kaynanam büyü mıska işleri ile ilgileniyor ve ben görüşmüyorum ama evlerinde resimlerim var bana yapılıyor mu bilmiyorum fakat eşim sürekli uyuyor ve ateşleniyor ne tavsiye edersiniz geçimimide etkiliyor eltimle bir oldular benimle uğraşmaktan başka birşey yapmıyorlar.
bunların hepsi hurafe eğer büyü diye birşey olsa herkes birbirine yapar leyla gibi gezerdik hepsi saçmalık inanmassan olmaz böyle düşünceler sen mutlu yuvana bak öyle kötü şeylerle uğraşanlarında Allah belasını verir.
Yasak olacak bir şey yok ki.Yorumlar yönünü şaşırırsa silinir konu.
Bence bu işlere kafanı takma,bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar,inanmazsan başına kötü şeyler geleceğine,hiç bir şey olmaz..
Eşini de bir doktora gitmeye ikna et,çok uyumak bir sürü hastalığın belirtisidir,biri de şeker..Ya da narkolepsi..Daha bir çok şey olabilir ama sanırım büyü değildir.Hem annesi oğluna neden büyü yapıp uyutsun ki,bence abartılı bir panik seninki..
hergun sabah ve yatarken ayetel kursı oku,hem kocana hem kendın hem evın ıcın.felak ve nas oku baska yapacagın bısey yok.allah boyle ınsanların cezasını zaten verıyor.
dinimizde kesinlikle yasaklanmış şeyler büyüler vs.
felak ve nas sureleri ile ayet-el kürsi yi okuyun. bir de eşiniz bir doktora görünsün. hastalık belirtisidir ateş vs..
bu gun bu konuyu Nihat Hatipoglu diyordu Peygamber efendimiz(Sav) o boyle durumlarda nas felak suresini okur avucuna ufler ustene surermis sende oyle yap canim birde kapinin onun sirke dok sirke buyuyu bozarmis bende oyle yapiyorum hatta yikanmya bile dene sirkeyle bendede benzer seyler var cunku, yapanlar seytandan bulsunlar INSALLAH...
bide ben böle şeylerden daha çok psikolojik olarak etkilenildiğini düşünüorum, yani senin şimdi böle korkuların warya ne olsa başınıza ufacık bile bişe gelse hemen o tarafa çekersin sebep bulursuna.s
bencede sen bol bol dua et canim bin turlu musibete birebirdir...
bide arkadaslarinda dedigi gibi felak nas ve ihlas surelerini oku avucunda amin deyip bütün üstüne sür ....
bu peygamber efendimizin(s.a.v)efendimizin sünnetiymis hergece bunu yaparmis...
ve derlerki bu insani bütün fesatlardan kazadann beladan korur....,
bende hergece yapiyorum sadece kendime degil kizima ve esimede okuyorum...
allah islah etsin onlari...
sen inanmamaya ve allaha siginmaya devam et yeter...
herkes bulur bigün Rabbimden...