Daha öncede belirtmiştim nişanlının sözleri çok ayıp ama arkadaşında dedigi gibi sinirli bir anınada denk gelmiş olabilirsin ,yapmayın kızlar bu kadar onca emek en ufak bir olayda ( nek adar üzülsenizde bu maddiyat nişan atmaya sebep olamaz kızlar o yüzden ufak diyorum) nişanı atmayın , ben hep söylüyorum 2 tane tabakla evlenene insanlar var onlar kadın degilmi diyorum , benmde annem kayınvalideme sordugunda bizim durumumz yok nişanda bişey yapamıcaz dediler tamamdır bitdi gitdi işte bizim sevgilimle lafı bile gecmedi aramızda.Ki bizim sülalede çok konuşur ha yok buna onu takmamışlar yok kesin istemiyolar bu kızı, kendi yegenleri hakkında demediklerini bırakmazlar, nişanada geldiklerinde ne düşündükleri umrumuzda degil, ben mutlumuyum erkek arkadaşım mutlumu ona baakrım ben :) Sokakta bulmadım sevdigim adamı :)
valla canım tebrık edıorum senı cok guzel sölemişsn helal olsun sana hele lkı sokakta bulmadım dıosun ya bencede bende 5senemı verdım ıyı kotu gunlerımız gectı bı esya bı takı yuzunden yıllarmı çöpe aatmam asla herkesın durumu neyse onu yapar
Daha öncede belirtmiştim nişanlının sözleri çok ayıp ama arkadaşında dedigi gibi sinirli bir anınada denk gelmiş olabilirsin ,yapmayın kızlar bu kadar onca emek en ufak bir olayda ( nek adar üzülsenizde bu maddiyat nişan atmaya sebep olamaz kızlar o yüzden ufak diyorum) nişanı atmayın , ben hep söylüyorum 2 tane tabakla evlenene insanlar var onlar kadın degilmi diyorum , benmde annem kayınvalideme sordugunda bizim durumumz yok nişanda bişey yapamıcaz dediler tamamdır bitdi gitdi işte bizim sevgilimle lafı bile gecmedi aramızda.Ki bizim sülalede çok konuşur ha yok buna onu takmamışlar yok kesin istemiyolar bu kızı, kendi yegenleri hakkında demediklerini bırakmazlar, nişanada geldiklerinde ne düşündükleri umrumuzda degil, ben mutlumuyum erkek arkadaşım mutlumu ona baakrım ben :) Sokakta bulmadım sevdigim adamı :)
Bravo ya işte budur , aynı fikirdeyim seninle
Merhaba arkadaşlar, ben 5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla bu yaz nişanlanacağım. Fakat aramızda geçenlerde şöyle bir olay geçti. Bir kaç gün önce onlardaydım ve nişan hakkında konuşuyorduk. Annesi beni yanına çağırdı ve cüzdanından bir bileklik ve bir yüzük çıkarttı. Taksana bi falan dedi taktım. Bana bunu kocam aldı geçen anneler gününde dedi bende sana ayırdım dedi nişanda bunu takcaz bi de bunun kolyesini alcaz dedi. Böyle incecik normal zincir kadar bir şeydi. Ben ilk başta anlamadım hani bişey alcaklar yanında da bunu vercekler diye düşündüm. Sonra içeri geçtim erkek arkadaşımın yanına. Annen bana babanın aldığı bilekliği gösterdi galiba bana vercekmiş dedim, evet onu sana takcaz nişanda ben hiç beğenmedim sende takmazsın ama dursun kenarda dedi. Şok oldum resmen benim için alınmamış olan bir şey ve bana hiç sormadılar bile sen takar mısın ya da beğendin mi diye. Aileme yakınımdakilere falan söyledim herkes çok şaşırdı ayıpladı. Bu olayların hemen ardından bi gün erkek arkadaşımı aradım utana sıkıla dedim ki; bak bunlar annene alınmış bana vermesin hiç biz seninle gider benimde takabileceğim bişeyler alırız sonuçta ben çok bişey istemiyorum ama başkasına alınmış bir malda olmasın dedim. Bana beğenmezsen çeker gidersin gibi konuştu. Şu an kavgalıyız ama o kadar üzgünüm ki resmen gururuma dokunuyor. Sizce yanlış mı düşünüyorum bu normal mi??
Aynen katılıyorum :)madem maneviyat önemli , birde küfür de varsa , yapacağın 2 şey var.
1. bir daha muhatap olmazsın, çünkü saygı falan bitmiş
2. o aradığında yaşananları sineye çeker kabullenip devam edersin
Arkadaşlar zaten ayrılan ben değilim erkek arkadaşım ayrıldı. Ben zaten böyle bi sebepten ayrılcak insan değilim ama o dedi bitti artık diye o yüzden bu lafları bana söylemeyin. Benim nelere göz yumduğumu nelere katlandığımı kimse bilemez. Baya bi zaman oldu ne aradı ne sordu. Bana bir dünya şey söyledi küfür etti hakaret etti ben mi arayacağım onu birde? Sinirse sinir bende sinirliyim ama ben haddimi aşmadım hiç bir zaman. Onun annesi benimde annem onu ne kadar sevdiğimide biliyorr ona hiç bir zaman saygıda kusur da etmedim bunu onun akrabaları dahil herkes bilir ve herkes ona çok şanslı olduğunu söyler zaten. Ama yapmayın allah aşkına bana verilen şey annesinin uzun yıllar taktığı yada çok sevdiği bişey değil ona alınan hediyelerden birini veriyor alt tarafı çok mu değerli? Ya da ben mi bu kadar değersizim ya? Yapmayı allah aşkına.. Bende sevdiğim adamı yolda bulmadım tabiki, ama yolda da bulunmadım..
çok abes bir uslübunuz var..çirkin kızlar falan...altın ile mi mutlu olacaksınız siz..ne anlamı kaldı başlık parasından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?