ederim.
Eşinizi alın gidin en güzel cevap.
Bazı kayınvalideler inatla anlamak istemiyor. Gelin diye yerin dibine gömüp durdukları kadınları ne kadar dibe yollamaya çalışırlarsa o kadar ters tepiyor anlamamak için direniyorlar.
Ne gerek var fitne fesatlığa?
Sadece kayınvalideler için demiyorum bizim milletimiz artık bir anlasa şunu yapsa artık güzel olacak. Oturup güzel sohbet edip belki eğlenip güleceğimize, (güzel anılar biriktirmek varken) iyice biribirimizden koptuk.
Napsın onda binbir türlü numaralar vardır önce biraz panikledi sonra ben böyle düşünüyorum dedi yüzsüz yüzsüz.Sanki önemli olan onun ne düşündüğü))peki kaynanan napti :) çok merak ettim bunu
4 sene sonra gideceklermiş yalnız. söz 4 sene sonraya verilmiş.
konu sahibesi inanmak istemese de geçiştirilmiş.
Ay eşimin aileside bu şehirde olmasa olabilir ama sürekli görrüsme olmasa da görmek istemiyorum4 yılmı? Oy yavrucummmmm 4 ay bile çok uzundur olan yapmak için, sen evliliğini sürgürceksen böyle uzunn yıllıklı planlar yapma. Bulunduğun yeri güzelleştirmeye ve mutlu olmaya çalış. O bunu dedi bu bunu dediyle zor hayat.
Dogu görevinden dolayı beklicez yoksa giderdik hemenUykuluydum o ayrıntıyı atlamışım.
Konu sahibi geçiştirilmemiş direkt kandırılmış.
Nasil bir fesatlık kötü kalplilik diyelim ki öyle konuşmalar gecti aralarinda ama ortada evlilik var simdi söylenecek lafmiarkadaşlar ben eşimin ailesinin oldugu sehre gelin geldim .cok korkuyorlar eşimi alıp kendi sehrime gidicem diye .daha önce kaynanam anneme demişti ki “aliyle(eşim) meleke kavgalıydı ben aliye bosver kızın aileside istemiyorsa at nişanı demiştim ama ali ben meleke olmazsa hic bi kızla evlenmem dedi “ 1 sene geçti ve simdide anneme “ali nişanlıyken bana bi öğretmen var melekeyi terketcem ayrılmak istiyorım öğretmenle evlencem dedi ama ben engel oldum “demiş kaynanam.hangisi dogru olabilir kestiremiyorum eşim bana hep derdi sen olmazsan kimseyle evlenmem diye .birde eşim annesine keske seni dinleyip evlenmeseydim batılı biriyle demiş.şu an eşimi benim memlekete gelmeye ikna ettim ama ailesinin haberi yok sakladık acaba duyulduda annesi gözdağı mı veriyor melekeyi aldattı cok da sevmiyor bosatırım sizi gibisinden korkutuyorlar mı hikaye uydurarak anlamadım kafam cok karısık eşime bunun hesabını sorsam mı napsam annem ortalıgı karıstıran biri olacak bu sefer laf tasımıs diye. karısık anlatmıs olabilirim affedin ben bile anlattıgımı anlamadım of