Merhaba arkadaşlar, ben 5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla bu yaz nişanlanacağım. Fakat aramızda geçenlerde şöyle bir olay geçti. Bir kaç gün önce onlardaydım ve nişan hakkında konuşuyorduk. Annesi beni yanına çağırdı ve cüzdanından bir bileklik ve bir yüzük çıkarttı. Taksana bi falan dedi taktım. Bana bunu kocam aldı geçen anneler gününde dedi bende sana ayırdım dedi nişanda bunu takcaz bi de bunun kolyesini alcaz dedi. Böyle incecik normal zincir kadar bir şeydi. Ben ilk başta anlamadım hani bişey alcaklar yanında da bunu vercekler diye düşündüm. Sonra içeri geçtim erkek arkadaşımın yanına. Annen bana babanın aldığı bilekliği gösterdi galiba bana vercekmiş dedim, evet onu sana takcaz nişanda ben hiç beğenmedim sende takmazsın ama dursun kenarda dedi. Şok oldum resmen benim için alınmamış olan bir şey ve bana hiç sormadılar bile sen takar mısın ya da beğendin mi diye. Aileme yakınımdakilere falan söyledim herkes çok şaşırdı ayıpladı. Bu olayların hemen ardından bi gün erkek arkadaşımı aradım utana sıkıla dedim ki; bak bunlar annene alınmış bana vermesin hiç biz seninle gider benimde takabileceğim bişeyler alırız sonuçta ben çok bişey istemiyorum ama başkasına alınmış bir malda olmasın dedim. Bana beğenmezsen çeker gidersin gibi konuştu. Şu an kavgalıyız ama o kadar üzgünüm ki resmen gururuma dokunuyor. Sizce yanlış mı düşünüyorum bu normal mi??
maddi şeyler bunlar böyle şeyler yüznden kvga edilmesi çk yanlış...çocuk sizn hakkınzıda belki maddiyata ck önem evrıyor gbi bir düşünceye kapıldığı için beğenmezsen çeker gidersin demiştir. ölüm yok ya ucunda kabul etseydın taksaydın...snra gider bozdurup üzerine koyup dha güzelbirşey aldırırdın.bak kendi ağzıyla söylemiş bende beğenmedim snde beğenmezsin kenarda dursun demiş...tartışmak anlamsız olmuş çok..
şmdi farkettm bir de 5 yıllık bir ilşkinin böyle basit bir konu yüzünden darbe alması ck kötü olmuş...etraf ne der dıye sçma bir düşünceye kapılmayın arkdaşlar etraf ne derse desin hayat bizim...
Merhaba arkadaşlar, ben 5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla bu yaz nişanlanacağım. Fakat aramızda geçenlerde şöyle bir olay geçti. Bir kaç gün önce onlardaydım ve nişan hakkında konuşuyorduk. Annesi beni yanına çağırdı ve cüzdanından bir bileklik ve bir yüzük çıkarttı. Taksana bi falan dedi taktım. Bana bunu kocam aldı geçen anneler gününde dedi bende sana ayırdım dedi nişanda bunu takcaz bi de bunun kolyesini alcaz dedi. Böyle incecik normal zincir kadar bir şeydi. Ben ilk başta anlamadım hani bişey alcaklar yanında da bunu vercekler diye düşündüm. Sonra içeri geçtim erkek arkadaşımın yanına. Annen bana babanın aldığı bilekliği gösterdi galiba bana vercekmiş dedim, evet onu sana takcaz nişanda ben hiç beğenmedim sende takmazsın ama dursun kenarda dedi. Şok oldum resmen benim için alınmamış olan bir şey ve bana hiç sormadılar bile sen takar mısın ya da beğendin mi diye. Aileme yakınımdakilere falan söyledim herkes çok şaşırdı ayıpladı. Bu olayların hemen ardından bi gün erkek arkadaşımı aradım utana sıkıla dedim ki; bak bunlar annene alınmış bana vermesin hiç biz seninle gider benimde takabileceğim bişeyler alırız sonuçta ben çok bişey istemiyorum ama başkasına alınmış bir malda olmasın dedim. Bana beğenmezsen çeker gidersin gibi konuştu. Şu an kavgalıyız ama o kadar üzgünüm ki resmen gururuma dokunuyor. Sizce yanlış mı düşünüyorum bu normal mi??
Karar senin hayat senin .. Ne söyledikleri önemli değil nasıl söyledikleri önemli .. Bir kaç yorumu okudum ve anladığım kadarı ile durumu yok o yüzden böyle bir şey yapıyorlar diye değil sanırsam .. Durumları iyi diyip duruyorsun çünkü .. Evet hiç bir şey önemli değil aslında ama yinede diyalogda kurulan kelimeler insanı kırabiliyor.. Al nişanlını karşına konuş adam akıllı .. Gözünün malda mülkte olmadığını ama bunun sizin nişanınızın olduğunu açıkla bu sebebden de hem senin kullanacağın bir şey olmasını istediğini söyle hemde sana özel kalmasını anlat .. Eğer gerçekten de iş bu kadar ciddiyete dökülmüşse anlayışlı olucaklarını düşünmekteyim
kızlarrr çirkin çirkin kızlara neler takılıyor :s bazı arkadaşlar isteyin demiş kesinlikle katılıyorum :) neyimiz eksik ayol :))) demek ki istemesini yaptırmasını bilmek gerek :s ben kendi adıma bir şey isteyemem sadece kendisi söz verdiği için ve bana vaadettiklerini görmek için ev istiyorum (alenen değil ama istiyorum arkadaş :s ) alabilecek durumu olduğu için o da.. trabzonlar bilmem neler alındığını iddia ediyor kendisi.. gelsinler bakalım geleceklerse tabii... görücez... :) bir kaç gün sonra ben de burda ağlamaya başlarmışım gelselerdi takmasalar da olurdu diye
çok abes bir uslübunuz var..çirkin kızlar falan...altın ile mi mutlu olacaksınız siz..ne anlamı kaldı başlık parasından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?