• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın erkek torun isteği

kafasikarisikhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
4
-20
1
28
Merhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….

Merhaba herkese eşim hep erkek kardeşi olsun istemiş ama kaynanam yapmamış 1 kız kardeşi var sadece. Ben hamileyim ve en başından sağ tarafa yat erkek olsun ,bebek sağ tarafta mıdır, tatlımı aşeriyosun, erkek olsun ,ilk çocuk erkek olsun, oğlum onu kardeşi gibi sevsin:))))) gibi gibi şeyler söylüyor veeeee cinsiyetimiz KIZ:) hayal kırıklığına uğradım dedi öğrendiğinde acaba erkeğe döner mi sonradan dedi birde. Çok iyi kadın çok severim ama kızım olacağına sevinemedim ya….
Keşke "Sağ salim doğsun, herhangi bir engel durumu inşallah olmasın. Tek derdin cinsiyeti mi" deseydin hatta birdaha öyle konu açtığı zaman aynen bunu de. Sağlıkla doğsun, herhangi bir engel durumu olmasın, hayırlı evlat olsun da geriye cinsiyeti kalsın yani

cok hevesliyse kendi doğursun
ne demek kizim olacagina sevinemedim ya😡😡
elalemin salak egosunu tatmin etmeye mi hamile kaldin, kaynananin damizlik gelini misin sen? bozsana terbiyesiz kadini
bir de kadin olacak, kendi cinsiyetine saygusi yok.
bugün kesin bir dille gerekeni soylemezsen yarin cocugun yaninda da salak salak konusur, kizin bilincaltina isler kendisini degersiz görür. lütfen engel ol

Oğlun becerememis deseydin !

Kaynanan kendi ney. En çok da kadınlar bunu yapıyor. Eminim oğluşum diyip kızı 2.plana atıyor. Bence ben kız istiyordum çok şükür iyiki kız hatta inşallah sonraki de kız olur de çenesini kapat. Çocuğun 2.sınıf insan muamelesi görmesin. Bir doğsun dünyalar senin olacak canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Erkek dogurup kocam kardesi gibi sevecegine koz dogurup baba gibi baba olsun diye prenses doguracagim deseydin 😀
Dayimla ayni apartmandayiz Allaha sukur bir oglu var canimiz cigerimiz 4 sene sevdik suan 14 yasinda. 10 senedir kendi kendine oynuyor bizle muhatap olmuuor. Ama bir kizi oldu aman yarabbi🥹😀 oda suan 5 yasina girecek. Hala dusunurum icimize sokuyoruz babasini maskot etmis.bu kendini sevdirir yani sokuluyor naz yapiyor oyun istiyor hep. Bu boyle giderse 10 yasina kadar bebek gibi sevecegiz masallah. Kiz cocugu babaya resmen tapiyor.Allahim saglik versin hayirli evlat olsunlar onemli olan o

2 oğlum var 7 ve 3 yaşındalar. Bir de 15 aylık kızım var. Oğlanlar babasıyla boks yapıyordu nasıl vuruyorlar. Kızım da gitti vurmaya azıcık yumruğunu değdirdi sonra da oyy dedi gitti babasına bi sarıldı öptü.
Kız medeniyettir arkadaş. Allahım iyi ki vermiş yarabbim.
Oğullarıma da kızıma da kurban olurum çok çok seviyorum ama kız çok başka cidden çok başkaaaaa 😍😍

Kaynananız çok meraklıysa kendi denesin, tüp bebekle mi artık nasıl oluyorsa doğursun bir erkek daha; bu ne münasebetsiz bir istektir? Onun egosunu tatmin etmek için çocuk doğuruyor olamazsınız? Siz neden sevinemediniz? Olgun bir hanımefendi olsa, hayırlısı bu, bundan gayrısı can sağlığı der; sağlıcakla doğurmanızı dilerdi.

Bir tane daha doğursun kaynana belki erkek olur ;) oğul ve kardeş aynı şey mi? Eşiniz kardeş istiyor, bunu ona ancak annesi verebilir, karısı değil

Benim kayınvalidem de kız istiyordu. Oğlum oldu. İkincisi kız olur demeye başladı. İnşallah hepsini erkek doğururum dedim bir daha konuşamadı.
Saçma sapan cinsiyetçilik nedir ya ikisi de evlat.
Çok meraklı olan kendi doğursun. Benimki de tek çocuk doğurmuş üşenmiş ikinciye benden istiyor 😏

Eşimin anneannesi de kızım olacağını öğrenince "eh ne yapalım artık oda lazım olur" dedi, kv.mde sen benim torunlarimi sevme laf etme dedi kendi annesine, sinirden gözüm segirmeye başladı, kendi kizlarina da hiç saygısı olmadığından benimkine de saygı duymaması normal gerçi de, kime neyse benim çocuğumun cinsiyetinden, ay beni bile ilgilendirmez ki kız mı erkek mi, evlat yani, cinsiyeti kız ya da erkek diye az ya da çok seçilebilir mı aklım almıyor...

Bu kadar salak yorumlardan sonra çok sevme işini bı düşünürdüm... Madem ikincisini vakti zamanında kendi erkek dogursaymis ya. Genler adamdan geliyor. Üzülecek bir şey yok bunda hatta iyi ki erkek olmamış her şeyi işe karışırdı çocuğun kendi çocuğu gibi..

Back