• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın büyü mıska işleri

Herşeyi büyüye bağlamak saçmalık olur.
Eşinizin belkide başka bir sorunu vardır onun içindir uyku problemi.
Ben şahsen böyle işlere inanmıyorum.
Rabbine sığındığın zaman,büyücünün babası gelse dokunamıyor kılına.
Sende öyle yap,Bu tip işlerden korunmak için dualar var oku ve düşünme bunları.

canım bence Allahın dilediği olur sadece o yüzden hiç kafanı takma dua edip Allaha sığındığın sürece hiç bişey olmaz. benim kayınvalidem de büyücülere gider ama kendi evinde hiç huzuru yok derler ya kelin ilacı olsa başına sürer şunu düşün bu büyüyü yapan insanın herşeyi dört dörtlük mü gidiyor hiç zannetmiyorum aksine her işleri tepe taklak olur dinde yeri yok bunların

kaynanam büyü mıska işleri ile ilgileniyor ve ben görüşmüyorum ama evlerinde resimlerim var bana yapılıyor mu bilmiyorum fakat eşim sürekli uyuyor ve ateşleniyor ne tavsiye edersiniz geçimimide etkiliyor eltimle bir oldular benimle uğraşmaktan başka birşey yapmıyorlar.

Görüsmüyormussun, nerden anladin seninle ugrastiklarini?

Esin de dr.a gitsin, hemen aklina öyle seyler getirme. Zaten bunu kafaya takarsan da psikolojik olarak kafayi yersin. Yani bir sey yoksa da olmustan beter ruh haline girersin.

Dua et, Allah'a sigin,

bu konular yasak diye biliyorum ben buna benzer bi konu açılmıştı hemen kapatıldı bu dünden beri kapatılmamış kafamçokkarıştı

öncelerden ben hiç inanmazdım böyle şeylere. annemle babam arabada çok kavga ederlerdi babaannem süs yapmış içine domuz yağı konulmuş bir gün farkediyorlar ve atmışlar kavga etmez oldular. ben küçüktüm sonradan anlattıklarından biliyorum. daha sonra kiracımız bayılıp duruyordu felan oda öyle olmuş kaynanası bişeyler yaptırıyormuş felan. her sene iyi bir hocaya okunması gerekiyor şimdi de. sakın hurafe demeyin bende öyle diyordum ama bu ablamız ne tahliller yaptırdı ama doktorlar sebeb bulamadılar iyi bir hocaya gittiklerinde düzeldi kadın. duaları dilimizden eksik etmeyelim felak nas ayetel kürsi fatiha herşeyin ilacıdır.

bende inanırım böle şeylere çünkü etrafımda çok örneklerini gördüm
ama herşeyi ona bağlama öncebi doktora gidin derim..

hurafe diyen arkadaşlar araştırmadan yorum yapmışsınız sanırım.böle şeyler vardır.kurandada geçer yapan çok büyük günah işler allah korusun dinden çıkar. nas ve felak surelerini okuyun herkes için geçerli allah hepimizi korusun böle şeylerden

ınanıp ınanmamak sıze kalmıŞ ama malesef doĞru
benım annem tam 4 sene ÇekmıŞ bu nedenden
canlı canlı belınden ılık almıŞlar
ama gene bıŞey bulamamıŞlar
artık umudu kesmıŞ doktorlar
annem yarı baygın ( o zaman yurt dıŞında yaŞıyorlarmıŞ)
alsınlar bunu ya bızlık deĞıl bı hocaya gıtsın dedıklerını duymuŞ
4 yıl tıbbın bıle yapamadıĞını
bı hoca ÇÖzmÜŞ
ÇekmedıĞı Çıle hastalık kalmamıŞ kı akıllarının ucundan geÇmeyen bır olasılıkmıŞ bu alıp gÖtÜrmÜŞler hemen hocaya ŞÜkÜr kı dÜzelmıŞ annecım
neyse...
Ben ınanıyorum allah kımseye ızın vermesın ama oluyo malesef

Anneme çok yapıldı babaannem ve halam tarafından.Çok çektik eziyetini.Kime yapılırsa yapılsın bütün o evde yaşayanları etkiliyor.Çok zor dönemler yaşadık.Annem ve ben deliriyorduk evde,sürekli kavga huzursuzluk vardı,ben sürekli uyuyordum,annem babam işsiz kaldı,bir ekmeğe muhtaç kaldık çok iyi hatırlarım.
Annemin bir tanıdığı vardı kocası hocaydı.Gel bizim hocaya bir görün dedi kadın.Annem günah ben gitmem öyle büyüyle falan işim olmaz dedi.Kadın sen yaptırmayacaksın bir baktır varsa birşey bir muska yazar hoca sana,büyü falan tutmaz dedi.Annem gitti hocaya hoca bir sürü büyü saymış anneme.Meğer hepsini yaptırmışlar bize.Hoca anneme muska yazdı hep evinde dursun dedi.Onu takip eden kısa bir süre sonra evimizin huzuru yerine geldi.Annem babam iş buldu.Herşey normale döndü.
Hııı annemin bi mantosu vardı.Bu olaydan çoook sonra bir gün annem şu mantonun vatkaları çok yüksek sevmiyorum hiç çıkartayım dedi.Sökerken bir çığlık kopardı.Babamla ikimiz ne oldu diye sorduk.Meğer annemin mantosunun vatkasını söküp altına muskayı dikmişler.Üstüne de tekrar vatkayı dikmişler.Üstelik muska bir tül perde parçasına sarılmıştı.O tül parçasıda halamın eski tül perdesiydi.Babamda bu olaya şahit oldu.Şuan hala bizimle uğraşıyorlar ama Allahın izniyle fazla zarar veremiyorlar.Muskamızda evde hala duruyor.
Sana tavsiyem eğer gerçekten şüpheleniyorsan duanı eksik etme ve iyi bir hocaya git.Allah yardımcın olsun yapanı yaptıranı da Allah bildiği gibi yapsın.

bende inanıyorum ... büyüye muskaya..bizim kiracının kaynanası yapıyordu..gelin hep evde muska buldugunu söylerdi..aralarıda hiç iyi degildi eşiyle..gerçekten yapıyormuş kadın..onlar taşindıktan sonra abimler taşındı ..perdeyi takarken gördüm ..korneşin altına koymuş.. muskayı namussuz kadın..

allaha havale et canım
ve dilindende felak ve nas sürelerini eksik etme oku

Back