Daha öncede belirtmiştim nişanlının sözleri çok ayıp ama arkadaşında dedigi gibi sinirli bir anınada denk gelmiş olabilirsin ,yapmayın kızlar bu kadar onca emek en ufak bir olayda ( nek adar üzülsenizde bu maddiyat nişan atmaya sebep olamaz kızlar o yüzden ufak diyorum) nişanı atmayın , ben hep söylüyorum 2 tane tabakla evlenene insanlar var onlar kadın degilmi diyorum , benmde annem kayınvalideme sordugunda bizim durumumz yok nişanda bişey yapamıcaz dediler tamamdır bitdi gitdi işte bizim sevgilimle lafı bile gecmedi aramızda.Ki bizim sülalede çok konuşur ha yok buna onu takmamışlar yok kesin istemiyolar bu kızı, kendi yegenleri hakkında demediklerini bırakmazlar, nişanada geldiklerinde ne düşündükleri umrumuzda degil, ben mutlumuyum erkek arkadaşım mutlumu ona baakrım ben :) Sokakta bulmadım sevdigim adamı :)
valla canım tebrık edıorum senı cok guzel sölemişsn helal olsun sana hele lkı sokakta bulmadım dıosun ya bencede bende 5senemı verdım ıyı kotu gunlerımız gectı bı esya bı takı yuzunden yıllarmı çöpe aatmam asla herkesın durumu neyse onu yapar
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)