B buldumbuldum Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2014 14 0 8 Ekim 2014 Konu Sahibi buldumbuldum #41 okypete .!.: konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize Genişletmek için tıkla... teşekkürler birde konuyu kapatabilirmisiniz? ben bulamadın nerden kapatıldığını
okypete .!.: konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize Genişletmek için tıkla... teşekkürler birde konuyu kapatabilirmisiniz? ben bulamadın nerden kapatıldığını
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 8 Ekim 2014 Konu Sahibi buldumbuldum #42 buldumbuldum .!.: teşekkürler birde konuyu kapatabilirmisiniz? ben bulamadın nerden kapatıldığını Genişletmek için tıkla... konuyu siz kapatamazsınız ama taşındığı için bende kapatamam. benim bölümüm değil. buraın editörüne yazın . o kapar
buldumbuldum .!.: teşekkürler birde konuyu kapatabilirmisiniz? ben bulamadın nerden kapatıldığını Genişletmek için tıkla... konuyu siz kapatamazsınız ama taşındığı için bende kapatamam. benim bölümüm değil. buraın editörüne yazın . o kapar
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 55.508 212.808 52 8 Ekim 2014 Konu Sahibi buldumbuldum #43 BDV dışındaki bölümlerde konu kapatma yapılmıyor.
tuuba8822 gerçekten iyi mi geceler ??? Kayıtlı Üye 27 Kasım 2014 1.287 424 35 27 Kasım 2014 Konu Sahibi buldumbuldum #44 Arkadaşlar kaynanamı seviyorum diyenlere özeniyorum gerçekten benim öle kötü bi kaynanam var ki şu filmlerde izlersiniz ya aynen öle işte anlatsam uzun olur sadece 25 yaşımda olmama rağmen beni hayttan soğuttu diyebilirm sizlere
Arkadaşlar kaynanamı seviyorum diyenlere özeniyorum gerçekten benim öle kötü bi kaynanam var ki şu filmlerde izlersiniz ya aynen öle işte anlatsam uzun olur sadece 25 yaşımda olmama rağmen beni hayttan soğuttu diyebilirm sizlere