Kaynanamın hangi senaryosu dogru

Anlatmak en iyisi galiba icim icimi yiyor cünkü tek korkum zavallı annem suclu durumuna düşerse kaynanam yalandan ben öyle demek istemedim demedim derse

Ne zaman gidiyor kaynana ?

Eşinizi alın gidin en güzel cevap.
Bazı kayınvalideler inatla anlamak istemiyor. Gelin diye yerin dibine gömüp durdukları kadınları ne kadar dibe yollamaya çalışırlarsa o kadar ters tepiyor anlamamak için direniyorlar.
Ne gerek var fitne fesatlığa?
Sadece kayınvalideler için demiyorum bizim milletimiz artık bir anlasa şunu yapsa artık güzel olacak. Oturup güzel sohbet edip belki eğlenip güleceğimize, (güzel anılar biriktirmek varken) iyice biribirimizden koptuk.

Annem uzaktan evime gelmiş gülüp sğlenceğine lafları soktu soktu durdu o benden cok sevgi görür bundan sonra

peki kaynanan napti :) çok merak ettim bunu

4 sene sonra gideceklermiş yalnız. söz 4 sene sonraya verilmiş.
konu sahibesi inanmak istemese de geçiştirilmiş.

annene söylemiş birdebılmıyormu kızına söyleceğini? planlamış söylemiş..kendi çapından çıkmasına izin verme kendi çalsın kendi oynasın..eğerki sen eşine böyle böyle dersen,ki eşinde annene soracaktır. 'ben öyle şey söylermıyım oğlum,o kadın uydurmuş' der ve ikinci perde açılır.

Şimdi hiçbir şekilde taşınma konusunu açmayın , çomak sokar.
Evi tutun , eşyaları kolileyin , helallesmeye gidin o saatten sonra zaten hiçbişey yapamaz.
Güzel şeylerden insanlara bahsetmeyin bozulur. .

4 yılmı? Oy yavrucummmmm 4 ay bile çok uzundur olan yapmak için, sen evliliğini sürgürceksen böyle uzunn yıllıklı planlar yapma. Bulunduğun yeri güzelleştirmeye ve mutlu olmaya çalış. O bunu dedi bu bunu dediyle zor hayat.

Ay eşimin aileside bu şehirde olmasa olabilir ama sürekli görrüsme olmasa da görmek istemiyorum

Nasil bir fesatlık kötü kalplilik diyelim ki öyle konuşmalar gecti aralarinda ama ortada evlilik var simdi söylenecek lafmi

Eşiniz batılı biriyle keşke evlenmeseydim diye kime demiş, kimden duydunuz bunu, eşinize sordunuz mu doğrumu diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…